Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Evil Genius II
Re: Edin Džeko
ali ima nas koji i znamo nesto o ovoj igri, prvenstveno ja koji sam najbolji poznavalac fudbala na Serie A podforumu, tako da vam necemo dozvolit' da pisete lazi i neistine, da lazete raju koja ne konta fudbal dobro
Offtopic... Al sjetih se ovog posta na pocetku sezone dok je Edin jos bio u Sitiju ...totasef1 je napisao/la:Gledam ovaj tim Sitija sada i kontam kako tanak roster imaju ...
Celnici Sitija su sve karte bacili na duo Sterling-Aguero i kvalitetom bih jos izdvojio Silvu i Kompanija dok je ostatak ekipe prosjek bez zvijezda ili igracima kojima su po mom prosle najbolje igracke godine kao Yayi , Zabaleti, Demichelisu...
Siti ce se boriti za ono 4 mjesto ove godine...
Da hoce West Ham uzeti to 4 mjesto najvise bih volio
Asistencija je valjda kad asistent odigra zadnji pas prema igracu koji iz te sanse zabije gol, ili ne? Niko Dzeku nije doveo da asistira i pravi gol sanse nego da takve lopte upucene prema njemu smjesti iza ledja golmana. Dzabe njemu asistencije i stvorene sanse, to niko ne pamti niti ce njegov ucinak mjeriti prema njima. Napadac zavisi iskljucivo od golova a golovi makar i oni nebitni (ako takvi uopste postoje) su ono sto napadace cini napadacima.Svi vidite promasenu sansu ali nevidite 4 asistencije gdje igraci izlaze Sami pred golmana i promase.Kolko ih je Salah fulio.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-
JerryLouis
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chini tigre, ti da znaš ne bi za Laziale navijaoChinaglia je napisao/la:tebe, Clausa i onog chilyja, ofirno skroz
ali ima nas koji i znamo nesto o ovoj igri, prvenstveno ja koji sam najbolji poznavalac fudbala na Serie A podforumu, tako da vam necemo dozvolit' da pisete lazi i neistine, da lazete raju koja ne konta fudbal dobro
edin zabija 2 komada.
cole-ch je napisao/la:ima li ko cestit link za udine vs roma?
edin zabija 2 komada.
evo drugari ako nekom treba link.
http://233.tvlive.net/
hvala punocole-ch je napisao/la:cole-ch je napisao/la:ima li ko cestit link za udine vs roma?
edin zabija 2 komada.
ajmo zabit jedan glavom danas.
Evo zamalofixator je napisao/la:hvala punocole-ch je napisao/la:cole-ch je napisao/la:ima li ko cestit link za udine vs roma?
edin zabija 2 komada.
ajmo zabit jedan glavom danas.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, adrenaline323, AmorVincitOmnia, Anoniman, Balorda, Beduin, bh22, Bing [Bot], Blackwargreymon, bvsic, CAGarfia, Celtic, CHR, Coolpanda24, dedo26, DeeWa, DjaniTarik, EdinjoBos, feniksptica, Futbol, General505, guillermo, insimadop, inzomni, LeCoq, lisander, lol89, Majstorinho, Marokanci58, Matterhorn22, mercurial, Muumii, NeckoPD, Proximic, RaZuti, rimljanin90, s4mke, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, Sveti, totasef1, VensanKasel, voltron30, Wilshere10, Yahoo [Bot], ZgemboNr1 i 258 gostiju.