Zasto bi pisali kada je sve bilo regularno ?franklampard8 je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Postovani jeste li spremni otvoriti jos jednu temu poslije lakrdije u Travniku ili je to samo kad Sarajevo igra ? Naravno iz ovog se da zakljuciti da su oni koji prijete bili upravu i da ste ovo otvorili u namjeri da blatite FKS.
P.S. Ocekujemo jedan tekst na naslovnoj o danasnjim desavanjima u Travniku, kad je sudija Zivkovic rak rana bh fudbala bas me zanima sta je ovaj danas ?
Pobjeda voljenog kluba vs. Napredak bh. fudbala
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: Pobjeda voljenog kluba vs. Napredak bh. fudbala
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
babo opet poceo kupovati
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Prvi gol Sarajeva iz ofsajda (Bojan Puzigaća)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
http://prntscr.com/24z45b" onclick="window.open(this.href);return false;
vidi se kako je puzigaca bio u ofsajdu kada je lopta krenula
FKŽ !
Sezona je još uvijek regularna.TeaM87 je napisao/la:http://prntscr.com/24z45b

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pa da sam navijač Sarajeva, mene bi bilo stid kriviti neki drugi klub kako ima pomoć sudija. Ono što oni dobijaju ove sezone je smiješno !
Ko o čemu, kur.va o poštenju
Ko o čemu, kur.va o poštenju
Ja te volim, volim Željo..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobro si napisao mada ja mislim da bi cirkus colorado mogao krenuti i od ovog kolaavlami97 je napisao/la:Sezona je još uvijek regularna.TeaM87 je napisao/la:http://prntscr.com/24z45b
vidi se kako je puzigaca bio u ofsajdu kada je lopta krenulaMoramo pričekati još koje kolo. Onda će krenuti sve po starom i u takmičarskom i u navijačkom smislu.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Cujem da se Vukasovic fino skrasio,covjek kucu napravio,fino auto se vozi i kaze mahsuz pozdravlja Osima 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zaboravio si i vikendicu na palamaadnanhz je napisao/la:Cujem da se Vukasovic fino skrasio,covjek kucu napravio,fino auto se vozi i kaze mahsuz pozdravlja Osima

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nesto pisao jesi mislio na prvi gol sarajeva ili na nesto drugo ?harisfcb je napisao/la:Sto sad admine ( Beganovicu ) ne pokrecu se slicne teme, nego samo poslije utakmica Sarajeva ??? sad je sve regularno ???
-
- Kontakt:
fala bogu, sve je babo odradioadnanhz je napisao/la:Cujem da se Vukasovic fino skrasio,covjek kucu napravio,fino auto se vozi i kaze mahsuz pozdravlja Osima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada je Baka ukazivao na nepravilnosti nitko ga nije podrzao jer je vodio "rvatski" klub ,liga je i dan danas puna kriminala i namjestanja te sudijskih lakridija,ove godine je Sarajevo malo vise eksponirano ali Bogu hvala nema vise ovakvih "divljaka" kao ovih seljaka dok su drzali NK Orasje ,**** sa Iljom i Mikom Damjanovicem snimateljem,monterom i izvjestiteljem!
Kada je Baka ukazivao na nepravilnosti nitko ga nije podrzao jer je vodio "rvatski" klub ,liga je i dan danas puna kriminala i namjestanja te sudijskih lakridija,ove godine je Sarajevo malo vise eksponirano ali Bogu hvala nema vise ovakvih "divljaka" kao ovih seljaka dok su drzali NK Orasje ,**** sa Iljom i Mikom Damjanovicem snimateljem,monterom i izvjestiteljem!

HSK Zrinjski Mostar.
Pobjeda voljenog kluba. I tako regularnost ove lige je na niskom nivou, krade se sve u sesnaest. Mada, zbog te regularnosti je moj klub u pregrst navrata bio upravo na strani ostecenog (iako ovdje govore da se vecim klubovima namjesta, ocito samo dok nisu iz Republike Srpske).
Konkretno, u zadnjih 4-5 godina kao najvecu kradju i razliku u cak 6 bodova, uzeo bih utakmicu seljo - Borac iz 2012/13. Ukupno, jedanput je lopta usla u njihovu mrezu, dok ni jedna u nasu. Medjutim, rezultat je bio 1-0 za njih. Kako? Nas gol je navodno bio iz ofsajda, dok nam je seljo zabio gol tako sto je lopta udarila u precku i vratila se natrag u teren.
Naravno, ima jos primjera dosta, ovo je samo jedan od najvecih tokom premijer lige
Konkretno, u zadnjih 4-5 godina kao najvecu kradju i razliku u cak 6 bodova, uzeo bih utakmicu seljo - Borac iz 2012/13. Ukupno, jedanput je lopta usla u njihovu mrezu, dok ni jedna u nasu. Medjutim, rezultat je bio 1-0 za njih. Kako? Nas gol je navodno bio iz ofsajda, dok nam je seljo zabio gol tako sto je lopta udarila u precku i vratila se natrag u teren.
Naravno, ima jos primjera dosta, ovo je samo jedan od najvecih tokom premijer lige
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Šiljenja i navlačenja ima,ali se mora priznati da toga ima puno manje nego za vrijeme ,Ilje,Muniba i kompanije.S obzirom na terene igra se veoma dobar fudbal za naše pojmove(vjerujte da ni U Hrvatskoj i Srbiji se ne igra bolje loptanje izuzev Dinama ,Zvezde,Partizanai možda još ponekog)...Previše se to gleda lokalno,i to ne vodi napretku i ozdravljenju BH fudbala.Navijači i predsjednici klubove više prave kriminala i nečasnihj radnji nego sam savez.Takođe ..ove priče oko premiranja..ja bih to strogo kažnjavao..kod nas ni to ne može biti nrmalno(punac rekao ,dajdža obećao,kuma dala pa se pokajala)..jest da se to ne može spriječeiti ali treba nekako naći mehanizme da se to ne dešava..I brate da sudije uzmu bar pjenu za brijanje ,pa da obilježe udaljenost živog zida i slobodnjaka...kod nas se zid još uvijek pomjeri 2 metra naprijed prija šuta...
Ta ti je dobraaqarius je napisao/la:I brate da sudije uzmu bar pjenu za brijanje ,pa da obilježe udaljenost živog zida i slobodnjaka...kod nas se zid još uvijek pomjeri 2 metra naprijed prija šuta...

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laszlo, mamonelafo, rishovski, Shategabri i 44 gosta.