Ko je koga doveo?recepivedik je napisao/la:mozes prihvatiti iskljucivo da se poklopis i prestanes pisati sranja o tome kako je dino nesposoban kadar i svojim tkz. 'argumentima i cinjenicama' obezvrjedjujes njegov rad, ponavljam dino selimovic je zasluzan za dolazak vincenta tana!Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
za to vrijeme dok je dino doveo milijardera (koji je vratio dugove kluba, izgradio kamp, omogucio stvaranje dobrih temelja za izdizanje kluba van ne domacih vec regionalnih okvira), zatim Sarajevo koje dino vodi nam je donijelo dva trofeja, i taj je.beni dino nam je ostvario i najveci transfer u historiji PL, sta si radio ti, ja, peti, deseti?
i ti si sad pametan, mi svi glupi jer zelimo pruziti podrsku upravi i tom je.benom jesicu da izguramo sezonu do kraja i onda donesemo sud, daj molim te, dosta o tome, nemoj nas degradirati na nivo provincijskih klubova, FKS je mnogo iznad toga, mnogo iznad toga!
sutra na kosevo, jesic i dino ce otici, Sarajevo ostaje tu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nije Tan dooveden da nam pomogne nego da nas KUPI.
Kontate li vi tu razliku?
I sta mi sad imamo od tog tana?
Osvojili titulu i kup?
Ma sta velis?
Paa nismo ligu prvaka uzeli.
Osvoojli smo nesto sto Zeljo, Zrinski, Siroki osvajaju redovito, bez da su se naguzili kinezu.
FK Sarajevo se treba ibretiti tituli?
Rijesio nas duga?
Rijesi je on svoju investiciju duga. Nista on nama nije poklonio nego je kupio sebi.
Regionalni okviri?
O cemu ti ziv bio?
Pa mi smo prosjek i u ovim nasim okvirima.
Sta je konkretno Dino Selimovic uradio za Sarajevo?
Ali konkretno!
Recimo, Husic je konkretno Slobodi dao dva miiona. Iz svog dzepa.
I pominjes transfer Cimirota.
Sta mi kao klub imamo od toga?
Pare se ulozile u nove igrace i u ekipu?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk