FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 20:31

Aerials je napisao/la:
"Protivnik je jak, dobro su popunjeni na svim pozicijama i imaju dobre pojedince. Ipak, i mi imamo sjajne fudbalere koji bez problema mogu konkurisati i za A selekciju BiH, a tu mislim na Amera Ordagića. Na Koševu će nam mnogo nedostajati Haris Mehmedagić, ali ćemo učiniti sve da i bez njega ostvarimo prolaz dalje.”
- Pero :kafa:
A nece nam Haurdic nedostajat ? :urnebes:

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 14 mar 2016, 20:37

merak je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:
hajde sve na stranu, ali fakat kad vas čitam pomislim da sam fulio forum pa zalutao na forum barcelone. pogledao sam snimak i nemam šta reći osim da ste nas pobijedili i da je sve bilo korektno osim nereda na tribinama. pa čovječe vi ste se uživili u priču da ste nebeski narod, da se ne smije dosuditi prekršaj, penal, žuti karton. teorije zavjere neće vam pomoći vjeruj i bolje se okrenite igrama svog kluba. dobro vam ide, trenira vas trenerska legenda, imate navijače koji prate klub kući i na gostovanjima. ne zaboravi da je sarajevo klub nad kojim se činila stalna sudijska nepravda i da je najviše sudija ohlađeno zbog grešaka koje su direktno štetile naš tim. sutra će biti deset hiljada na koševu i imate otvorena vrata da dođete i navijate. što se tiče prenosa, odluka kluba u ovom trenutku je ta da je bitnija podrška sa tribina nego par maraka od tv prava.

bez navijačke pristrasnosti, ovo za snimak je smiješno da smiješnije ne može biti. pa igrali smo mi protiv velikana na svom stadionu, pobjeđivali i izbacivali genka, levskog, atromitosa, itd... i nikada nije bila medijska blokada. ako nije bilo direktno, uvijek je bilo snimaka, kako na tv vogošća, tako i na drugim kanalima.

smirite se, jer čovjeka uvijek pogode velika očekivanja, bar mi to najbolje znamo.
Druze, na stranu sve Sloboda je ovu utakmicu odigrala takticki bez greske, ekipi kakva je Sarajevo dozvolila tek u 60. minuti da sutira na gol. Ukoliko si posten i odvojis vrijeme da pogledas utakmicu koju smo odigrali poslijednji put na Kosevu protiv vas i kakav smo kriterij sudjenja od Valjica imali i sada ovo dosta stvari govori. Nama sudija jednostavno nije vise dozvolio jer je svaki kontakt nagradjivao zutim kartonom ja se ne sjecam zadnji put da je neki domacin pogotovo Sarajevo, Zeljo, Siroki i Zrinjski imao dan da na svom terenu dobije 8 zutih kartona a da gost dobije 1.
ma gledao sam utakmicu, kako bih to propustio. živim od vikenda do viknda da pogledam sarajevo, a kup sredinom sedmice mi dođe kao hedija. sudijske lakrdije je teško komentarisati jer je to priča koja ide u nedogled. opet ti kažem da je sarajevo istrpilo takvih lakrdija da su se protivnički igrači znali smijati. iskreno, ali najiskrenije ja nisam vidio valjićeve pogreške, vjerovatno zbog svog navijačkog gledišta. ista je stvar i kada protiv nas nešto pogriješe, bude mi to veliko u očima, a takvi smo koliko sam mogao upratiti, svi.

šta je sigurno!? sigurno je da se to već sljedeće kolo zaboravi. pa koliko su odlikaši utakmica podmitili, kada im je brković bio najjači igrač, a eno ih sada dijele lekcije o poštenju.

što se utakmice tiče, pobjeda zaslužena ali ni blizu husove izjave da je sarajevo nadigrano u svim segmentima igre. igrali ste grubo i na kartone nemam zamjerku. nema se šta spominjati 60 minut, kada smo kod davljenika izvukli bod. klub je u evidentnoj krizi, ali nije ni prvi ni posljednji put.

izvinjavam se na upadu, neću više. kontam da se može razbaciti koja normalna riječ jer je sutra utakmica između naših klubova.
u zdravlje, pa neka pobijedi ko zasluži. ja se nadam da će to biti moj tim...

