Moj mali je 2 mjeseca stariji od male Une. Jos mi je trece dijete i svaka minuta bez njega je ko vjecnost. Ali to je dio zivota. Trebace mu mozda vremena, ali naviknuce se Edin. Doduse on ima i Skype i Facetime i sta sve ne pa moze da vidi bebu.Alipasino je napisao/la:Ako ima ko stariji skontace kako uopste moze igrat a da recimo nevidis djete pogotovo malu bebu svaki dan.Znam ja da je to tako fudbaler privatni zivot Ali ipak Dzeko ima dusu on je Nas.Ja samo cekam 50 za repku i moze zavrsit karijeru.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Znači lik je postavio ss sa twitera, sa stranice poznatog nba analitičaraChinaglia je napisao/la:tebe, Clausa i onog chilyja, ofirno skroz
ali ima nas koji i znamo nesto o ovoj igri, prvenstveno ja koji sam najbolji poznavalac fudbala na Serie A podforumu, tako da vam necemo dozvolit' da pisete lazi i neistine, da lazete raju koja ne konta fudbal dobro
miki_92 je napisao/la:kad te jedan od najboljih analiticara(po meni i najbolji) ovako promovise svako malo, nema dalje![]()
u tom se javlja @chinaglia
Zato ne znaš video pokrenuti, vrli poznavaoče fudbala.Chinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?
Dobar ovaj mali Edin, biće nešto od njega.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
I šta bi? Je li stvarno ide iz Rome? Nadam se da će zabiti još 5-6 golova. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
moj Edine
tebi je 29 godina i igras kako igras, mislim na tvoj pristup tekmama, a gledaj ove legende, 37 na ledjima, a trci i bori se kao da mu je 20, sta ti je reci mentalitet, nista drugo! balkanski i njemacki mentalitet

Klose nosi br. 11 na ledjimaChinaglia je napisao/la: a gledaj ove legende, 37 na ledjima
Nad tobom sunce najljepše sja
do mene jepinoglavi je napisao/la:Klose nosi br. 11 na ledjimaChinaglia je napisao/la: a gledaj ove legende, 37 na ledjima
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Budimo realni, da ne igra u Romi sigurno ne bi tako pisao, pogotovo jer pises i jos gore stvari za naseg najboljeg fudbalera koji takodjer igra u istom klubuChinaglia je napisao/la:moj Edinetebi je 29 godina i igras kako igras, mislim na tvoj pristup tekmama, a gledaj ove legende, 37 na ledjima, a trci i bori se kao da mu je 20, sta ti je reci mentalitet, nista drugo! balkanski i njemacki mentalitet
![]()
I ne kontam, zasto ovakvi komentari i poslije danasnje utakmice gdje je Edin dao gol i navodno odigrao dobru utakmicu (kazem navodno jer nisam gledao istu) ? zar moras biti toliko dosadan ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
a sta to pisem, prosvijetli me
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta god zelis
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Posto nemam vremena a niti volje da trazim tvoje mnogobrojne postove o njima dvojici, samo cu citirati jedan tvoj post s Edinove teme uz koji vise nista ne trebam dodati:Chinaglia je napisao/la:sta god zelis
A ono omalovazavanje za Pjanica da je lazni igrac, da igra laznu poziciju itd necu ni da spominjem, kome nije mrsko lako ce pronaci tvoje postove sa te dvije teme...Chinaglia je napisao/la:ne mogu reci da mi ga je zao, ipak igra za merdu
Ne znam sto to radis i sto ti to treba, al eto te tamo, tvoja stvar apsolutno...pozdrav iz Jablanice
je l' ti stvarno mislis da iskreno hejtujem Edina i Mireta
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja to ne znam, ja znam kakve komentare pises...posto ja ne navijam ni za jedan klub, nikad nisam mogao razumjeti ta glupa navijacka prepucavanja, a pogotovo kada je neki strani klub u pitanju...ali da neko omalovazava naseg igraca jer igra u rivalskom klubu njegovog omiljenog kluba, to pogotovo ne mogu razumjeti...
pinoglavi je napisao/la:Klose nosi br. 11 na ledjimaChinaglia je napisao/la: a gledaj ove legende, 37 na ledjima
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Jedan je Edin(Babuka) ,toliko puta nas je usrecio i napravio ponosnima sto je nas
, malo u off sjedo da gledam City-a protiv Norwicha jer ceko sam njihovu pobijedu za dobitak naa tiketu i hajd reko da ih gledam , igledam kad udze u igru Bony il je bio u pocetnom sastavu vise ne znam a i nije bitno , hocu reci koji smijeh od igraca je Bony to nidze veze nema a City ga platio vise nego Edina a ne more bolan on Edinu ni cipele cistiti a prodase Edina a tako bi im Edin dobro doso sad , neka neka mozda uspiju da se plasiraju u EL ove godine ,nema Edina nemaju ni nafake

dzeko za svoj 30ti rodjendan svom klubu (zeljo) poklanja 30 stolica.
bas se prenaprego.
bas se prenaprego.
Koliko je Zeljo dobio novca na osnovu Dzeke, a nije se bas prenaprego sto se tice njegovog uspjeha?cole-ch je napisao/la:dzeko za svoj 30ti rodjendan svom klubu (zeljo) poklanja 30 stolica.
bas se prenaprego.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto ne mogu ovih sto broje koliko je ko gdje donirao.cole-ch je napisao/la:dzeko za svoj 30ti rodjendan svom klubu (zeljo) poklanja 30 stolica.
bas se prenaprego.
- Goalgetter
- Kontakt:

Sretan ti 30. rodjendan, najveci sine Bosanski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.