NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slobodnjak
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 11:30

:stop:
RedBlue je napisao/la:Kakva je situacija kod vas, jeste se pozdravili sa ligom ili se i dalje koprcate ko i mi?

Red bi bio da nam sad vratite za ono sto smo vas ostavili u ligi prije dve-tri sezone. :-)
Pozdravili se koliko i vi.Zasto bi se pozdravili.A ono vam je i placeno i vraceno...
Očekujte bitku do posljednjeg sljedeci vikend...Presudno za obe ekipe... :nene:
I pustite vise stele i stimanja.Daj da jednom ova liga zazivi makar je ne igrali ni mi ni vi.
Daj Boze da ne izgubimo danas pa da bude ambijent samo takav na Piroti,da i vasi i nasi navijaci naprave sportsku atmosferu.Bolji nek pobjedi i ostane u ligi.Ali samo sportski... :D
STOP ŠTELAMA....

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 16:53

Dobro je, bod u Lukavici. Sad Borac kuci, bit ce svega. Da nam ne gori pod nogama i ovu utakmicu bi nas sportski direktor rijesio ali ne moze tako da ce biti krvi. :D

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 17:04

SamoTravnik je napisao/la:Dobro je, bod u Lukavici. Sad Borac kuci, bit ce svega. Da nam ne gori pod nogama i ovu utakmicu bi nas sportski direktor rijesio ali ne moze tako da ce biti krvi. :D
Me ne da ce biti svega.Odlucujuca i jednim i drugim.Nama samo pobjeda igra.Ili bos ili hadjija...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 17:08

slobodnjak je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Dobro je, bod u Lukavici. Sad Borac kuci, bit ce svega. Da nam ne gori pod nogama i ovu utakmicu bi nas sportski direktor rijesio ali ne moze tako da ce biti krvi. :D
Me ne da ce biti svega.Odlucujuca i jednim i drugim.Nama samo pobjeda igra.Ili bos ili hadjija...
Ma naravno, protiv Rudara smo kiksali, vise nemamo pravo na to, premije ce biti za pobjedu 100%, moraju se na sve nacine motivirati da uzmemo 3 boda. Sve je na nama.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 17:21

SamoTravnik je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:
Ma naravno, protiv Rudara smo kiksali, vise nemamo pravo na to, premije ce biti za pobjedu 100%, moraju se na sve nacine motivirati da uzmemo 3 boda. Sve je na nama.
I raja treba da prepozna trenutak.Valjalo bi da se to organizuje.Mozda i otvoriti besplatno tribinu do toplane za ovu odlucujiucu tekmu...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 17:22

Pa otvoren je istok uvijek.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 13 mar 2016, 17:23

Moramo podhitno popravit realizaciju odbrana izgleda dobro u tri utakmice primili samo jedan .
ps. ko je pocrvenio kod nas

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 17:30

travnik je napisao/la:Moramo podhitno popravit realizaciju odbrana izgleda dobro u tri utakmice primili samo jedan .
Zajmovic . Imamo sve u svojim rukama, Vitez i Mladost imaju duplo gori raspored od naseg.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 13 mar 2016, 17:37

travnik je napisao/la:Moramo podhitno popravit realizaciju odbrana izgleda dobro u tri utakmice primili samo jedan .
Zajmovic . Imamo sve u svojim rukama, Vitez i Mladost imaju duplo gori raspored od naseg.
Pa realno i Slavija nije sigurna po meni imaju najgori raspored jedino mozda jos Rudara kuci imaju sigurno
Sarajevo Slavija
Slavija Zrinjski
Čelik Slavija
Slavija Rudar P
Široki B. Slavija
Borac Slavija
Slavija Radnik
Vitez Slavija
Slavija Željezničar

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 mar 2016, 17:38

Ovo je Vojvodin bod jer je postavio ekipu za deset cvrsto,jako,borbeno i na kontre preko onog nigrinja koji je brz samo tako,dalje zatvorio Barica da momak nije ni jednom probio po strani i Banetove aute zatvorio samo tako postavio covjeka ispred i iza Markovica na koga idu te lopte koje on kasnije prebacuje u peterac..Onaj nas nesretnik od trenera izvodi najboljeg naseg igraca Spalevica i pravi jos jednu graesku bar po meni da nam je Vojvoda na klupi garantujem da bi vas dobili 2-3 razlike jer realno imamo bolje igrace ali teren je jedino mjerilo...svaka vam cast na bodu posteno ste ga zaradili...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 17:53

travnik je napisao/la:
Pa realno i Slavija nije sigurna po meni imaju najgori raspored jedino mozda jos Rudara kuci imaju sigurno
Sarajevo Slavija
Slavija Zrinjski
Čelik Slavija
Slavija Rudar P
Široki B. Slavija
Borac Slavija
Slavija Radnik
Vitez Slavija
Slavija Željezničar
Uh, stvarno je i njima los raspored.

