PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ne ozbiljno, mrzi me guglati. Vrijedjanje na stranu, jer ne ispadas pametnijji zbog toga, pitanje ne jasno, jel on vecinski vlasnik FKS?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Čuj mrzi me guglati.
Ko te mrzi? Sarajevo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Jel vam tesko reci Amidza je vlasnik FKS,:) Inspirisao me @probisvjet pa sam potrazio malo radoznalije novinare vani da ih upoznam sa Tanovim projektom u BiH. Kada mi bude trebalo, hocete mi uskociti sa prevodom na engleski? 
Naravno. Tebe je sevap opismeniti. Azmiru ćemo pisma slati u korpama od grudnjaka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Naravno. Tebe je sevap opismeniti. Azmiru ćemo pisma slati u korpama od grudnjaka.
- hskzmostar
- Kontakt:
Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ne sikiraj se ti za nashskzmostar je napisao/la:Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Salji mu sta god hoces, libo me taki, ako ne slazes kako ste navikli:)High je napisao/la:Naravno. Tebe je sevap opismeniti. Azmiru ćemo pisma slati u korpama od grudnjaka.
- hskzmostar
- Kontakt:
Ma nemam ja briga za vas vec pitam onako?Slobodas je napisao/la:Ne sikiraj se ti za nashskzmostar je napisao/la:Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nemas brige, vi cete svakako biti prvaci, to se zna. Mi smo barem uzburkali ovu mocvaruhskzmostar je napisao/la:Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"Hej momci u plavom imam lošu vijest, ove godine ispada klubova šest."
Boli nas ku.rac.
Boli nas ku.rac.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
nabijem ti ligu gdje se tamo neka sloboda pita za nesto
znas koliko smo nisko pali
- amazon
- Kontakt:
Dobit ce licencu da idu na jezero.hskzmostar je napisao/la:Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Suljo20002
- Kontakt:
Ovi navijaci Sarajeva su dzele neviđene.Covjek meni na temi panini slicica iz Sarajeva uvjerava kako jos nisu stigle slicice u Tz a ja u Bingu kupio dva pakla... 
- amazon
- Kontakt:
Daj slicicu Azmira, mijenjam je za Emersona i Cezara iz Vrbanjuse, imal ko?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
imaš li duplih već?Suljo20002 je napisao/la:Ovi navijaci Sarajeva su dzele neviđene.Covjek meni na temi panini slicica iz Sarajeva uvjerava kako jos nisu stigle slicice u Tz a ja u Bingu kupio dva pakla...
-
GradKamena
- Kontakt:
A ako ne budemo ,sta cemo onda ,koliko si stavio para na to ?SRSlavinovici je napisao/la:Nemas brige, vi cete svakako biti prvaci, to se zna. Mi smo barem uzburkali ovu mocvaruhskzmostar je napisao/la:Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?
lp
- ElCartel11
- Kontakt:
Ti si jedan vrlo bogat covjekSuljo20002 je napisao/la:Ovi navijaci Sarajeva su dzele neviđene.Covjek meni na temi panini slicica iz Sarajeva uvjerava kako jos nisu stigle slicice u Tz a ja u Bingu kupio dva pakla...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne, stvarno, ja sam ubijedjen da cete vi biti prvaci. A sto se tice licence, mi cemo je imati sigurno jer je to zavrsena stvar i ako se docepamo evrope, Bilino polje.GradKamena je napisao/la:A ako ne budemo ,sta cemo onda ,koliko si stavio para na to ?SRSlavinovici je napisao/la:Nemas brige, vi cete svakako biti prvaci, to se zna. Mi smo barem uzburkali ovu mocvaruhskzmostar je napisao/la:Hoce moci Sloboda dobiti licencu,kontam ako mi budemo drugi da ipak igramo Ligu Prvaka?
lp
Tan je kupio fk sarajevo i to je sada njegova igracka. kada hoce moze ih prodati za vrecu krompira, sto je i stvarna vrijednost. privatizacija je definitivno stigla u sarajevo, tan je privatizovao klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.