Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
a koja propaganda i sinoc u emisiji..pokazuju situacije Ahmetovica i Veselinovica gdje realno nisu bili penali, a ne pokazuje se Ordagic gdje je objektivno najvise protesta bilo i zbog cega se i protestuje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
MosaaRajvosa je napisao/la:Pa vama je svaki sudija neciji, fakat se vidi koliko ste vi napaceni i paranoicni, valjda posljedice od druge lige.barca_87 je napisao/la:ognjen valjic sudi sarajevo sloboda pa zar je moguce ljudi moji ovako ofirno vise. dokle !!!
pa ovaj im sudi svaku drugu utakmicu, lik je gotovo clan ekipe sarajeva. treba mu na kosevu stan kakav dat red bi bio i stavit ga za dozivotnog sudca utakmica sarajeva.
kad god je neka prelomna utakmica valjic sudija od zadatka dolazi svojima ,sad im je potreban vise nego ikad
gadi mi se ova ligakako iz saveza tako ofirno postavljau ovog lika .
veliki "divovi" u "akciji",kakvih 20 000,otislo je sad 5 puta vise nebil se spasila sezona
al jadni drugacije i ne mogu ...
Pogledah sinoc prvu utakmicu iz Tuzle. Shega, i da ne povjerujes koliko ste podigli prasinu, oko bukvalno 1 kartona koji nije trebao biti pokazan. Znaci 5 kartona 100% cisto, jedan nebi rekao da je, i onaj zbog prigovora Zebi koji ne mogu komentarisati. Bio je jos jedan ili 2 prekrsaja koja nije trebao svirati ovo ostalo vise nego ok.
Vidim zalite se i na vitez, kao penal trebao biti kod 0-0. Penala s glave nije bilo. Znaci ne izmisljajte, igrajte fudbal, ne razmisljajte ko ce biti kriv ako ne osvojite titulu, jer vidim da ste u tom tripu.
Odes li ti ovako kada na utakmicu, nevezano za sve pogledali se kada fudbal ? Cisto onako nevezano pitam te ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- Osttribine
- Kontakt:
Zabit cemo vam 3 komada iz nepostojecih penala od 90. pa vjerovatno do 100.-te minute, dva na signalizaciju Ognjena, a jedan na signalizaciju Natase valjda. Sta placete zabio vam Valjic, da ste bilo kojeg sudiju spomenuli da je "nas" nego Valjica. Nikad mu onaj prekid tekme zbog transa ARBiH necemo halaliti.wobly92 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam kako je toliko teško skontat. Da ima iste kriterije prema svima pa hajde, pušta grublju igru, al bolan ono navlačenje na Koševu se iz svemira vidjelo. Svaki naš pokušaj da probamo nešto uradit je prekinut faulom dok njima nije ništa sudio, po ko zna koji put se ponavlja ova priča.
Još sutra nema prenosa na TV, šta će tu bit tek.
Zabijte brato, jbga valja Ogiju za transfer skupiti nastupa dovoljnoOsttribine je napisao/la:Zabit cemo vam 3 komada iz nepostojecih penala od 90. pa vjerovatno do 100.-te minute, dva na signalizaciju Ognjena, a jedan na signalizaciju Natase valjda. Sta placete zabio vam Valjic, da ste bilo kojeg sudiju spomenuli da je "nas" nego Valjica. Nikad mu onaj prekid tekme zbog transa ARBiH necemo halaliti.wobly92 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam kako je toliko teško skontat. Da ima iste kriterije prema svima pa hajde, pušta grublju igru, al bolan ono navlačenje na Koševu se iz svemira vidjelo. Svaki naš pokušaj da probamo nešto uradit je prekinut faulom dok njima nije ništa sudio, po ko zna koji put se ponavlja ova priča.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Okreće se on kako vjetar puše jarane. Jel to toliko teško bit objektivan? Stvarno misliš da je suđenje na toj utakmici bilo dobro? I ovo od neki dan? Plačemo mi al od smijeha, ispali smo mi već znamo to, i najavili smo da će baš on sudit utakmicu od svih eto pročitaj tamo na temi nekoliko dana unazad. Žao mi samo što nisu poslali pjetliće nek se nadigravaju s vama.Osttribine je napisao/la:Zabit cemo vam 3 komada iz nepostojecih penala od 90. pa vjerovatno do 100.-te minute, dva na signalizaciju Ognjena, a jedan na signalizaciju Natase valjda. Sta placete zabio vam Valjic, da ste bilo kojeg sudiju spomenuli da je "nas" nego Valjica. Nikad mu onaj prekid tekme zbog transa ARBiH necemo halaliti.wobly92 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam kako je toliko teško skontat. Da ima iste kriterije prema svima pa hajde, pušta grublju igru, al bolan ono navlačenje na Koševu se iz svemira vidjelo. Svaki naš pokušaj da probamo nešto uradit je prekinut faulom dok njima nije ništa sudio, po ko zna koji put se ponavlja ova priča.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zivota mi evo ja, kao navijač Zeljezničara, jedva čekam sutrašnju utakmicu.
