fifa 11
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: fifa 11
Grafika uvijek bolja od PES-a, ali nikada neće gameplay.
kazu da je ovo najbolje izdanje fifa-e do sada, al' vidjet cemo sve u oktobru 

Svake godine stižu takve najave, no golman je isto retardiran na Fifi. Na PESU su prije dvije godine mislim zeznuli jednom, o kako je to glup soker bio. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jedan mini triler
Netural, tako je to na PC-u, dok na konzolama nema bolje igrice (barem meni) kao da je skroz neka druga Fifa
na kompjuteru je cisto srannnnje, a ovako kod mene na xboxu, raj za oci
jedan mini triler
Netural, tako je to na PC-u, dok na konzolama nema bolje igrice (barem meni) kao da je skroz neka druga Fifa
na kompjuteru je cisto srannnnje, a ovako kod mene na xboxu, raj za oci

ovaj trailer nije fifa 11 vec reklama skysportsa za PL
slazem se da sto se tice konsola da je fifa tu broj 1 trenutno, a na pc-u soccer.

- Ponos Torina
- Kontakt:
PES je uvijek ispred fife i tako ce uvjek biti mada ja iram i jedno i drugo ali fifu manje...
Ovaj novi Pes ce biti drama dosta stvari ce biti drugacije,od grafike i slicno..
Ovaj novi Pes ce biti drama dosta stvari ce biti drugacije,od grafike i slicno..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sta bolan? Ja neznam nikoga da na PS3 igra fifu, dok svi igraju PESsteve-o je napisao/la:ovaj trailer nije fifa 11 vec reklama skysportsa za PLslazem se da sto se tice konsola da je fifa tu broj 1 trenutno, a na pc-u soccer.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta pise goresteve-o je napisao/la:ovaj trailer nije fifa 11 vec reklama skysportsa za PLslazem se da sto se tice konsola da je fifa tu broj 1 trenutno, a na pc-u soccer.
Fifa 11 trailer....
@bilal: pogledaj koja igrica najvise prodaje vec dvije-tri godine sto se tice ps3/360
fifa je takodje jedna od najbolje ocijenjeni sportski igrica na metacritic(gdje obicna raja daje ocjenu)
@quaresma: procitaj komentare ispod tog video-a na youtube..

@quaresma: procitaj komentare ispod tog video-a na youtube..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip
ja se nisam pokajao, razlika izmedju 10 i 11 ogromna, dobro dosao novi enegine, jos kad izadje full verzija ima da pršti
ja se nisam pokajao, razlika izmedju 10 i 11 ogromna, dobro dosao novi enegine, jos kad izadje full verzija ima da pršti

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

sta je ovo, unreal enegine

evo skidam demo verziju 2 sata i jos mi je ostalo 40% jedva cekam da krenem igrat.
P.S.kad na nase trziste dolazi full verzija
P.S.kad na nase trziste dolazi full verzija
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
USa izlazi 28og septembra a europa i azija 2 oktobra. za sve info na fifu 11 i buduce turnire http://www.balkanplayers.com
Evo ja je danas mogu uzeti ! Samo da skoknem do Walmarta ili BestBuy-a, nego me interesuje jel se isplati dati $40 + ako nema nekih bitniji promjena u odnosu na FIFA10. Koje su razlike za PS2 izmedju 10 i 11 ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako uzimas za xbox 360 ili ps3, onda je uzmiKONGO je napisao/la:Evo ja je danas mogu uzeti ! Samo da skoknem do Walmarta ili BestBuy-a, nego me interesuje jel se isplati dati $40 + ako nema nekih bitniji promjena u odnosu na FIFA10. Koje su razlike za PS2 izmedju 10 i 11 ?
e jbg sad, igrica nije ni kako treba izasla on pita za razlike, i ako bude za ps2 nevjerujem da ce biti neke ogromne razlike
Pa zar nisu pominjali zasto je FIFA11 bolja od prosle, to je reklama da NAROD ZNA (QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako uzimas za xbox 360 ili ps3, onda je uzmiKONGO je napisao/la:Evo ja je danas mogu uzeti ! Samo da skoknem do Walmarta ili BestBuy-a, nego me interesuje jel se isplati dati $40 + ako nema nekih bitniji promjena u odnosu na FIFA10. Koje su razlike za PS2 izmedju 10 i 11 ?
e jbg sad, igrica nije ni kako treba izasla on pita za razlike, i ako bude za ps2 nevjerujem da ce biti neke ogromne razlike

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
fifa je puno realnija...zato je raja mrzi ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.