Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cezar prvi put vidio snijeg hahahahahhahahahahahahaahahhahahahahhaahaa
Zivjeli i prezivjeli. Investitor nikada ne ostavlja cist klub i igracki kadar koji se moze placati i dobro znamo gdje su zavrsili svi klubovi kojima se to desilo.pinoglavi je napisao/la: Kao da niste živjeli od pozajmica jednog čovjeka.
Kad ti investitor ostavi klub bez duga i sa akademijom, kao što je sada Sarajevu, na čelo kluba ti trebaju doći samo normalni ljudi, a ne uhljupi i nije teško nastaviti razvoj kluba. Znamo da mrziš Sarajevo i Slobodu, nema potrebe da gluposti pišeš.
Da ti pojednostavim, stvaraju se ogromni rashodi koji se kasnije ne mogu placati. Ne trebas biti mnogo pametan da to shvatis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravu je covjek, sacekajte, pozurili ste..ima vremena punac da intervenise, pocev sutra vec
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U Tuzli neradni dan. Na trgu se gleda press FKS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Edin Maksimum Rustemović
Naravno da jesmo samoodrziv klub.. Zivimo od sponzorskih ugovora, transfera, europskih takmičenja, plaćanja članarine u omladinskom pogonu, članstva, etc.slana_krv je napisao/la:Ti vjerujes da je Zeljo samoodrziv klub ? ako je tako sto ti kazes onda mora da imate pravo jak sponzorski ugovor.Virtu4l je napisao/la:
Ne, mi trosimo novac koji smo zaradili od Evrope, prodaje igraca i sponzora. Izracunaj koliko je to para, cifre su javne i svima dostupne, pricamo o milionima.
Investitor je kratkorocno rjesenje i onog momenta kad se povuce, sanse da klub opstane su veoma male. Imamo bezbroj takvih primjera.
A sta ce se desiti ako se ne plasirate u evropu ove godine ?
Nemoj misliti da te provociram , ali zaista me zanima kako Zeljo finansira ugovore sa novopridoslim zvjezdama.
npr Azmir sa slobodom ima petogodisnj plan ulaganja gdje ocekuje jednu titulu i izlazke u evropu, tako da vjerujem da ce ostati jer niko ne zeli da baca novac.
Zeljezničar je uz Sarajevo daleko najorganizovaniji klubovi u drzavi, uostalom, najvaznije je da se dugovanja redovno isplaćuju a da li ih ima? Pa naravno da ih ima, imaju ih i daleko veći klubovi. Na ostatak posta ti neću ja odgovoriti, to ću prepustiti forumašu pod pseudonimom @Virtual. Ja u to ne ulazim, niti me zanima..pinoglavi je napisao/la:Jebga, tebi je Željo kojem dolazi naknadna čestitka od porezne od 2mil. duga najbolje organizovan klub u državi, ali će se Sarajevo sa akademijom koja ima, za našu državu, fantastične uslove i Sarajevo bez marke duga raspasti čim ode Tan.Virtu4l je napisao/la: Zivjeli i prezivjeli. Investitor nikada ne ostavlja cist klub i igracki kadar koji se moze placati i dobro znamo gdje su zavrsili svi klubovi kojima se to desilo.
Da ti pojednostavim, stvaraju se ogromni rashodi koji se kasnije ne mogu placati. Ne trebas biti mnogo pametan da to shvatis.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 mar 2016, 14:50, ukupno mijenjano 7 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jebga, tebi je Željo kojem dolazi naknadna čestitka od porezne od 2mil. duga najbolje organizovan klub u državi, ali će se Sarajevo sa akademijom koja ima, za našu državu, fantastične uslove i Sarajevo bez marke duga raspasti čim ode Tan.Virtu4l je napisao/la: Zivjeli i prezivjeli. Investitor nikada ne ostavlja cist klub i igracki kadar koji se moze placati i dobro znamo gdje su zavrsili svi klubovi kojima se to desilo.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
3-2-5-4-3-8
hahahahaa uracunao i Valjica sa sve pomocnicima
hahahahaa uracunao i Valjica sa sve pomocnicima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gledal iko treninge FK Sarajevo....recite covjeku da mu fali igrac u kombinacijama i da ga to handri 
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da je Jesic u pravu. Sacekajte kraj prvenstva pa sudite.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Neki novinari su predstavnici forumasa....sva ova pitanja se vrte ovdje.