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 mar 2016, 20:39

čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 20:41

punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

oplakaaaaaaaaaaa

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 14 mar 2016, 20:45

coelho41 je napisao/la:čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..
Ima tv prenos.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 20:47

veteran II je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..
Ima tv prenos.
otkud sad to ? ili je opet " cuo sam " info

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2016, 20:48

Sta kaze gospodin Husic,Dinokio ga molio da ne prica puno o sastanku koji se dogodio u Parku Princeva :urnebes: malo nam se Dinokio ukenjo...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 mar 2016, 20:49

Pa nije ni jedna prenosila.. ne levati :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 20:50

@veteran II oni su samo snimali, nisu prenosili

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 mar 2016, 20:51

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

oplakaaaaaaaaaaa

Ispade mi kahva iz ruku ode sve u **** :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Daj ovo na prepucavanja nek pocrkaju :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 mar 2016, 20:56

evo jedna sa naše stranice FUKARE- TUZLA STARA GARDA
slika
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 14 mar 2016, 20:57

Pa šta ste se uskukali što neće biti TV prenosa. Nije bilo ni iz Tuzle.
Biće kamere, biće snimka 100%
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 14 mar 2016, 20:58

solinas je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

oplakaaaaaaaaaaa

Ispade mi kahva iz ruku ode sve u **** :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Daj ovo na prepucavanja nek pocrkaju :urnebes:
pita jesic moze li duljevic pucat penal i za njih :lol: :lol: :lol:

ne moze more s mola pogodit
Zadnja izmjena: Sloboda1919, dana/u 14 mar 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 14 mar 2016, 20:59

LJUDI DA LI JE OVO OVO POBJEDA ?????????? slika

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 mar 2016, 21:00

veteran II je napisao/la:Pa šta ste se uskukali što neće biti TV prenosa. Nije bilo ni iz Tuzle.
pa 90% ljudi koji nisu navijači ova dva kluba neće pogledat taj snimak i na kraju uvijek bude da mi Slobodini navijači dramimo kad igramo sa Sarajevom, a u suštini najčitaniji mediji dolaze iz Sarajeva i onda oni mogu bukvalno da kreiraju mišljenje javnosti kako hoće i eto sad što je portal ''radio.sarajevo..ba" napravio isječak žutih s utakmice, prikazali žute što je Sloboda dobila, a nisu prikazani startovi Sarajeva zbog kojih ni igra nije prekinuta e u tom je fora s prenosom... i onda prosječan gledalac pogleda to i kaže ej ovi Tuzlaci pič.ke samo se žale bezveze gledo ja isječak na netu...
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 14 mar 2016, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 mar 2016, 21:01

Dobro ba ljudi nemojte pretjerivati sa Valjićem, ima i on mater :oops:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 21:01

aahaahhaahahhaahahahahahhaha kakve budale :rol: :rol:

Mirza kralju, odlicnu zajebanciju na racun pitarcica je napravio :clap: :urnebes:

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 14 mar 2016, 21:03

coelho41 je napisao/la:
veteran II je napisao/la:Pa šta ste se uskukali što neće biti TV prenosa. Nije bilo ni iz Tuzle.
pa 90% ljudi koji nisu navijači ova dva kluba neće pogledat taj snimak i na kraju uvijek bude da mi Slobodini navijači dramimo kad igramo sa Sarajevom, a u suštini najčitaniji mediji dolaze iz Sarajeva i onda oni mogu bukvalno da kreiraju mišljenje javnosti kako hoće i eto sad što je portal ''radio.sarajevo..ba" napravio isječak žutih s utakmice, prikazali žute što je Sloboda dobila, a nisu prikazani startovi Sarajeva zbog kojih ni igra nije prekinuta e u tom je fora s prenosom... i onda prosječan gledalac pogleda to i kaže ej ovi Tuzlaci pič.ke samo se žale bezveze gledo ja isječak na netu...
Pa dobro, ne može svako biti objektivan kao tuzlanski portali.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 mar 2016, 21:03

jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 mar 2016, 21:04

Chinaglia je napisao/la:jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
:rol: :rol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.