Kralju na dobrom ste putu da osvojite,zivite nas san!A ti se zamaras jos uvijek mojim klubom nevjerovatno!Trenutno jeste bolji,ali nikad necete imati velicinu kao FKS!To vas izjeda!SRSlavinovici je napisao/la:Eno i Tana tjerajuNjima samo Dzarovski valja
5 dana, samo 5 dana je bilo dovoljno pitarima da od divova postanu popisani misevi:)
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- Probisvjet
- Kontakt:
Cujem malo bilo pita u Prijedoru. Nije im zamjeriti. Ko ce po onakvom vremenu u carapama.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Govorim ja NN osobi (inače navijač Slobode) prije emisije "Vidjet ćeš kad ih predsjednik razbuca, raspast će se u paramparčad". Kaže on "Ma nema šanse da će to savez dopustit'". Paf, ubi ih čovjek u emisiji, paf Rudar, gotovo. Eno ih, poklat' će se međusobno.solinas je napisao/la:Razmontirati a ne izbaciti.NKMramor je napisao/la:Bunili se što se psovalo Ješiću, sad' oni drobe po spisku i njemu, Dinokiu i Tanu.SRSlavinovici je napisao/la:Eno i Tana tjerajuNjima samo Dzarovski valja
5 dana, samo 5 dana je bilo dovoljno pitarima da od divova postanu popisani misevi:)
Izbacit' ovo u kupu![]()
Bice laksa utakmica nego na Tusnju.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Velicinu!?!? Koji broj patika nosis, ponijecu u utorakSarajlijica1946 je napisao/la:Kralju na dobrom ste putu da osvojite,zivite nas san!A ti se zamaras jos uvijek mojim klubom nevjerovatno!Trenutno jeste bolji,ali nikad necete imati velicinu kao FKS!To vas izjeda!SRSlavinovici je napisao/la:Eno i Tana tjerajuNjima samo Dzarovski valja

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Mramor@
Oni se nadaju tuzbi jadnici a nisu svjesni da nema muda Dino za to niti tuzba odgovara savezu.
Pokopao bi ih Azmir zagrnuo i utabao odozgo.
Oni se nadaju tuzbi jadnici a nisu svjesni da nema muda Dino za to niti tuzba odgovara savezu.
Pokopao bi ih Azmir zagrnuo i utabao odozgo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Iskreno, niste mi toliko smetali dok prije nekoliko noci niste toliko srali po Slobodi, Tuzli, Tuzlankama i Tuzlacima. A najgore je sto ste gadno vrijedjali zenu soliinasa (kojeg se gnusam). Pokazali ste da vam nista nije sveto. Rekoh tada da ste pomjerili granice u vrijedjanju i da budete spremni na sve uvrede koje vam slijede. Hebiga, stiglo vas odmah. A Sloboda?!? Ona ce biti ljubav da nikada nista ne osvoji, dovoljno je da postoji zbog nas
Lijep pozdrav

- Probisvjet
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:NKMramor je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemam snage i emoconalnosam iscrpljen. Sutra cu da ih karam. 

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Slazem se, ajmo spavati, a i oni su svakako popili antidepresiveProbisvjet je napisao/la:Nemam snage i emoconalnosam iscrpljen. Sutra cu da ih karam.

Laku noc

Eto odgovorio ti je Jovanwobly92 je napisao/la:Navijate za isti klub, čemu tolika netrpeljivost?MuhamedTM je napisao/la:
@amazon pedofil I gnjida svih gnjida. Idi sisaj vesla. Opet ni feninga neces svi te djabaloke tucaju.

Ja navijam za Zelju a aldin I 1227279 acc navijaju za Fc Jagomir.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trebalo bi ovu temu zatvoriti na neki odredjeni period.. Npr do iduce godine.. Meni vise nije onako zanimljiva ko prije

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nije zanimljivo kad' ste došli na red da malo primate.
Neka sad' malo, primite zezanciju normalno jbg 

Kad mogu krc mogu i saluNKMramor je napisao/la:Nije zanimljivo kad' ste došli na red da malo primate.Neka sad' malo, primite zezanciju normalno jbg

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
[youtube][/youtube]

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Azmir vs Dino

[youtube][/youtube]Aerials je napisao/la:
Azmir vs Dino
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, bhfanatic14, bvsic, club21, Fudo, JavierBosnia, jurisicduska, MikiPirs, mosarajvosa83, NebeskaSila96, Rauber33, senad82, supervizor, USB, WeekendOffender, xinxee, Zigazaga i 92 gosta.