xeksor je napisao/la:staragarda je napisao/la:Valjda naši budu pametni pa pošalju pjetlice sutra... Nije valjda da će poslati prvi tim
u pravu si da nam ne podjeli kartone prvom timu pa da po ekipe neigra protiv zelje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Sta rece xeksor i osta ziv, hahaha (osim ponekog crvenog, neuzubillah).
Ma nece Valjic sutra smjet toliko namjestati, budite 105% sigurni, zarumljivo malo domacinski i bratski za Sarajevo, ali ono kasapljenje sa prosle utakmice na Kosevu sigurno nece. Zato sto vise trkaca u tim ubaciti, ja bih sa Krpicem i Govedaricom krenuo, Veselog odmorio za Zelju.
Ma nece Valjic sutra smjet toliko namjestati, budite 105% sigurni, zarumljivo malo domacinski i bratski za Sarajevo, ali ono kasapljenje sa prosle utakmice na Kosevu sigurno nece. Zato sto vise trkaca u tim ubaciti, ja bih sa Krpicem i Govedaricom krenuo, Veselog odmorio za Zelju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
NATAŠAA JEE KURVAAAAA OGNJENEEEEE, OGNJENEEEEE, OGNJENEEEEE MORA ORIT KOSEVOM!
Jesu jadni ne mogu vjerovat...
Jesu jadni ne mogu vjerovat...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nema prijenosa, tako da ne vjerujem da neće smjet'Beduin je napisao/la:Sta rece xeksor i osta ziv, hahaha (osim ponekog crvenog, neuzubillah).
Poslat' juniore lagano i eto im kup kad' su pic.ke.
- Beduin
- Kontakt:
Treba cojku reci da izadje iz Sarajeva malo, ima i drugih mjesta.NKMramor je napisao/la:Nema prijenosa, tako da ne vjerujem da neće smjet'Beduin je napisao/la:Sta rece xeksor i osta ziv, hahaha (osim ponekog crvenog, neuzubillah).
Ma nece Valjic sutra smjet toliko namjestati, budite 105% sigurni, zarumljivo malo domacinski i bratski za Sarajevo, ali ono kasapljenje sa prosle utakmice na Kosevu sigurno nece. Zato sto vise trkaca u tim ubaciti, ja bih sa Krpicem i Govedaricom krenuo, Veselog odmorio za Zelju.![]()
![]()
Poslat' juniore lagano i eto im kup kad' su pic.ke.
Ma i meni je zao sto nisu to uradili, poslali mladice i ove sa klupe sto nisu dobijali priliku, pogotovo sad kad se zna da Valjic sudi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- hule_barca
- Kontakt:
Ofirno za Valjića, ali kao da Savez želi jasno poslati poruku Slobodi da nema protivljenja, da su oni glavni kako god okreneš. Možda i bolje što je Valjić iz prostog slučaja što on očigledno dopušta oštriju igru, tako da i mi možemo igrati jače bez razmišljanja za eventualne žute kartone.
Mes Que Un Club
Jesi li ti gledao sta je nama na Kosevu svirao kao faul i karton a sta njima NIJE....hule_barca je napisao/la:Ofirno za Valjića, ali kao da Savez želi jasno poslati poruku Slobodi da nema protivljenja, da su oni glavni kako god okreneš. Možda i bolje što je Valjić iz prostog slučaja što on očigledno dopušta oštriju igru, tako da i mi možemo igrati jače bez razmišljanja za eventualne žute kartone.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zamjeri mu...momak navija za Barcelonu pa nije bas upućen u ova naša dešavanjasolinas je napisao/la:Jesi li ti gledao sta je nama na Kosevu svirao kao faul i karton a sta njima NIJE....hule_barca je napisao/la:Ofirno za Valjića, ali kao da Savez želi jasno poslati poruku Slobodi da nema protivljenja, da su oni glavni kako god okreneš. Možda i bolje što je Valjić iz prostog slučaja što on očigledno dopušta oštriju igru, tako da i mi možemo igrati jače bez razmišljanja za eventualne žute kartone.
