FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kako bi volio iz penala da ih izbacimo i to nepostojeceg.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
1,55 kvota na Divove .Pa ti po kladionici vidis da je Sloboda u rangu Mladosti Doboj Kakanj.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Rekoh ja jos jucer da je punac sredio Valjica 
Za vikend seljacima protiv krmadi sudi Jakupovic.

Za vikend seljacima protiv krmadi sudi Jakupovic.
- UnitedForce
- Kontakt:
*Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 3 KM,
*Tribina "Istok" - 5 KM,
*Tribina "Zapad" - 7 KM,
*Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.
Ispod 5.000 sramota!
*Tribina "Istok" - 5 KM,
*Tribina "Zapad" - 7 KM,
*Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.
Ispod 5.000 sramota!
' $!
Da se neko ne bi zeznuo važe godišnje i članske!Haase je napisao/la:Utakmica je na rasporedu od 18 sati, a poznate su i cijene ulaznica:
Tribina – ‘Sjever – Vedran Puljić’ 3 KM
Tribina – Istok 5 KM
Tribina – Zapad 7 KM
Tribina – Zapad galerija 20 KM
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Uspješna je samo ako osvojio kup naravno za sve ostalo nek se glave skidaju nebih imao ništa protiv ali i tome kad bude vrijeme.Naše je da samo podršku sutra i to je to.U slučaju neuspjeha naravno da ništa nevalja,ipak dva trofeja u zadnje dvije godine nisu malo,i naravno da sada svi očekujemo da nastavimo i ove godine tako.Sve mimo toga je krajnje neprihvatljivo.Samom Evropom nek se zadovoljavaju ovi što poste par godina od trofeja.Mi nismo tiVivaLasVegas je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve forumase.
1. Smatrate li ovu sezonu uspjesnom ako osvojimo kup i zavrsimo drugi ili treci?
2. Ne osvojimo nista, ali zavrsimo drugi na tabeli?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jel ko prenosi sutrašnju utakmicu?
Uzeti kup i završiti u top 3, bila bi senzacija, i po meni uspješnija sezona od prošle jer je skoro pa nemoguće, i jedno i drugo.
Nadam se da se varam, ali teško.
Uzeti kup i završiti u top 3, bila bi senzacija, i po meni uspješnija sezona od prošle jer je skoro pa nemoguće, i jedno i drugo.
Ako izademo u Evropu svakako sezonu smatrati uspjesnom,gledano iz trenutne perspektive.
Medutim gledano sa pocetka sezone sve ispod titule prvaka je neuspjeh.
Edit: Ja sam rekao da ce posjetu u utorak diktirati rezultat iz Prijedora. I cujem price od par momaka koji su bolesnici FKS,kako im ne pada napamet da idu...osim ako ih jos huja ne drzi pa se predomisle pred samu tekmu
Svasta mi u huji kazemo,ali ipak bordo srce prevagne na kraju
P.S.: ima li pressa danas???
Medutim gledano sa pocetka sezone sve ispod titule prvaka je neuspjeh.
Edit: Ja sam rekao da ce posjetu u utorak diktirati rezultat iz Prijedora. I cujem price od par momaka koji su bolesnici FKS,kako im ne pada napamet da idu...osim ako ih jos huja ne drzi pa se predomisle pred samu tekmu

Svasta mi u huji kazemo,ali ipak bordo srce prevagne na kraju

P.S.: ima li pressa danas???
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne prenosi, hocemo da ih izudaramo al da ne vidi javnostSiouxLukavac je napisao/la:Jel ko prenosi sutrašnju utakmicu?
Azmire dojki ga

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pogledah sinoc cijelu utakmicu,[youtube][/youtube] reko da vidim gdje su tuzlaci osteceni.. Oni su fakat jedni paranoicni, napaceni navijaci jednog kluba. Sudija jeste imao grešaka, medutim osim mozda 1 ili 2 prestrogo dosudjena kartona nista nikoga nije ostetio, za ne povjerovati je koliko se oni zale. Pa i jucer su se zalili kao penal bio protiv Viteza kod 0-0, penala s glave nije bilo..
Druga stvar, sasvim ravnopravna utakmica u kojoj smo mi imali 3 prilike za go, a oni bukvalno 4.
Druga stvar, sasvim ravnopravna utakmica u kojoj smo mi imali 3 prilike za go, a oni bukvalno 4.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- PitarBordo
- Kontakt:
Idi je8i se izgidoh kad pročitah... hahahaha.. čuj "dojki"...Lakoste je napisao/la:Azmire dojki ga

