Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šta ovo Sarajevo već otpisalo kasapa? Traži se novi trener, a prvi na spisku Jurčić?
Rano je o tome pričat al glupo što se tako razmišlja pored Petrovića iz Radnika. Čovjek je sigurno uz Husrefa i Musu najbolji trener u PL.
Rano je o tome pričat al glupo što se tako razmišlja pored Petrovića iz Radnika. Čovjek je sigurno uz Husrefa i Musu najbolji trener u PL.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
i opet ce se krhnut pare na trenera (odsteta starom, plata novom), pa tjeraj brazilce, kramara itd.. radi takve politike njima budzet kotrijka ne moze pomoc, a imali su sansu da se dignu kao najjaci tim PL, ovako ostadose u rangu svih ostalih 
- Evolve
- Kontakt:
Jurčić je vec nasao angazman.wobly92 je napisao/la:Šta ovo Sarajevo već otpisalo kasapa? Traži se novi trener, a prvi na spisku Jurčić?
NK Široki Brijeg
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A BRATE KAKO VAS MUCI FKS, DA U OVA DOBA ZURNO PRATITE HAHAHAHA!wobly92 je napisao/la:Šta ovo Sarajevo već otpisalo kasapa? Traži se novi trener, a prvi na spisku Jurčić?
Jarane nije praćenje kad ti vijest izađe na početnoj na face-u, to je slučajnost 
Čuj muči me
K'o da sam ti ne znam šta rek'o. Jeste postali osjetljivi. Konstruktivna rasprava, nisu ovo prepucavanja sinak 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- amazon
- Kontakt:
Kao po obicaju portali lupaju kako god stignu samo da se klikne. Sarajevo sigurno nece promijeniti trenera, bar ne do kraja sezona i to je sigurno. Ja vidim problem samo u brazilcima, o kojima sam ranije pisao, da mogu igrati u Vrbanjusi kod gumene glave da cirkuza s njima. Isto tako, cinjenica je da Benko i Duljevic ne mogu igrati sami pa ni protiv ekipe koja je ispala iz Lige.
Pisao sam, neki dan, pitari ne trebaju da se brinu jer Slobodu prolaze 100%. Sta ce dalje biti to cemo vidjeti, polufinale ce biti bez stimanja..
Pisao sam, neki dan, pitari ne trebaju da se brinu jer Slobodu prolaze 100%. Sta ce dalje biti to cemo vidjeti, polufinale ce biti bez stimanja..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
gdje?Evolve je napisao/la:Jurčić je vec nasao angazman.wobly92 je napisao/la:Šta ovo Sarajevo već otpisalo kasapa? Traži se novi trener, a prvi na spisku Jurčić?
Dinamo Zagreb.JoseeMourinho je napisao/la:gdje?Evolve je napisao/la:
Jurčić je vec nasao angazman.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Konkeetno imamo problem sa 4-5 pozicija u ekipi i Jesicem koji pokusava igrati fudbal bez sredine terena.amazon je napisao/la:Kao po obicaju portali lupaju kako god stignu samo da se klikne. Sarajevo sigurno nece promijeniti trenera, bar ne do kraja sezona i to je sigurno. Ja vidim problem samo u brazilcima, o kojima sam ranije pisao, da mogu igrati u Vrbanjusi kod gumene glave da cirkuza s njima. Isto tako, cinjenica je da Benko i Duljevic ne mogu igrati sami pa ni protiv ekipe koja je ispala iz Lige.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- VanCipelic
- Kontakt:
Evo upravo pregledah snimak i ne mogu da povezem da li je ovo ta utakmica od prije 3 dana u kojoj ste nas "samljeli".NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Taman pred spavanje
[youtube][/youtube]
Istina, bili ste bolji za taj jedan gol i nista vise, samo ste od muhe slona napravili.
Svaki zuti karton opravdan, trebali smo i mi dobiti jos jedan zuti najmanje ali to je to.
Vise smo mi vas na Kosevu proslu razbili nego vi nas u ovoj, ko je realan priznat ce.