Hoće li prenositi neko?
Hoće li prenositi neko?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Hajde sa mnom.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zivota mi evo ja, kao navijač Zeljezničara, jedva čekam sutrašnju utakmicu.![]()
Hoće li prenositi neko?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Yebote zivot kakve ste pi.cke vi Tuzlaci. Eno postavio vam je momak statistiku kada Valjic sudi i vama i njima i nidje veze to sto pricate.
Sta kukate i trazite alibi unaprijed.
Jaci ste, pobjedit cete i takav stav treba da vam bude, a ne ovaj pi.ckasti, alibi stav.
Jaci ste, pobjedit cete i takav stav treba da vam bude, a ne ovaj pi.ckasti, alibi stav.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Osttribine
- Kontakt:
Sudije ko sudije napisah vec, negdje te ostete negdje poguraju, bolja ste ekipa trenutno od nas i nece biti nezasluzeno ako nas prodjete, ostavimo komentare za sutra poslije tekme pa sudimo jel pogrijesio ili nije. Sa ovim kmecanjem unaprijed ste svima na vrh glave se popeli. Sto se tekme u TZ tice, penal kao suza cist, kako ste vi na prvu komentarisali mislio sam da kontakta nije bilo. Za ostale startove i kartone ne mogu komentarisati jer tekmu nisam gledao.wobly92 je napisao/la:Okreće se on kako vjetar puše jarane. Jel to toliko teško bit objektivan? Stvarno misliš da je suđenje na toj utakmici bilo dobro? I ovo od neki dan? Plačemo mi al od smijeha, ispali smo mi već znamo to, i najavili smo da će baš on sudit utakmicu od svih eto pročitaj tamo na temi nekoliko dana unazad. Žao mi samo što nisu poslali pjetliće nek se nadigravaju s vama.Osttribine je napisao/la:Zabit cemo vam 3 komada iz nepostojecih penala od 90. pa vjerovatno do 100.-te minute, dva na signalizaciju Ognjena, a jedan na signalizaciju Natase valjda. Sta placete zabio vam Valjic, da ste bilo kojeg sudiju spomenuli da je "nas" nego Valjica. Nikad mu onaj prekid tekme zbog transa ARBiH necemo halaliti.wobly92 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam kako je toliko teško skontat. Da ima iste kriterije prema svima pa hajde, pušta grublju igru, al bolan ono navlačenje na Koševu se iz svemira vidjelo. Svaki naš pokušaj da probamo nešto uradit je prekinut faulom dok njima nije ništa sudio, po ko zna koji put se ponavlja ova priča.
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi smo znali i govorili da ce Valjic suditi. kuknjava kuknjavaCocaine je napisao/la:Iako je šonjo žešći radi uklanjanja one zastave armije rbih na koševu na terenu je koliko toliko realan kad ga usporediš sa Čuićem Šehovićem i ostalim lopinama. Po meni bi najbolje bilo da su stavili Antonia Bandića iz Gruda jer je lik trenutno nas najkvalitetniji sudija a utakmica je od velikog znacaja i za jedne i za drugeSuki46 je napisao/la:Evo vam statistika za one koje misle da je Valjic lafo "sudija " koji silji Sarajevu ( utakmice koje je sudio Sarajevu i Slobodi)
Sarajevo - 5 pobjeda 4 nerijesena 5 poraza
Sloboda- 5 pobjeda 4 nerijesena 4 poraza
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vjerovat' pitarima il' svojim očima, pitanje je...brile je napisao/la:Yebote zivot kakve ste pi.cke vi Tuzlaci. Eno postavio vam je momak statistiku kada Valjic sudi i vama i njima i nidje veze to sto pricate.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Moram prvo donijeti jednu od najvaznijih odluka u zivotu, za koga navijati da izgubi sutra?High je napisao/la:Hajde sa mnom.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zivota mi evo ja, kao navijač Zeljezničara, jedva čekam sutrašnju utakmicu.![]()
Hoće li prenositi neko?
Sa jedne strane imam ove, što plaču i traze alibi za sve što se oko njih dešava. Ubijedili su sebe da su oni centar svijeta, ali je sve izvan tog centra protiv njih te da apsolutno svako ko nije uz njih, ima i namjeru napakostiti upravo njima. Kolektivna paranoidna šizofrenija, ne vidim drugo objašnjenje.
Sa druge strane imam vas, više nego dovoljno je reći da ste nam gradski i najveći rival i konkurent u sve i svemu. FK Zeljezničar i FK Sarajevo, borba dobra i zla.
Napominjem, vi ste u ovom trenutku mozda i pozeljniji protivnik zbog svega što se dešava u i oko kluba, ali je u nekim situacijama to kontraproduktivno što smo mi najbolje dokazali u utakmici protiv vas. Katastrofalno igrate, ali bi se to moglo već sutra promijeniti.
Obje strane su, dok im se nije raspala famozna koalicija, prozivale moj klub i navijače moga kluba.
Mogu li kako obje ekipe izgubiti?
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 mar 2016, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.brile je napisao/la:Yebote zivot kakve ste pi.cke vi Tuzlaci. Eno postavio vam je momak statistiku kada Valjic sudi i vama i njima i nidje veze to sto pricate.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 mar 2016, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mogu vjerovati da si ovo napisao.PipiDugaCarapa je napisao/la: Moram prvo donijeti jednu od najvaznijih odluka u zivotu, za koga navijati da izgubi sutra?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bolje da mi dođe ovakvo Sarajevo, nego ovakva Sloboda.Virtu4l je napisao/la:Ne mogu vjerovati da si ovo napisao.PipiDugaCarapa je napisao/la: Moram prvo donijeti jednu od najvaznijih odluka u zivotu, za koga navijati da izgubi sutra?![]()
Moja jedina dilema je upravo zbog toga što razmišljam, šta bi u ovom trenutku za moj klub najbolje bilo.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 mar 2016, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja navijam za Slobodu sutra, vise se volim jaranima Pitarima nasladjivati nego Tuzlacima 
Jos kad ih prestignemo u ligi, uhh
@Mortem, to je to. Ne snalaze se bas najbolje u ovoj situaciji, ne mogu da vjerujem da su ovako paranoicni jbt. Bas nesto nevidjeno.
Vec vidim ocima kako na kraju sezone pljuju Husrefa i to sto nije doveo dovoljno pojacanja na polusezoni i da ih je to kostalo titule. Zivi bili pa vidjeli
Jos kad ih prestignemo u ligi, uhh
@Mortem, to je to. Ne snalaze se bas najbolje u ovoj situaciji, ne mogu da vjerujem da su ovako paranoicni jbt. Bas nesto nevidjeno.
Vec vidim ocima kako na kraju sezone pljuju Husrefa i to sto nije doveo dovoljno pojacanja na polusezoni i da ih je to kostalo titule. Zivi bili pa vidjeli
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Yebe mi se ko ce nam doci, bolji smo od svih. Nista se ne moze mjeriti sa raspadom divova, a to im slijedi ako sutra ispadnu.PipiDugaCarapa je napisao/la: Bolje da mi dođe ovakvo Sarajevo, nego ovakva Sloboda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sinoc izasao ovaj snimak utakmice kupa u Tz, i hajd reko bas da pogledam to navlacenje cijelu utakmicu kroz sitne faulove koji se jednim sviraju a drugima ne, i moje objektivno misljenje je da su bile mozda 2-3 sitne greske, od toga jedna veca greska a to je prekrsaj prije nego sto ce doci do penala koji je opravdano dosudjen i zuti Zebi mada haj znaj sta mu je reko, uopste se nikom nije navlacilo, a te 2-3 greske su plod neznanja a ne namjere, fakat ni jedna ekipa nije bila povlastena na onoj utakmici, ne mogu da vjerujem kolko svi u ovoj ligi kmece Boze sacuvaj..
Ova beživotna hanuma je u krizi identiteta; ruska mafija ili pseudoradnici?! 
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 mar 2016, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tu si u pravu, ostavimo ipak priču o suđenju za sutra. Samo šteta što neće bit na TV-u. I napisao sam tamo već volio bih iskreno da bude dobar meč i da ili vi nas ili mi vas nadigramo pa neka najbolji pobijedi, a da se Valjić i ne spomene.Osttribine je napisao/la: Sudije ko sudije napisah vec, negdje te ostete negdje poguraju, bolja ste ekipa trenutno od nas i nece biti nezasluzeno ako nas prodjete, ostavimo komentare za sutra poslije tekme pa sudimo jel pogrijesio ili nije. Sa ovim kmecanjem unaprijed ste svima na vrh glave se popeli. Sto se tekme u TZ tice, penal kao suza cist, kako ste vi na prvu komentarisali mislio sam da kontakta nije bilo. Za ostale startove i kartone ne mogu komentarisati jer tekmu nisam gledao.
A nismo paranoični, za sve postoji razlog. Što nas prošle sezone niko nije zakidao, i nismo se nikome žalili, osim na svoje igrače. Zato što smo bili na dnu i na sredini tabele i nismo nikome smetali.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.