Samo Saraj'vo.
Važi..Majkl je napisao/la:Znam ja dobro koga je Petrović trenirao i nisam pročitao na transfermarketu .amorovski je napisao/la:Drzi misljenje za sebe. Sreca pa nas vodi strucnjak sa iskustvom"Majkl" je napisao/la: Kakav ba Petrović ,prvi klub mu je Radnik,lako je u Radnik voditi.A za Krstajica se slažem kod nas Pape nikad nije došao Sarajevo da gleda a ne da nešto pokloni ili pogura.Vodili su nas i do sad strucnjaci sa iskustvom, recimo Kodro i Jarni
Jarni bolan Hajduka vodio 5-6 mjeseci i tad je Hajduk bio najgore plasiran na tabeli od kako postoji HNL. Koga je Kodro vodio? Koga je Uscuplic vodio osim kadeta i juniora. Veze ti nemas ko je Petrovic. Raspitaj se, a ne otvoris transfermarkt i pokupio svu pamet svijeta da mozes sudit ko je ko. Po transfermarktu nama ne mogu presmrdit niko iz vrha tabele. Krstajic nije Dino Selimovic, nit Abdulah Ibrakovic da ne zna kome pare daje i ko mu ekipu vodi i da li ima ili nema cilj. 18 mjeseci je covjek na svojoj poziciji koju uspijesno vodi. Da nam je barem jedan do sad bio ko sto je on, ne bi ovo sad gledali prijatelju
Ne pricaj nesto kad nisi upucen. Tako isto neces vidit mene da se petljam u neke rasprave o cemu ne znam nista il znam tek onako preko transfermarkta nesto malo
pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Lakoste je napisao/la:Ne prenosi, hocemo da ih izudaramo al da ne vidi javnostSiouxLukavac je napisao/la:Jel ko prenosi sutrašnju utakmicu?
Azmire dojki ga
Ma oni ce kukati,kako god bude.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kažem ja to neki dan kume... Ali na stranu to, mi i dalje igre nemamo, ali da su nas tu "nadigrali" ili kako oni kažu "održali časove fudbala" - uopšte nisu.MosaaRajvosa je napisao/la:Pogledah sinoc cijelu utakmicu,[youtube][/youtube] reko da vidim gdje su tuzlaci osteceni.. Oni su fakat jedni paranoicni, napaceni navijaci jednog kluba. Sudija jeste imao grešaka, medutim osim mozda 1 ili 2 prestrogo dosudjena kartona nista nikoga nije ostetio, za ne povjerovati je koliko se oni zale. Pa i jucer su se zalili kao penal bio protiv Viteza kod 0-0, penala s glave nije bilo..

Samo Saraj'vo.
Vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica iste mogu iskoristiti i na sutrašnjoj utakmici Kupa protiv Slobode. Također, djeca uzrasta do 14 godina i Bordo dame, vlasnici aktivnih članskih kartica FK Sarajevo mogu pristupiti tribinama koševskog stadiona uz pokaz svoje validne članske kartice.
Iskoristite i vi pogodnosti koje nudi članska kartica Fudbalskog kluba Sarajevo i postanite član velike Bordo porodice! Sve informacije potražite na: http://www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo
Iskoristite i vi pogodnosti koje nudi članska kartica Fudbalskog kluba Sarajevo i postanite član velike Bordo porodice! Sve informacije potražite na: http://www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
MosaaRajvosa je napisao/la:Pogledah sinoc cijelu utakmicu,[youtube][/youtube] reko da vidim gdje su tuzlaci osteceni.. Oni su fakat jedni paranoicni, napaceni navijaci jednog kluba. Sudija jeste imao grešaka, medutim osim mozda 1 ili 2 prestrogo dosudjena kartona nista nikoga nije ostetio, za ne povjerovati je koliko se oni zale. Pa i jucer su se zalili kao penal bio protiv Viteza kod 0-0, penala s glave nije bilo..
Rasturili nas

ŠTA SE OVO DEŠAVA
hahaha cuj husica na 48:22, gdje hedzo rodjak da ga posaljem u svlacionicu samo da ih pozdraviMosaaRajvosa je napisao/la:Pogledah sinoc cijelu utakmicu,[youtube][/youtube] reko da vidim gdje su tuzlaci osteceni.. Oni su fakat jedni paranoicni, napaceni navijaci jednog kluba. Sudija jeste imao grešaka, medutim osim mozda 1 ili 2 prestrogo dosudjena kartona nista nikoga nije ostetio, za ne povjerovati je koliko se oni zale. Pa i jucer su se zalili kao penal bio protiv Viteza kod 0-0, penala s glave nije bilo..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
kaze karton zebi zbog prigvora,bil ti trpio neko da ti **** mater ili bi ga kluturno udaljio!?najbolje bi bilo azmra staviti da im sudi i 3 penala po tekmi tad bi bili zadovoljni!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uzivo-pr ... dom/187514
evo ga live press sarajeva
evo ga live press sarajeva
Sarajevo ljubavi moja.
Pa dje su vise ajde izlazite
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], bordobijeli, Lavcina, nedimmmm1337, Rodman, Sinfoc1986 i 70 gostiju.