AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ugrabi insan malo slobodnog vremena, da odahne od posla, te upali stream da pogleda utakmicu i skoro nervni slom da doživim. Kad sam vidio da utakmicu počinju Poli i onaj igrač sa brojem 91, sve mi je bilo jasno. Pa njih dvojicu na termin ne bi zvao nema šanse. Koji idiot sa 8-9 metara puca iz sve snage u prečku?! Umjesto da loptu plasira onako kako treba i kako ih valjda uče još u juniorima.
Osim još jedne odlične partije Romagnolija, Honde, pa možda Abatea i Antonellija, niko drugi nije vrijedan pomena.
I još jedna stvar, nije ni čudo što Serie A skoro niko i ne gleda, kad sudije veze o pravilima nemaju, a gledam i sve više pretilih igrača igra. Pa ovaj Pepe što je ušao za Chievo ima barem 5 kila viška.
Osim još jedne odlične partije Romagnolija, Honde, pa možda Abatea i Antonellija, niko drugi nije vrijedan pomena.
I još jedna stvar, nije ni čudo što Serie A skoro niko i ne gleda, kad sudije veze o pravilima nemaju, a gledam i sve više pretilih igrača igra. Pa ovaj Pepe što je ušao za Chievo ima barem 5 kila viška.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ono govedo promasi prazan gol sa deset metara, mogao ga je pitati u koju stranu da puca
Nesto bolje drugo poluvrijeme, ali i dalje nekako jalovo i bezivotno, bas su preko qrca odigrali. Nek' nisu dali gol, nisu ni zasluzili vise od nule.
ko je ovo odgledao do kraja, taj je mazohist teski
Nesto bolje drugo poluvrijeme, ali i dalje nekako jalovo i bezivotno, bas su preko qrca odigrali. Nek' nisu dali gol, nisu ni zasluzili vise od nule.
ko je ovo odgledao do kraja, taj je mazohist teski
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Adirano zna vise od fudbala, kad uzmes cijeli Milan i oni ga drze na klupi...Menez se ne moze sastati s loptom, sto nije probao s Princom u veznom redu, pa da ista dobije na protoku lopte, ovako u prvom poluvremenu kao da s Barcom igrali
Iskusno preskočio tekmu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan sa ovo šestog mjesta ne može ni gore ni dole.Tako da će tako u EL-u, mada ja bi to namjerno prepustio nekom drugom, jer sa 11 igrača ne možeš igrati na dva fronta, a Milan ima samo 11 igrača bez ijedne kvalitetne zamjene.Okej, kad Menez bude potpuno spreman to je 12. igrača.Da bi igrao na dva fronta, koliko toliko uspješno moraš imati barem 16-17 igrača sposobnih igrati fudbal. Ako na ljeto ne dovedu barem 5-6 igrača na koje mogu ozbiljno računati, izletiće iz takmičenja već u grupi.
Valjda je već svima jasno da Milan nema zamjenu adekvatnu čim fali jedan a kamo li dva ili tri ponajbolja igrača. To se vidjelo prošli vikend a i danas.Koliko god sporili Montoliva, čovjek je izuzetno bitan za ovaj Milan, kao i Kuco. Ostaje im da sačuvaju to 6-o mjesto do kraja sezone i da se potrude maksimalno u finalu kupa, sve ostalo je već propalo.
Valjda je već svima jasno da Milan nema zamjenu adekvatnu čim fali jedan a kamo li dva ili tri ponajbolja igrača. To se vidjelo prošli vikend a i danas.Koliko god sporili Montoliva, čovjek je izuzetno bitan za ovaj Milan, kao i Kuco. Ostaje im da sačuvaju to 6-o mjesto do kraja sezone i da se potrude maksimalno u finalu kupa, sve ostalo je već propalo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bezveze izgubljena dva sata zivota
al' brate kako losa igra oba kluba, milion greski, prekrsaja, tacno negledljivo. Da sam neutralni posmatrac, nema boga da bi gledao vise od 5 minuta ovog antifudbala.
Iducu protiv Lazia ponovo igramo bez Kucke i Monta, divno
ona dvojica nisu ni za druge lige, nevjerovatno koja kolicina mediokriteta i neznanja. Yebo majku, rijesis se Muntarija i Nocerina, dodje ti neki drugi Muntari i Nocerino, ne mozes gamad iskorijeniti. I jos platis 20 miliona, da stvar bude jos gora.
I Adriano mora igrati ubuduce, nije bio los. Menez totalno van forme, nema od tog vise nista...prodaji na ljeto i vozdra.
Iducu protiv Lazia ponovo igramo bez Kucke i Monta, divno
I Adriano mora igrati ubuduce, nije bio los. Menez totalno van forme, nema od tog vise nista...prodaji na ljeto i vozdra.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Igru da i ne komentarišem, bez Montoliva sa Polijem i antitalentom da organizuju igru ništa se i ne može napraviti. Nervira me i ono kad iz utakmice u utakmicu imamo onakvo suđenje protiv nas. Ono što je ovaj sudija svirao za Chievo je nevjerovatno. Da je Galliani neki čovjek kad već gleda svaku utakmicu on je davno već trebao da uđe na teren i popriča sa sudijama koji nas ponižavaju isto koliko nas ponižavaju i igrači na terenu.
