PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

MuhamedTM

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 14 mar 2016, 03:14

FaraonTM je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
Ne znam kako vama sa TM oznakom da objasnim razliku mrznje i frustracije?! Vama je lakse metar u dupe nego cent u glavu ;) Cini mi se kao nemoguca misija :) Hoces slovo po slovo da objasnjavam ili da te odmah proglasim ogranicenim likom koji samo vrijedjanjem zeli da postigne neki cilj? A to sto prozivas solinasa jer ste se na njemu mogli izivljavati jos vise govori o vasem mentalnom sklopu, ako se tako moze nazvati ta parodija na razum ;)
Halo imaginarna historija, hajde na spavanje kad si već krenuo i briši ove gluposti dok te raja nije krenula meziti kao druga ti :urnebes:
Gdje ratnik sto je kopao rovove :urnebes:
Nek zna da je on ogranicen lik, koji samo zna vrijedjanjem skrenuti paznju na sebe.
Jos legendu solinasa zajebava. Gdje si dripac srs (samoribusere)? Da nije šime otiša po ribu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2016, 05:14

PipiDugaCarapa je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Mi barem imamo kule govana :kafa:
Naše kule će simbolizirati osvojene trofeje, dok ste vi očigledno već sagradili ono što simbolizira sve što ste uspjeli osvojiti tokom vašeg, najblaze rečeno ponizavajućeg stoljeća.
Ma vaše kule će bit najljepše kule u historiji kula. :thumbup:
:pinokio:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 08:16

Ljokalj patriota sto bi rekao Jesa. :urnebes:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 mar 2016, 11:44

Ipak necemo proci, sudi Valjic, jbg. :thumbup:

High

Post Postao/la High » 14 mar 2016, 11:46

slika

Niko im ne da trofej. :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2016, 11:47

NYKnicks Fan je napisao/la:Ipak necemo proci, sudi Valjic, jbg. :thumbup:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 mar 2016, 11:50

High je napisao/la:slika

Niko im ne da trofej. :rol:
Brato ne postavljaj slike mene. Zabranjeno je otkrivanje identiteta forumaša :lol: :thumbup:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 14 mar 2016, 12:01

Valjic ha-ha-ha
Poslat juniore i okrenit se ligi
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 mar 2016, 12:05

JohnCleese je napisao/la:Valjic ha-ha-ha
slika

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 14 mar 2016, 12:28

PipiDugaCarapa je napisao/la:Edis dobio trofej modnog macka, i za tako kratko vrijeme uspio ono sto FK Sloboda nije za haman sto godina. Dakle, Edis je trofejniji od Slobode.

Hahahahahahahahahahahahahhahahaha kraaaaaaj hahahahahaha
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 mar 2016, 13:12

Hahah sta ste se usrali, vec se spremaju jadni izgovori. Mi koliko god da smo losi, uvijek vas mozemo proci u dvomecu :tralala:
ZZ

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 mar 2016, 13:28

Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani. :thumbup:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2016, 13:34

Nije brato već smo se pomirili s ispadanjem, ovo je samo tačka na i. Ne možeš jednostavno igrat protiv sudije i dvostrukih aršina. :)
Oni ako nam ne daju gol u prvom poluvremenu vidjećeš u drugom il penal il crveni, nešto će bit od tog.
Da nas hoće bogdom nadigrat i dobit, ili mi njih, a da se Valjić ne spomene, to bih volio vjeruj mi i ja i svi mi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2016, 13:37

Tacno ovih par likova ne da covjeku da se divi Slobodi i svemu sto su uradili ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 mar 2016, 13:42

wobly92 je napisao/la:Nije brato već smo se pomirili s ispadanjem, ovo je samo tačka na i. Ne možeš jednostavno igrat protiv sudije i dvostrukih aršina. :)
Oni ako nam ne daju gol u prvom poluvremenu vidjećeš u drugom il penal il crveni, nešto će bit od tog.
Da nas hoće bogdom nadigrat i dobit, ili mi njih, a da se Valjić ne spomene, to bih volio vjeruj mi i ja i svi mi.
Prvi na tabeli,dobili ih u prvoj utakmici,imate rezultat,imate igru,imate strasnog trenera. Pomiriti se sa ispadanjem što sudi neki šonjo Valjić
Ne kontam brato ali iskreno.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 14 mar 2016, 13:48

Stvarno su zapeli za sudije :crazy: Ono jest da se navlači Sarajevu i sarajlijama nebitno ko sudi , a vi ste jači od Sarajeva to ste dokazali, i sudija tu može da ga duva ako vi odigrate svoje, mani kukanja utakmica ni počela nije. Koliko fukara ide za Sarajevo ?? Vidim uprava ih časti baš .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 13:54

Cocaine je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Nije brato već smo se pomirili s ispadanjem, ovo je samo tačka na i. Ne možeš jednostavno igrat protiv sudije i dvostrukih aršina. :)
Prvi na tabeli,dobili ih u prvoj utakmici,imate rezultat,imate igru,imate strasnog trenera. Pomiriti se sa ispadanjem što sudi neki šonjo Valjić
Ne kontam brato ali iskreno.
Ma nekako me manje sramota da izgubimo sutra nego u finalu. :mrgreen: Pa mi smo ionako rekorder u gubljenu finala u kupu. Jos nas Zeljo ceka u finalu sa kojim je sigurno mnogo teze igrati nego sa pretilim mijanmarcima i strategu ljokalj patritizma. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

High

Post Postao/la High » 14 mar 2016, 13:55

Slobodno reci da ste rekorderi u neimaštini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 13:56

Cocaine je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Valjic ha-ha-ha
slika
:shh: Prihvatam kritiku. Moja carapica. Slaba cirkulacija jbg. :mrgreen:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 14 mar 2016, 14:47

formacija 3 5 1 :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.