Penal cist ko suza, diskutabilna je jos i situacija kada mislim Mehmedagic obara Duljevica u 16.
Hocu da kazem da nas je vise danas Rudar nadigrao nego vi u ovoj utakmicu, to je nasa sramota i nista vise.
A sto je najtuznije u svemu ovome ne mogu igrace krivit, ginu, bore se ali jednostavno takticke zamisli ovog naseg celavca su toliko retardirane da citava ekipa tako izgleda...
- amazon
- Kontakt:
Ja ne vidim da imate problema na 5 pozicija. Samo mislim a pisao sam i ranije u vezi brazilaca kad su ih svi dizali u nebesa da su samo debeli igraci koji su ovdje dosli da cvaknu nesto para, gdje adaptaciju uopce nisu prosli a vec Benku izbacili iz prve postave. I to je jedina stvar sto se tice Jesiceve postavke da vidim kao gresku.Prodali ste nekoliko igraca, niste doveli dostojne zamjene. Ipak danas niste igrali s Realom pa da pisemo o sredini terena, vec tu ima drugih problema u debelim brazilcima.Bolanos je napisao/la:Konkeetno imamo problem sa 4-5 pozicija u ekipi i Jesicem koji pokusava igrati fudbal bez sredine terena.amazon je napisao/la:Kao po obicaju portali lupaju kako god stignu samo da se klikne. Sarajevo sigurno nece promijeniti trenera, bar ne do kraja sezona i to je sigurno. Ja vidim problem samo u brazilcima, o kojima sam ranije pisao, da mogu igrati u Vrbanjusi kod gumene glave da cirkuza s njima. Isto tako, cinjenica je da Benko i Duljevic ne mogu igrati sami pa ni protiv ekipe koja je ispala iz Lige.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 13 mar 2016, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
nikoPrijedor je napisao/la:Ko prenosi zelju sutra??
i sad mi naumpade gdje je brat @zukanovic, gdje on nestade
Nemamo ni bekove, vezistu - lidera itd. Golman posebna prica.amazon je napisao/la:Ja ne vidim da imate problema na 5 pozicija. Samo mislim a pisao sam i ranije u vezi brazilaca kad su ih svi dizali u nebesa da su samo debeli igraci koji su ovdje dosli da cvaknu nesto para, gdje adaptaciju uopce nisu prosli a vec Benku izbacili iz prve postave. I to je jedina stvar sto se tice Jesiceve postavke da vidim kao gresku.Prodali ste nekoliko igraca, niste doveli dostojne zamjene. Ipak danas niste igrali s Realom pa da pisemo o sredini terena, vec tu ima drugih problema u debelim brazilcima.Bolanos je napisao/la:Konkeetno imamo problem sa 4-5 pozicija u ekipi i Jesicem koji pokusava igrati fudbal bez sredine terena.amazon je napisao/la:Kao po obicaju portali lupaju kako god stignu samo da se klikne. Sarajevo sigurno nece promijeniti trenera, bar ne do kraja sezona i to je sigurno. Ja vidim problem samo u brazilcima, o kojima sam ranije pisao, da mogu igrati u Vrbanjusi kod gumene glave da cirkuza s njima. Isto tako, cinjenica je da Benko i Duljevic ne mogu igrati sami pa ni protiv ekipe koja je ispala iz Lige.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- amazon
- Kontakt:
Jarane ne igrate u Engleskoj premier ligi..
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jel se u ovoj nasoj ligi gleda gol razlika ili medjusobni omjer?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- amazon
- Kontakt:
Medjusobni
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
JoseeMourinho je napisao/la:nikoPrijedor je napisao/la:Ko prenosi zelju sutra??
i sad mi naumpade gdje je brat @zukanovic, gdje on nestade![]()
kako nahvali pojacanja od svog sefa i zavrsi se prelazni rok tako i on pobjeze
![]()

Tu je jad, dzaba mu što je uredio post kad je već bio citiran
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Hvala drugamazon je napisao/la:Medjusobni
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.