Izgleda je do desne strane... Efe, Haurdic, Mehidic.fukara87 je napisao/la:Moramo malo promijenit brate, Efendicu se svaki dan stucaDoeTz je napisao/la:Presli s Efendica na Haurdica
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja se opet brinem zbog Efendica pa vi kako hocete, Livancic otrese Efea kad je stativu pogodio malo je falilo da ljudi povedu al sreca je bila na nasoj strani.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kad ga zabije Haurdic Zelji
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
to sam ja prvi napisao, ne kradi tudje zasluge
Zajedno smo jaciChinaglia je napisao/la:to sam ja prvi napisao, ne kradi tudje zasluge
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
A prije Haurdića koji zabija selji
, ko zabija na Koševu ? Haman će prvo sarajevski odani portali . Već smjenjuju Ješića, a on ima da se zbog toga u utorak izleti ko tele pa stavi formaciju svi u napad ,dobra je plata .Pogubiće se ko nikad do sad . Šteta, opteretiće nas sa još utakmica u kupu.
Na Kosevu 0-0kadtrebaglasan je napisao/la:A prije Haurdića koji zabija selji, ko zabija na Koševu ? Haman će prvo sarajevski odani portali . Već smjenjuju Ješića, a on ima da se zbog toga u utorak izleti ko tele pa stavi formaciju svi u napad ,dobra je plata .Pogubiće se ko nikad do sad . Šteta, opteretiće nas sa još utakmica u kupu.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Pošteno
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ako prodjemo Sarajevo, ocekujem da se u cetvrtak sve karte za tekmu sa Zeljom prodaju

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nemoj bolan, neću stići da kupim 
Sutra silovanje pitarske nejaci
0-2
Bice gusto bice 0-2
0-2
Bice gusto bice 0-2
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kupit ce ti ChiniAerials je napisao/la:Nemoj bolan, neću stići da kupim
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Moramo iskoristit ovu situaciju kod njih... Bukvalno se raspadaju, i tu trebamo vidit nasu priliku, i trener i igraci su pod velikim pritiskom. Nadam se da cemo ih napast u uvodnim minutama, iskoristit njihovu ocajnu odbranu, povest 0-1, i oni ce onda panicarit, a mi lagano zavrsit utakmicu...solinas je napisao/la:Sutra silovanje pitarske nejaci![]()
0-2![]()
Bice gusto bice 0-2
Ma ne raspadaju se oni Ali su pod velikim pritiskom.treba to iskoristiti.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Moramo iskoristit ovu situaciju kod njih... Bukvalno se raspadaju, i tu trebamo vidit nasu priliku, i trener i igraci su pod velikim pritiskom. Nadam se da cemo ih napast u uvodnim minutama, iskoristit njihovu ocajnu odbranu, povest 0-1, i oni ce onda panicarit, a mi lagano zavrsit utakmicu...solinas je napisao/la:Sutra silovanje pitarske nejaci![]()
0-2![]()
Bice gusto bice 0-2
Uostalom jaci smo timski i pojedinacno.pa kod njih samo Duljevic zna ostalo prosjek mrtvi.
Uzmite u obzir veliku podršku navijača, bit će ih sigurno dosta. Vjerujem da ih možemo dobit' al' me ne bi čudilo ništa, šta god da se desi 
Ma oni igraju na svom terenu pred sigurno dosta publike vec su nas dobili tamo (znamo kako fuj)
Blagi su favoriti Ali imamo prednost iz prve utakmice i sigurno u ovom trenutku smo kvalitetniji.
Da bi Zelju trehnut **** kup hahaha
Blagi su favoriti Ali imamo prednost iz prve utakmice i sigurno u ovom trenutku smo kvalitetniji.
Da bi Zelju trehnut **** kup hahaha
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Upravu je Solinas aka Aganemmon 912836 da bi bilo bolje dobit Selju nego da Sarajevo prodjemo, mada ja bi obje da pobjedimo 
Ma sarajevo je lose, ali i oni znaju da im je ovo sve ili nista, zato ocekujem da nece bas srljati na nas, kako ne bi bili nokautirani.
Također nama je ovo isto vazna utakmica, najvise zbog samopouzdanja i atmosfere u svlacionici.
Najbitnije je da Husref postavi pametnu taktiku, nesto slicno kao protiv Viteza mozda, da im se da lopta u prvom poluvremenu i da ih izmori, pa stisne u drugom, ali također se NE SMIJEMO BRANITI i DUBOKO POVUCI, jer tad smo donji. Nema te ekipe koja se moze 90 minuta braniti a da ne primi gol, plus tome dodati koliko ce ih sudije sigurno gurati.
Nasi se ne smiju prepasti atmosfere na tribinama, a pametno se mora igrati u vezi kartona crvenih i nadam se da niko nece nastradati zdravstveno, jer ovi ce nas milion posto udarat gore nego prosli put.
PS znal se ko sudi sutra ?
Također nama je ovo isto vazna utakmica, najvise zbog samopouzdanja i atmosfere u svlacionici.
Najbitnije je da Husref postavi pametnu taktiku, nesto slicno kao protiv Viteza mozda, da im se da lopta u prvom poluvremenu i da ih izmori, pa stisne u drugom, ali također se NE SMIJEMO BRANITI i DUBOKO POVUCI, jer tad smo donji. Nema te ekipe koja se moze 90 minuta braniti a da ne primi gol, plus tome dodati koliko ce ih sudije sigurno gurati.
Nasi se ne smiju prepasti atmosfere na tribinama, a pametno se mora igrati u vezi kartona crvenih i nadam se da niko nece nastradati zdravstveno, jer ovi ce nas milion posto udarat gore nego prosli put.
PS znal se ko sudi sutra ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ako je Laki dobio dozvolu onda sutra izvesti ovakav sastav:
Piric
Efendic - Kostic - Ivetic - Lakicevic
Ordagic - Stjepanovic
Saric - Zeba - Veselinovic
--------Krpic----------
Ivetica uigrati jos malo na stoperu jer ce protiv Zelje on ocito u paru sa Merzicem, a Krpu opet od prve minute radi motiva
Piric
Efendic - Kostic - Ivetic - Lakicevic
Ordagic - Stjepanovic
Saric - Zeba - Veselinovic
--------Krpic----------
Ivetica uigrati jos malo na stoperu jer ce protiv Zelje on ocito u paru sa Merzicem, a Krpu opet od prve minute radi motiva
Nesto gledam koliko je malo igrao spram Ahmetovica Krpic dobro igra tj daje solidno golove
Ali volio bi njih dvojicu vidjeti u paru na Kosevu moramo stisnuti njihovu zadnju liniju a Krpic trci ko lud
Ali volio bi njih dvojicu vidjeti u paru na Kosevu moramo stisnuti njihovu zadnju liniju a Krpic trci ko lud
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.