- hule_barca
- Kontakt:
Ne sjećam se baš kakve je kartone nama davao. Vidio sam šta nije sankcionisao Sarajevu, i to je bila bruka i sramota. Mi bi popili 2-3 crvena za onakve startove u Tz. Ma kako god okreneš, vidjeti prvo poluvrijeme kako bude išlo, ako bude sve normalno onda pokušati do kraja izvući taj prolaz, ukoliko se na startu počne ofirno navlačiti, yebeš onda kup, sačuvati igrače i spremati se za Želju. Samo nam fali da ispadnemo od Sarajeva i da popijemo još kartona pa da hendikepirani dočekamo Želju.
@staragarda Kakve sad veze ima što ja navijam za Barcelonu?
@staragarda Kakve sad veze ima što ja navijam za Barcelonu?
Zadnja izmjena: hule_barca, dana/u 14 mar 2016, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
Dopušta grublju igru njima. Ovo nije normalno.
Pa ionako smo se počeli mirit s time da smo ispali a sad tek već nemamo nikakve šanse, pa protiv njih ni Barca ne bi prošla u ovim uslovima.
Savez nam šalje neke subliminarne poruke.
@hule samo se crveni kartoni prenose iz kupa na ligu, žuti se ne prenose.
Pa ionako smo se počeli mirit s time da smo ispali a sad tek već nemamo nikakve šanse, pa protiv njih ni Barca ne bi prošla u ovim uslovima.
Savez nam šalje neke subliminarne poruke.
@hule samo se crveni kartoni prenose iz kupa na ligu, žuti se ne prenose.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakvu mi upravu imamo 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- hule_barca
- Kontakt:
Hvala puno na info. To me kopkalo svo ovo vrijeme, kad je Kostić pauzirao zbog crvenog u kupu, a Ahmet nije mogao odraditi suspenziju u kupu protiv Goražda pa nije mogao nastupiti protiv Širokog. Glupo mi to pravilo, ali šta ćeš. Onda rokaj samo u kost.wobly92 je napisao/la: @hule samo se crveni kartoni prenose iz kupa na ligu, žuti se ne prenose.
Mes Que Un Club
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Savez delegiranjem ove sline Valjića šalje jasnu poruku i Slobodi i Husicu... Mnogo ih je predsjednik zatalasao i sad ce uzvratit udarac...sutra ce nas pretuci,podijeliti bruku kartona i umoriti...a proći ne možem... treba brzo i pametno reagovati jer ćemo izmasakrirani doći na volej sereznicaru u subotu
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sutra kad nam Zebu, Ordagu i Ahmeta povrijede sa namjerom, nece ni zuti dobit, dok ce Kostic ili Efendic ili Stjepanovic, nije bitno, dobit zuti nakon prvog bezazlenog starta, svi u kladionicu, stavite milione na penal za Sarajevo ili crveni za nas... Sramota
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NAJBOLJI IGRAC sarajeva
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
AAAAAAAAA NE MOGU DA VJERUJEM .... NATAŠU MU U USTA.....
Bacanje po FK Sarajevu-part 2Mortus je napisao/la:
NAJBOLJI IGRAC sarajeva
Valja skupiti dovoljno nastupa za inostrani transfer, jbga valja Ogiju daljeNKMramor je napisao/la:Bacanje po FK Sarajevu-part 2Mortus je napisao/la:
NAJBOLJI IGRAC sarajeva![]()
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ovaj video sve govori, yebem li ga ja
Sutra treba dici neku parolu na Kosevu
FSBIH **** FUBAL STE NAM SJEBALI!
Sutra treba dici neku parolu na Kosevu
FSBIH **** FUBAL STE NAM SJEBALI!
Mene je strah Zelje,jer nemamo Sarica,Mehmedagica,Kostica i Skahica bit ce tesko da je bod izvuc
Jel zna neko broj FUKARA koji putuju sutra prema Sarajevu
Jel zna neko broj FUKARA koji putuju sutra prema Sarajevu
Zadnja izmjena: Edin075, dana/u 14 mar 2016, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.