Aerials je napisao/la:Spisak igrača sa po 2 žuta![]()
PS. Zeba, Ordaga, Veseli, Stjepa moraju dobit zuti protiv Selje, a Haurdic protiv Mladosti pa da ne igra protiv ŠB
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Aerials je napisao/la:Spisak igrača sa po 2 žuta![]()
Isto mi dodje, nemam ni BHT a stream online ne radi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:na BHT je, ne na MojaTVBeduin je napisao/la:Zabi mu kad svakako nemam MojaTV. Valja cekati da se postavi na YT.
Ordagicev gol bezveze ?TZ075 je napisao/la:bezveze golovi nije ko sto je napricanoo
i ko bi po tebi igrao protiv veleza?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Aerials je napisao/la:Spisak igrača sa po 2 žuta![]()
![]()
![]()
PS. Zeba, Ordaga, Veseli, Stjepa moraju dobit zuti protiv Selje, a Haurdic protiv Mladosti pa da ne igra protiv ŠB
vjerovatno covjek previse konzumira barcelonuHElo je napisao/la:Ordagicev gol bezveze ?TZ075 je napisao/la:bezveze golovi nije ko sto je napricanoo
"teatralan pad" dovoljno da to kaze i da dobije platuGifron je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vjerujem
Nisi ni prikazali kako treba on govori nema ovdje kontakta, ide usporeni snimak udara covjek Veselog po nogama, on prica nema kontakta oooooj majku vam ****
Prekrsaj nad Ordagicem je mnogo vise sumnjiv nego nad Ahmetovicem. Naravno prikazali su ovaj AhmetovGifron je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vjerujem
Nisi ni prikazali kako treba on govori nema ovdje kontakta, ide usporeni snimak udara covjek Veselog po nogama, on prica nema kontakta oooooj majku vam ****
fukaratz je napisao/la:Pero to pjeva od prvog dana posto mu se ta pjesma najvise svidjelaBlackmore2 je napisao/la:najjaci je bio Pero kad poce da pjeva nakon utakmice ispred navijaca " mi smo fukare iz grada soli, **** nas boli..."prvi put kad je pjevao islo je ovako: Mi smo fukare, qurac nas boli, iz grada soli
sad vec zna pola pjesama ali mu ova opet najdraza samo sto ga navijaci ne ispostovase poslje utakmice
![]()
Nama niiiikooo niiištaaa ne možeeeeesolinas je napisao/la:Cirkus kolorado ljudi ali boli nas tuki najjaci smo hahaha
[youtube][/youtube]Beduin je napisao/la:Zabi mu kad svakako nemam MojaTV. Valja cekati da se postavi na YT.
Čiji li si ti TTX gledalaAerials je napisao/la:Po TTX-u BHT-a nema snimka nijedne utakmice nakon pregleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.