FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hvala ti na lijepim željama. Stadion vjerovatno neće bit spreman za Evrope, a Bilino Polje je prijavljeno kao zamjena.SiouxLukavac je napisao/la:Čestitam na današnoj pobjedi.
99,9% ste obezbjedili Evropu, a po meni ste glavni konkurenti za osvajanje titule, jedini vaš konkurent za titulu je Zrinjski, dosta kvalitetna ekipa kojoj su sudije malo naklonjene, kako u ovoj današnoj tako i u prošloj utakmici, valjda to ne bude "praksa" u sljedećim utakmicama i da kvalitet presudi. Iskreno, više bi naravno volio da vi osvojite nego lažni Mostarci, a i bilo bi zasluženo.
Zanima me, da li ima nešto novo u vezi stadiona? Da li ćete evropske utakmice igrati kod kuće ili?
Sportski pozdrav.
I još nešto, nisi li ti skoro na temi kod sarajlija pisao da nas tuzlake ne možeš podnjet organski?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jeste, sljedeci put kada dodje na Tusanj, treba ubit' brasno u njemu
jedna preporuka - malo sredite ovaj dizajn, nekako bezveze izgleda
ako treba pomoć oko toga, tu sam
Chinaglia je napisao/la:jeste, sljedeci put kada dodje na Tusanj, treba ubit' brasno u njemu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ljepotice, uskoro cemo mi to sve sredit, i krenut malo ozbiljnije, dok se neke stvari posloze, i tako to, nista nam se ti ne briniAerials je napisao/la:![]()
jedna preporuka - malo sredite ovaj dizajn, nekako bezveze izgleda![]()
ako treba pomoć oko toga, tu sam![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Samo naprijed
jer ima potencijala 
Ja baš udavim za dizajn, al' se ne obazirem više na to kad' je u pitanju ova stranica. Momci rade, ne odustaju, ostalo će doći s' vremenom.Aerials je napisao/la:![]()
jedna preporuka - malo sredite ovaj dizajn, nekako bezveze izgleda![]()
ako treba pomoć oko toga, tu sam![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
@Aerials hvala, hvala
@NKMramor ma znamo i mi da je dizajn sada los, ali uskoro ide ozbiljnije i bolje, bit ce bolji i dizajn i sve
@NKMramor ma znamo i mi da je dizajn sada los, ali uskoro ide ozbiljnije i bolje, bit ce bolji i dizajn i sve
Najjači ste majke mi.Nisam iz Tuzle,ali samo Sloboda je zaslužila titulu ove sezone !
Samo lagano, ako treba šta tu sam, valjda nađem malo vremena.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@Aerials hvala, hvala![]()
![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Vidit cemo, hvala na ponudiNKMramor je napisao/la:Samo lagano, ako treba šta tu sam, valjda nađem malo vremena.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@Aerials hvala, hvala![]()
![]()
Mi ako dobijemo Zeljeznicar onda smo korak blize tituli, jer u goste idemo raspalom Velezu pa nam dolazi Mladost i Siroki na Tusanj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bas tako, i onda Zrinjskom idu teska gostovanja, nadam se pobjedi protiv Zeljkana uz podrsku 10,000 navijacafukara87 je napisao/la:Mi ako dobijemo Zeljeznicar onda smo korak blize tituli, jer u goste idemo raspalom Velezu pa nam dolazi Mladost i Siroki na Tusanj.
fukara87 je napisao/la:Mi ako dobijemo Zeljeznicar onda smo korak blize tituli, jer u goste idemo raspalom Velezu pa nam dolazi Mladost i Siroki na Tusanj.
slazem se da pobjedom protiv zelje pravimo veliki korak, ono sto me brine jeste tanka klupa tj ovi zuti kartoni sto nas ubise, strah me odbrane protiv zelje, nadajmo se najboljem.
Bas tako i pobjeda protiv Zelje znaci 80 posto titulu zato Tusanj mora biti pun.fukara87 je napisao/la:Mi ako dobijemo Zeljeznicar onda smo korak blize tituli, jer u goste idemo raspalom Velezu pa nam dolazi Mladost i Siroki na Tusanj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta se to oteglo sa Lakicevicem, licenca, papiri, to sto je stranac, sta??
BALL DON'T LIE
nece za Zeljkana igrat' Kosoric, a ni Tiago
uostalom, ko njih J**+, mi se pitamo, ako budemo igrali kao do sada na Tusnju ..
uostalom, ko njih J**+, mi se pitamo, ako budemo igrali kao do sada na Tusnju ..
ja mislim jer je stranac, a mi nismo s poreskom jos zavrsili...idma75 je napisao/la:Sta se to oteglo sa Lakicevicem, licenca, papiri, to sto je stranac, sta??
Isto kao i sa Kosticem pa se našlo rješenje.fukare987 je napisao/la:ja mislim jer je stranac, a mi nismo s poreskom jos zavrsili...idma75 je napisao/la:Sta se to oteglo sa Lakicevicem, licenca, papiri, to sto je stranac, sta??
Povrede Shakica i Mehemdagica, pa i suspenzije dovele su nas da se oslanjamo na Salihovica koji uz dužno poštovanje prema njemu, trenutno nije na nivou koji ovaj zahuktali voz zahtjeva. Ako bude igrao volio bih da me uvjeri u suprotno!
BALL DON'T LIE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.