Pa glupost si izvalio zato sam te i citiro, da vidim da li si ozbiljan i nažalost jesipasica je napisao/la:Na glupa kontra pitanja ne odgovaram. Citirao si me, a nisi mi odgovorio na pitanje, nego izjavio glupost u fazonu "ti se salis", argumentovano nema sta. Ocito da ti ne znas razliku, al uskoro ces i sam moci procitati o kojem se tijelu radi. Ocigledno sam naletio na nekog bezkicmenjaka koji se iz protesta pokupi sa foruma, pa se onda kao ku.vica vraca, uzivaj.JoseeMourinho je napisao/la:Opet nisam dobio odgovor na pitanje, a i ne čudi me kada ne znaš razliku izmedju suda i disciplinske komisije, očigledno da sam naletio na kakvog srednjoškolca koji ne zna o čemu pricapasica je napisao/la: Samo odgovorite na jednostavno pitanje, pa cemo se saliti. Vi ste i dalje jedini klub koji se DOKAZANO bavi tim poslovima.
A Sisa Husic ima 8 dana zakonskog roka da dokaze ili demantuje svoje rijeci, nakon toga ide na sud gdje postoji velika mogucnost dozivotne zabrane obavljanja bilo koje funkcije u sportu. Jbg, malo se zaje.bao u koracima, vidjeti cemo.
Uzivaj

Bas da vidim kako ce sud zabranit mu doživotno da bude u fudbalu tj. prvo kako ce se to riješiti u 8 dana, a drugo kako ce sud izreci tu kaznu kada to nije moguće, nego novčanu za klevetu, ali eto elementarne stvari ne poznajes tako da te bas i kriviti ne mogu naučit ćeš vremenom nadam se

I to za svakog manijaka napises ili? Vidim sablon neki koji opet dodira sa stvarnošću nema