Nego da pitam jel ima slucajno neko stare 2 knjige o NK Travniku da prodaje ?
lovcen16 je napisao/la:Ovo je Vojvodin bod jer je postavio ekipu za deset cvrsto,jako,borbeno i na kontre preko onog nigrinja koji je brz samo tako,dalje zatvorio Barica da momak nije ni jednom probio po strani i Banetove aute zatvorio samo tako postavio covjeka ispred i iza Markovica na koga idu te lopte koje on kasnije prebacuje u peterac..Onaj nas nesretnik od trenera izvodi najboljeg naseg igraca Spalevica i pravi jos jednu graesku bar po meni da nam je Vojvoda na klupi garantujem da bi vas dobili 2-3 razlike jer realno imamo bolje igrace ali teren je jedino mjerilo...svaka vam cast na bodu posteno ste ga zaradili...
Pisao sam tvom kolegi "pappy" da mi je Rade govorio da ih je trener lozio da idu na sve ili nista, on je znao vasu igru i vjerovatno je bio siguran da vam se moze prilagoditi da nas ne dobijete sto je i odradio. Zao mi kartona ali jbg, sretno i vama u borbi za opstanak.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 20:13

Travnik-Borac 3
Radnik-Travnik
Travnik-Vitez 3
Zeljo-Travnik
Travnik- Velez 3
Mladost-Travnik
Travnik-Sloboda
Olimpik-Travnik
Travnik-Drina 3

Ovo je raspored Travnika.7 bodova je zaostatka.Za opstanak treba otprilike skupiti recimo 16-17 bodova minimalno.Ako se dobije Borac stavio sam gdje se mora racunati na pobjede.To je ukupno 12 bodova.Po meni ključno će biti ako sve kuci bude u redu ne izgubiti od direktnih rivala Mladosti i Olimpika u gostima.Protiv Zelje realno cemo izgubiti.Olimpik je pokazao da Radnik nije bauk i tu treba traziti bar bod.Sloboda dolazi u najgore moguce vrijeme kada ce ta utakmica njima vjerovatno znaciti biti ili ne biti za prvaka.
Znaci moraju se dobiti 4 naznacene utakmice za 12 bodova plus traziti negdje jos 3 boda .Da li ce to biti u Kaknju ili na Otoci sto bi bilo zlata vrijedno
Ili to traziti protiv Slobode sto je veoma tesko ili pak Radnika vidjet ce se.
Ali korak po korak.Po ovom se vidi da je utakmica s Borcem stvarno biti ili ne biti....
Kako god pogledas Travnik ima ubjedljivo najbolji raspored do kraja.Vitez i Olimpik imaju veoma teske protivnike.Borac mozda ne toliko.Mladosti ce vjerovatno kljucna utakmica biti bas protiv Travnika...
Veoma vazna stvar je i kako ce Čelik igrati protiv konkurenata ...
Ma po meni samo dobiti Borac i onda smo definitivno u igri...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 21:40

Subota je presudna, poslije te utakmice ce se znati da li ispadamo sigurno ili mozemo u neke kalkulacije (kombinacije). Iskren da budem, ishod utakmice ce se znati i prije utakmice. :lol: :lol:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 mar 2016, 21:51

Napiši i da ti je Pappy tačno rekao kakva će ovo utakmica biti, pa čak i rezultat. :urnebes: :mrgreen: Čestitke na bodu.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 22:03

Pappy je napisao/la:Napiši i da ti je Pappy tačno rekao kakva će ovo utakmica biti, pa čak i rezultat. :urnebes: :mrgreen: Čestitke na bodu.
Znam ja kome se trebam obratiti. :lol: Hvala :thumbup:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 22:03

SamoTravnik je napisao/la:Subota je presudna, poslije te utakmice ce se znati da li ispadamo sigurno ili mozemo u neke kalkulacije (kombinacije). Iskren da budem, ishod utakmice ce se znati i prije utakmice. :lol: :lol:
Onda je sigurno gosn. sportski direktor uzo pare.Da ih on da nema teorije... :DJbt dobra kvota uzmi kes ... ;)

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 22:06

Nije uzeo pare, pa kad bi on prodao utakmicu ljudi bi ga za jaja objesili. On je samo dobar sa celnim ljudima Borca, jako, jako dobar. Ako on ne potegne u narednim danima, ko ce ? :D

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 22:36

SamoTravnik je napisao/la:Nije uzeo pare, pa kad bi on prodao utakmicu ljudi bi ga za jaja objesili. On je samo dobar sa celnim ljudima Borca, jako, jako dobar. Ako on ne potegne u narednim danima, ko ce ? :D
Zna li se ko sudi :lol:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 22:52

U vrijeme dok je sarajka igrao i ekipa sa Siljkom Varupom Ribicem itd...a Barselona nije mogla dobiti na Piroti :D ,jedne jeseni dolazi Borac.Autobus s expedicijom parkira pred dvoranu
Vrata se nisu ni otvorila od busa,Sarajka ispred busa.Izlaze igraci trener ljudi iz uprave.Kez poznati kako je sta ima ljudi.Druga recenica ,hocemo li tri za tri.Ljudi iz nove uprave Borca tad se bas nesto mjenjalo,to je cesto kod njih .Kazu ne smijemo zivota nam nema vise zajebancije ne daju zaprijetili nam itd....
Kaze Rodjo e jbg. Sad ja moram igrati a vec sastav predali.Mjenjaj sve Rodjo u prvoj postavi....ishod znas i sam.... :lol:
Ova anegdota je sto posto ziva istina ...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 15 mar 2016, 18:37

Kup smo prekrizili, sve se karte bacaju na utakmicu sa vama. Ocekujte dosta ljudi iz BL na tribinama. Namjestanja sigurno nece biti, sa ovom upravom tog nema. Bice to borba do posljednje kapi krvi budite sigurni.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bihac1299 i 10 gostiju.