je li ti uletio? nije valjda da si prokrvarila ponovoHigh je napisao/la:Kad Mirsoni uleti, zna se da je vakat za odlazak.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Došao nam @zuhdija, prva kurtizana foruma. Lezi da te išibamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zasto ne zelis da priznas da imas trenera koji baca na svemirca, koji vam usput prodaje muda pod bubrege.High je napisao/la:Kad Mirsoni uleti, zna se da je vakat za odlazak.
Pa nije baš da me, kao tebe, privlače te astronomske odlike.Mirsad94 je napisao/la:Zasto ne zelis da priznas da imas trenera koji baca na svemirca, koji vam usput prodaje muda pod bubrege.High je napisao/la:Kad Mirsoni uleti, zna se da je vakat za odlazak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
znaci uletio ti mirso klizeci, a ti prokrvarila. znam jasminaHigh je napisao/la:Došao nam @zuhdija, prva kurtizana foruma. Lezi da te išibamo.
E jes problem biti trofejniji od Slobode.PipiDugaCarapa je napisao/la:Edis dobio trofej modnog macka, i za tako kratko vrijeme uspio ono sto FK Sloboda nije za haman sto godina. Dakle, Edis je trofejniji od Slobode.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Zini, frajlice!zuhdija je napisao/la:znaci uletio ti mirso klizeci, a ti prokrvarila. znam jasminaHigh je napisao/la:Došao nam @zuhdija, prva kurtizana foruma. Lezi da te išibamo.
jasmina zini, mirso ulaziHigh je napisao/la:Zini, frajlice!zuhdija je napisao/la:znaci uletio ti mirso klizeci, a ti prokrvarila. znam jasminaHigh je napisao/la:Došao nam @zuhdija, prva kurtizana foruma. Lezi da te išibamo.
Joj, Zuhdoglavca, uvijek ga primi od nekog, čim uđe na forum. 
jasmina primi ga ti od mirse a sad stani uza zid i naguzi se onako kako najvise volis. ima da kliziHigh je napisao/la:Joj, Zuhdoglavca, uvijek ga primi od nekog, čim uđe na forum.
Banirajte ga. Blati ovu temu. 
ti sam rece da si ga primila. jos kad znam odakle si dosla u sarajevo.High je napisao/la:Banirajte ga. Blati ovu temu.
Drito iz tvoje odžaklije...
Odlazi, budi tupav u drugom kraju svijeta.
ne, ne, jasmina, dosla si iz rektuma ove drzave.High je napisao/la:Drito iz tvoje odžaklije...Odlazi, budi tupav u drugom kraju svijeta.
Vidite da im to moguće polufinale kupa i prvo mjesto na tabeli totalno neprirodni položaj,ko da dube na glavi ,pa su zato prestravljeni.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
idemo zrinjo do titule!
ko je sandzokan
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha
kako jako odradjeno
kako jako odradjeno
- amazon
- Kontakt:
Evo nam rigotina ljubi ga majka..Inace jako inteligentan i sladakrigotina je napisao/la:jel se ovo sandžokan svađa sam sa sobom?

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.