Mihajlovic from the stands at the end of #ChievoMilan: "With this team it's impossible to do more." [Mediaset].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Skont'o je Miha, problem je što ćelavi majmuni to ne kontaju. Uvijek je trener kriv a igrači poluamateri.
Forza Milan!
-
celikmilan
- Kontakt:
To je on davno skontao. Problem je što to dva čovjeka koji trebaju da skontaju nisu.
-
gambler1899
- Kontakt:
znam da ste ranije pisali,ali tad smo bili daleko od finala pa da ne trazim unazad odg., a pitanje glasi ako izgubimo od Juventusa u finalu, a realno je da ce zavrsiti prvi ili drugi u ligi da li mi imamo izborenu EL bez obzira da li zavsimo na poziciji koja ne vodi u EL???
opet ovo pitanje, goruca tema na forumu

ne, ne idemo.
ne, ne idemo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:opet ovo pitanje, goruca tema na forumu![]()
![]()
ne, ne idemo.
hahhaa ma znam da su tebe napadali nesto
p.s. za sve sto nam se sad desava mogu se kriviti samo dva covjeka Galijani i Berluskoni....Sinisa nas je sve iznenadio ali ne moze se pita od govana praviti i to je jasno...Sinisu su sigurno jos vise razocarali zimskim prelaznim rokom tj. nedovodjenjem ni jednog kvalitetnog igraca, pa ni igraca za klupe jer Boa i Balo nisu ni za klupu kamoli za terena, a danas se vidilo koliko bi znacilo da je imao ko uci u igru sa klupe u sredini da malo poveze i da makar na silu dobijemo ovu utakmicu
Re: RE: Re: AC Milan
Cinjenica da je opljackao Celu, al mi nije jasno kako ga navijac Rome moze veličati kad je isti taj Sabatini imao gorih poteza. Zar nije isti taj Sabatini doveo Iturbea?Manuel je napisao/la:Sabatini ikonoLeSa je napisao/la:Pa moj Bertolacci to se po podu puca... Jao nesreće :/
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Re: RE: Re: AC Milan
Ne velicam ga daleko bilo.Naravno da je imao vise ocajnih poteza tipa prodaja Romanjolija ili kupovina Iturbea al fakat svaka mu cast za Bertollacija.Negdje izgubis negdje dobijesmuxa je napisao/la:Cinjenica da je opljackao Celu, al mi nije jasno kako ga navijac Rome moze veličati kad je isti taj Sabatini imao gorih poteza. Zar nije isti taj Sabatini doveo Iturbea?Manuel je napisao/la:Sabatini ikonoLeSa je napisao/la:Pa moj Bertolacci to se po podu puca... Jao nesreće :/
Sent from my NX512J using Tapatalk
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Uzasna utakmica, teska patnja od prve do zadnje minute - apsolutno nista pozitivno, jos povreda Dnnarumme.
---
Milan ima ogranicenu ekipu, ali i ogranicenog trenera u Mihi, taman jedno uz drugo idu dobro. Zeli li klub nazad u elitni rang, treba se traziti allenatore tipa Lippi,Carletto,Capello,Spalletti, mozda cak i Donadoni koji se spominje.... Miha nije pravi covjek
---
Milan ima ogranicenu ekipu, ali i ogranicenog trenera u Mihi, taman jedno uz drugo idu dobro. Zeli li klub nazad u elitni rang, treba se traziti allenatore tipa Lippi,Carletto,Capello,Spalletti, mozda cak i Donadoni koji se spominje.... Miha nije pravi covjek
Svima je jasno da Miha nije neki uber strucnjak ali on je najmanje kriv. Nije bitno ko ce biti trener ako igramo sa igracima ovog kalibra.
Sacchi da je trener ne bi puno vise izvukao od ovih polovnjaka. Poli, Berollaci, De Sciglio su igraci za Carpi, Frosinone a Baloteli, Boateng, Menez nisu za ozbiljnog fudbala.
Sacchi da je trener ne bi puno vise izvukao od ovih polovnjaka. Poli, Berollaci, De Sciglio su igraci za Carpi, Frosinone a Baloteli, Boateng, Menez nisu za ozbiljnog fudbala.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- L'Avvocato
- Kontakt:
Znači tako se radi na poslu ccc eto što nam država propada, visi omladina po forumima i kad ima posaoSonVolt je napisao/la:Svima je jasno da Miha nije neki uber strucnjak ali on je najmanje kriv. Nije bitno ko ce biti trener ako igramo sa igracima ovog kalibra.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nemoj samo DonadonijaZenga je napisao/la:Uzasna utakmica, teska patnja od prve do zadnje minute - apsolutno nista pozitivno, jos povreda Dnnarumme.
---
Il Club più titolato al mondo!
Na poslu znaju da u ponedjeljak ne mogu dati svoj maximum jer moram provjeriti sportska desavanja od vikenda.L'Avvocato je napisao/la:Znači tako se radi na poslu ccc eto što nam država propada, visi omladina po forumima i kad ima posaoSonVolt je napisao/la:Svima je jasno da Miha nije neki uber strucnjak ali on je najmanje kriv. Nije bitno ko ce biti trener ako igramo sa igracima ovog kalibra.
Isto tako petkom manje radim jer dolazi vikend i slabija je koncentracija.
Zato preostala 3 dana stvarno radim
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.