daffy je napisao/la:jarane moj pogledaj ti statistiku Trezegueta.. pa sve je osvojio osim LP, dao preko 200 golova.. napadac kojem najmanje treba prilika da postigne gol..
ali sta ces kad je covjek ostario.. nije to vise onaj stari Trezegol.. isto tako i za tu vasu balerinu.. cijenio sam ga strasno, odlican igrac bio.. ali taj momak je sklon povredama i zato nije bolji od Dzeke..
Dzeko nije najbolji, ali jeste jedan od boljih.. Torresovo vrijeme proslo, a Dzekino tek dolazi..
Proslo vrijeme igraca koji ima 26 godina , to se vec zove nerazumjevanje u fudbal po cemu si ti zakljucio da je Torres toliko povrijedjen tek ove sezone je imao par povreda a njegova statistika pokazuje da ti seres ali ne kaze se djabe ko sere na kraju to i pojede
Covjek je oborio mnoge rekorde , debitant sa najvise golova u jednoj sezoni , narednih godina u Premiersipu zabija konstanto ove sezone sa povredama 18 golova a ukupno odigrao 79 utakmica u premiershipu i postigao 56 golova i ti meni imas obraza porediti Dzeku sa covjekom koji igra u najjacoj ligi i koji je postigao toliko atraktivnih lijepi golova da to Edin treba uciti jos dvije tri godine
Malo realnosti nije na odmet , ali ubila te ona druga liga ,dok si to pratio pogubio si konce pravog fudbala a on se igra u Spaniji i Premiershipu

Pa i Gomez je koliko se sjecam bio prvi strijalac lige pa vam je sada svima kloc
@omerbavarac
Nemoj samomnom pocinjati oko gluposti pogotovo ne lazima , jer je Torres odigrao 22 utakmice i postigao 18 golova ako to u Premiershipu nije dobar ucinak onda uredu uhvati se ti Gekasa , Grafitea , Gomeza to su svjetski napadaci
Usput nije tajna da je El Nino medju 5 napadaca svijeta , pa me bas zanima kako smatrate Edina boljim a kazete da nije jos u vrhu ...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."