[youtube][/youtube]
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Iskidali su mi sinoc dobro zivce! Imamo +12 i ljudi prave 10-0 seriju. pa ne mozes to radit...
Himna i ovog puta utisana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Odlična vijest pod uslovom da bagra sa total-a ne zaključa rts.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zar bi tamo gledao pored zivog Edina Avdica i Nenada Kostica ??alan_kardec je napisao/la:Odlična vijest pod uslovom da bagra sa total-a ne zaključa rts.
Na RTS komentarise Sarenac koji je isto tako vrhuski komentator ali Edin i Kostic su vrh vrhova posebno Edin..momak je milion posto u basketu zivi za kosarku...arelinho je napisao/la:Zar bi tamo gledao pored zivog Edina Avdica i Nenada Kostica ??alan_kardec je napisao/la:Odlična vijest pod uslovom da bagra sa total-a ne zaključa rts.
- alan_kardec
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Zar bi tamo gledao pored zivog Edina Avdica i Nenada Kostica ??
pa da znaš da bih gledao. preko glave mi više ganjanja dobrih strimova ili ići po kafićima gledati tekme bez tona i slušati komentare svakojakih stručnjaka
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Za brata @Arelinha isti odgovor i od mene. Od reci do reci. Nemam ja draze komentatore od Edina i Koleta ali ne mogu vise streamove da jurim. Jos se cesto desi da uopste ne mogu naci stream sa nasom arenom vec sam prinudjen da slusam onog zagrebackog zvezdomrzca.alan_kardec je napisao/la:arelinho je napisao/la:Zar bi tamo gledao pored zivog Edina Avdica i Nenada Kostica ??
pa da znaš da bih gledao. preko glave mi više ganjanja dobrih strimova ili ići po kafićima gledati tekme bez tona i slušati komentare svakojakih stručnjaka
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
joj onoga sa hrvatske arene.
kad se sjetim utakmice mega-zvezda, gledam preko strima, on komentator, i čovjek nakon utakmice nekoliko puta ponovi kako je Zvezdina pobjeda neregularna jer je Radonjić ulazio u teren
Baš preksinoć gledam Zvezda-PAO, vidim Radonja prelazi onu liniju i sjetih se onog glupana, gdje je da vidi.
kad se sjetim utakmice mega-zvezda, gledam preko strima, on komentator, i čovjek nakon utakmice nekoliko puta ponovi kako je Zvezdina pobjeda neregularna jer je Radonjić ulazio u teren
Baš preksinoć gledam Zvezda-PAO, vidim Radonja prelazi onu liniju i sjetih se onog glupana, gdje je da vidi.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A zamisli situaciju da ja gledam evro ligu sa Cvitkovicem na sportklubu samo hrvatskom...komentari samo takvi ali bitno je da momci gaze sve redom i da uzivamo u dobroj kosarci...
Ma ulazio je i Sale nekoliko puta tokom meča, npr kad je Gist uzeo par nerezonskih suteva za tricu ili Kalathes.
Dvorana puna ko šibica, istina da ne smiju prijaviti pravi broj jer bi garant bili kažnjeni. Sve stolice su bile zauzete plus većina stepenika, barem u gornjem dijelu. Delije na stajaćem dijelu fenomenalne a svi mi ostali smo ih pratili osim kad treba zviždati kad su gosti u napadu. Kinsey najjači u ovom meču, Millera su često prozivali premda je čovjek dao sve od sebe ali nije išlo tokom cijelog meča. Čestitke na pobjedi, top 8 je veoma blizu. Čuo sam tokom meča da se priča o mogućnosti da u BG bude F4 sljedeće sezone.
ps može li neko da objasni navijanje tipa ,,, Pavlović Saša biće ljubav naša nananananana
i onaj transparent četnici sever?
Nema šanse da se to ne desi. Jbt oni zaključavaju potragualan_kardec je napisao/la:Odlična vijest pod uslovom da bagra sa total-a ne zaključa rts.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Biban25 je napisao/la:ps može li neko da objasni navijanje tipa ,,, Pavlović Saša biće ljubav naša nananananana![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ok marconato, a ono drugo, jel podgrupa u delijama?
Na to pitanje ces morati potraziti odg na nekoj adekvatnijoj temi...
Nego, http://www.sportske.net/vest/kosarka/sk ... 56328.html

Nego, http://www.sportske.net/vest/kosarka/sk ... 56328.html
Limitiras protivnika na 14 poena u prvoj cetvrtini i onda ti ljudi opale duplo u drugoj, kakve oscilacije imamo to nije normalno.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Kad Cirbes igra dobro mi tesko da mozemo izgubiti. Cim je proigrao u drugom poluvremenu poceli smo okretati rezultat.. Za Milera i Kinzija nemam sta reci.
Sad gostovanje Unikahi, pa onda drugi mec u Zagrebu.. nadam se da cemo u ta dva meca zavrsiti sve sto se tice i top 8 i finala lige.
Jovic 14 poena, 8 asistencija, 3 skoka, 3 ukradene
Cirbes 19p, 11s. Miler 24p, 8s. Kinzi 16p.

Sad gostovanje Unikahi, pa onda drugi mec u Zagrebu.. nadam se da cemo u ta dva meca zavrsiti sve sto se tice i top 8 i finala lige.
Jovic 14 poena, 8 asistencija, 3 skoka, 3 ukradene
Cirbes 19p, 11s. Miler 24p, 8s. Kinzi 16p.
- alan_kardec
- Kontakt:
Cirbes odigrao profesorski kad je najviše trebalo.
Pod ogromnim pritiskom je bila ekipa, strašno bitna pobjeda.
U Zagrebu će biti nešto lakše.
Bravo moci, bravo Radonja.
U Zagrebu će biti nešto lakše.
Bravo moci, bravo Radonja.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Igramo jake i teske meceve svaka 3-4 dana, valja to izdrzati i psihicki i fizicki! Svaka cast za momke, sada se fokusirati na Unikahu i pokusati dodatno pribliziti top 8... 
Zirbes je u posljednju cetvrtinu usao sa 4 poena...ostalo ne treba govoriti 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.