hoce li biti video pressa, nisam gledao live, a vidim da je bilo zanimljivo 
- Probisvjet
- Kontakt:
Opa Tan naredio, Jesic jos dvije godine u FK Sarajevu. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije bitno šta ja vjerujem. Napisao sam ti da izračunaš koliko je para Željezničar zaradio u posljednjih godinu dana, koliko je igrača prodao, plus Evropa i Edin Džeko. Tu su i ulaznice koje nisu zanemarive. Samo to stavi na papir i vidi da li je moguće sve ovo finansirati, naravno, kada nema niko ko reketira klub. Da ti pomognem, samo od Evrope smo zaradili oko 1,4 miliona KM, dodaj na to preko 1 milion KM od Džeke, pa onda Bajića i Hadžiahmetovića, vidi koliko ćeš dobiti para i opet razmisli da li se sve ovo može platiti!?....Na kraju uporedi tu cifru sa 0 (NULA) eura koliko je zaradila recimo Sloboda.slana_krv je napisao/la:Ti vjerujes da je Zeljo samoodrziv klub ? ako je tako sto ti kazes onda mora da imate pravo jak sponzorski ugovor.
A sta ce se desiti ako se ne plasirate u evropu ove godine ?
Ako se ne plasiramo u Evropu, neće se desiti apsolutno ništa, jer je svakom igraču prikazana finansijska konstrukcija ako se to ne desi, a ove cifre iznad su garacija da se neće ništa desiti.
Nigdje ja nisam napisao da je Željo najbolje organizovan klub u državi, dug prema poreznoj, koliki je da je uredno se plaća, reprogramiran je i nikada neće ugroziti opstanak kluba. Niti sam napisao da će se neko raspasti. Napisao sam da rijetki prežive odlazak investitora. Ili diskutuj argumentima, ili me se prođi.pinoglavi je napisao/la:Jebga, tebi je Željo kojem dolazi naknadna čestitka od porezne od 2mil. duga najbolje organizovan klub u državi, ali će se Sarajevo sa akademijom koja ima, za našu državu, fantastične uslove i Sarajevo bez marke duga raspasti čim ode Tan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Cuj Zeljkan samoodrziv klub
Par pametnih ljudi ulozilo u klub i pokusavaju zaraditi nesto preko europe i prodaje igraca, sve ostalo su ublehe kao i onu pricu sto su furali sa djecom.
Djeca donijela preko tri miliona maraka za godinu dana, nije lose za ublehu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
sergejevic
- Kontakt:
Jasno je da volis Zeljkana, i na avataru si plav.Memara je napisao/la:Cuj Zeljkan samoodrziv klubPar pametnih ljudi ulozilo u klub i pokusavaju zaraditi nesto preko europe i prodaje igraca, sve ostalo su ublehe kao i onu pricu sto su furali sa djecom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno da jesmo samoodrziv klub, tvoj je problem što ti je to nezamislivo za naše uslove. Nismo mi krivi što ste Tanu poligon za prodaju igrača, što je i sam izjavio, i što sve što zaradite ide u njegov dzep. Uhvati se svog kluba i raznoraznih menadzera koji se motaju oko istog, od Bulića pa do Muminovića..Memara je napisao/la:Cuj Zeljkan samoodrziv klubPar pametnih ljudi ulozilo u klub i pokusavaju zaraditi nesto preko europe i prodaje igraca, sve ostalo su ublehe kao i onu pricu sto su furali sa djecom.
Djeca su nama donijela više od 3 miliona KM za samo jednu godinu, najiskrenije se nadam da ćemo imati još posla sa sličnim ublehama jer smo od iste djece zaradili više novca, nego što je Tan dao za kupovinu FKS.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 mar 2016, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Da Bog da vam Jesic i ova uprava ostala jos 20 godina, a nama Edis i nasa uprava.Memara je napisao/la:Cuj Zeljkan samoodrziv klubPar pametnih ljudi ulozilo u klub i pokusavaju zaraditi nesto preko europe i prodaje igraca, sve ostalo su ublehe kao i onu pricu sto su furali sa djecom.
Ubleha je da imamo najjacu ekipu u PL.
Ubleha je da cemo igrati Europu na Grbavicu.
Ubleha je da vam je prpa
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.