Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Slavko U Suštini Petrović 
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Da vidimo koje to najvise ostecen ovo kolo 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Koja glupost Radnika sto ganja kup RS
Nad tobom sunce najljepše sja
Dajte ba nama sjever, nek Fukare predju na zapadNAJGORA_BAGRA je napisao/la:A sektor sa kavezom. Zbog tog se konama zahvalitedamirc je napisao/la:Koji dio tribine ce nam pripasti jer ce nas biti mnogo mnogo u subotu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
HAHAHAHA kakav kralj ovaj iz Veleža 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
@Papy mogul premierligasi u ovom kupu RS-a igrati sa B i C timovima, odnosno hocel biti kakvih sankcija od entitetskog savez??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma jok. Slavija je godinama igrala sa juniorima taj kup da ispadne u prvom kolu. Većina premijerligaša igra sa rezervama samo da ispadne što prije, al često i takvi budu jaki za ostale. Eventualno ako se dođe do finala, a pogotovo finala izvede se najjača ekipa da se uzme trofej kad se već došlo dotle.esprit24 je napisao/la:@Papy mogul premierligasi u ovom kupu RS-a igrati sa B i C timovima, odnosno hocel biti kakvih sankcija od entitetskog savez??
Kakvi padavicari u Slobodi, ne vjerujem kakve penale simuliraju protiv Viteza 
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Dakle, penal za Zrinjski je potpuno opravdan, dok penala za Slobodu nije bilo niti u jednoj, niti u drugoj situaciji. Razvezite..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sarajevsko - škutorski lobi platio čovjeku da kaže šta trebaPipiDugaCarapa je napisao/la:Dakle, penal za Zrinjski je potpuno opravdan, dok penala za Slobodu nije bilo niti u jednoj, niti u drugoj situaciji. Razvezite..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Radnik-Olimpic i start nad Veselinovićem isti. Jedno trebalo bit' penal, drugo simuliranje. Ide usporeni snimak, čovjek opali Veselinovića po lijevoj nozi, kaže nema kontakta. Miki Maus liga.PipiDugaCarapa je napisao/la:Dakle, penal za Zrinjski je potpuno opravdan, dok penala za Slobodu nije bilo niti u jednoj, niti u drugoj situaciji. Razvezite..
Al' onako kulturno se popi*am po savezu.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne trebaju nama penali kao nekima da bi dosli do 3 boda ili 1 
Vjerovati ovom pokemonu ili vlastitim ocima, pitanje je sad?PipiDugaCarapa je napisao/la:Dakle, penal za Zrinjski je potpuno opravdan, dok penala za Slobodu nije bilo niti u jednoj, niti u drugoj situaciji. Razvezite..
Jedan grad, jedna ljubav!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Pustio je prednost.hskzmostar je napisao/la:Nije bio faul Emerson je pao jer je pretil i nije se mogao odrzati na nogama!
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Rekoh ja da je po meni penal za Zrinjski čist, sa druge strane nisam vidio ovu drugu situaciju sa utakmice Vitez-Sloboda, po meni vrlo slična situacija kao ova u Zenici sa tim da je ovaj igrač Zrinjskog bio u izglednijoj prilici.
Po mom mišljenju i da je sviran penal za Slobodu sudija ne bi pogriješio, kontakt ništa manji nego kod penala za Zrinjski.
Druga stvar koja me interesuje, na koju situaciju je danas mislio Rahimić sa ove utakmice Viteza i Slobode, govori kako je zadnji igrač trebao dobiti crveni karton a sudija nije svirao ni faul, ne znam na kojoj strani?
Po mom mišljenju i da je sviran penal za Slobodu sudija ne bi pogriješio, kontakt ništa manji nego kod penala za Zrinjski.
Druga stvar koja me interesuje, na koju situaciju je danas mislio Rahimić sa ove utakmice Viteza i Slobode, govori kako je zadnji igrač trebao dobiti crveni karton a sudija nije svirao ni faul, ne znam na kojoj strani?
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 13 mar 2016, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije bio ni za Zrinjski penal, samo je smijesno kako ovi iz Tuzle padaju i pokusavaju iscenirati penal, valjda misle ako kukaju preko medija da ce im svirati penale. Ono je smijesno kako ljudi simuliraju.PipiDugaCarapa je napisao/la:Dakle, penal za Zrinjski je potpuno opravdan, dok penala za Slobodu nije bilo niti u jednoj, niti u drugoj situaciji. Razvezite..
[youtube][/youtube]
pregled
pregled
Jes dobro je rekao "dodatni sudac je postojan"Lillard je napisao/la:Sarajevsko - škutorski lobi platio čovjeku da kaže šta trebaPipiDugaCarapa je napisao/la:Dakle, penal za Zrinjski je potpuno opravdan, dok penala za Slobodu nije bilo niti u jednoj, niti u drugoj situaciji. Razvezite..
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 13 mar 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Kad' je gurnuo Ordagića sa leđa lik negdje u petoj minuti. Sad' će ti snimak na BHT pa pogledaj.Raonffa je napisao/la:Rekoh ja da je po meni penal za Zrinjski čist, sa druge strane nisam vidio ovu drugu situaciju sa utakmice Vitez-Sloboda, po meni vrlo slična situacija kao ova u Zenici sa tim da je ovaj igrač Zrinjskog bio u izglednijoj prilici.
Nisu ni prikazali tu situaciju u ovom zadnjem dijelu o sudijskim odlukamaRaonffa je napisao/la: Druga stvar koja me interesuje, na koju situaciju je danas mislio Rahimić sa ove utakmice Viteza i Slobode, govori kako je zadnji igrač trebao dobiti crveni karton a sudija nije svirao ni faul, ne znam na kojoj strani?
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 13 mar 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.