FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bezze vam to ocm, predstavljamo se kao kocijasi. 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Down Pipecoelho41 je napisao/la:čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..
I ovaj što se javio preporučujem da se javi ponovo i izvine čovjeku, sami ćemo sebe ukopat' ba 
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma moze City tv davati live stream kad vec snimaju. Mozda ih dosad nikad niko nije ni pitao, jer su relativno novi. Ljudi snimaju gotovo sve fudbalske utakmnice koje se igraju na tlu drzave, od kadetske, juniorske lige, kup utakmnica do zenske fudbalske lige i prijateljskih tekmi zenske fudbalske reprezentacije...
Da li bi sta predsjednik Azmir mogao uradit po pitanju prenosa ipak je on autoritet, covjek mozda nije ni upucen da nema jer on ce svakako biti u prvim redovima na Kosevu ?
Da li bi sta predsjednik Azmir mogao uradit po pitanju prenosa ipak je on autoritet, covjek mozda nije ni upucen da nema jer on ce svakako biti u prvim redovima na Kosevu ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
To ti dođe isto kao i lajv prijenos, znači ne može. Utakmica se snima od strane saveza, e sad da li će biti dostupna online to je druga stvar.Mortus je napisao/la:PS NIKO MI NE ODGOVORI DA LI JE UOPŠTE MOGUĆE DA SE SNIMA UTAKMICA I UPOREDO UL sa nekim recimo razuminim zaostatkom (kašnjenjem) 10-15 ili 20 minuta ????
I ne znam što se bunite što nema prijenosa utakmice kad smo i mi isto odbili jer nam je bilo malo keša. Jeste da smo svi očekivali nakon ovih scena da će biti i na tv-u ali eto.
pa neko će garant snimat, a sad da li postoji opcija da se istovremeno ili sa blagim kasnjenjem to UL nije mi poznato ?JohnCleese je napisao/la:Ma moze City tv davati live stream kad vec snimaju. Mozda ih dosad nikad niko nije ni pitao, jer su relativno novi. Ljudi snimaju gotovo sve fudbalske utakmnice koje se igraju na tlu drzave, od kadetske, juniorske lige, kup utakmnica do zenske fudbalske lige i prijateljskih tekmi zenske fudbalske reprezentacije...
jbg ili stream neki ilegalno
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
treba zvat onog sto je Dzumhura prenosioMortus je napisao/la:pa neko će garant snimat, a sad da li postoji opcija da se istovremeno ili sa blagim kasnjenjem to UL nije mi poznato ?JohnCleese je napisao/la:Ma moze City tv davati live stream kad vec snimaju. Mozda ih dosad nikad niko nije ni pitao, jer su relativno novi. Ljudi snimaju gotovo sve fudbalske utakmnice koje se igraju na tlu drzave, od kadetske, juniorske lige, kup utakmnica do zenske fudbalske lige i prijateljskih tekmi zenske fudbalske reprezentacije...
pa ja na to i mislim, ali da to radi neko iz publike, sa mjesta gdje budu fukare, dakle nesto amaterskiCoraco je napisao/la:To ti dođe isto kao i lajv prijenos, znači ne može. Utakmica se snima od strane saveza, e sad da li će biti dostupna online to je druga stvar.Mortus je napisao/la:PS NIKO MI NE ODGOVORI DA LI JE UOPŠTE MOGUĆE DA SE SNIMA UTAKMICA I UPOREDO UL sa nekim recimo razuminim zaostatkom (kašnjenjem) 10-15 ili 20 minuta ????
I ne znam što se bunite što nema prijenosa utakmice kad smo i mi isto odbili jer nam je bilo malo keša. Jeste da smo svi očekivali nakon ovih scena da će biti i na tv-u ali eto.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Ma bice ba prenos dogovrit ce se FACE TV 99%

Sretno sutra i samo hrabro protiv bande
i ne zaboravite ponijeti cvijece 
nije mi poznata ta pričaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:treba zvat onog sto je Dzumhura prenosioMortus je napisao/la:pa neko će garant snimat, a sad da li postoji opcija da se istovremeno ili sa blagim kasnjenjem to UL nije mi poznato ?JohnCleese je napisao/la:Ma moze City tv davati live stream kad vec snimaju. Mozda ih dosad nikad niko nije ni pitao, jer su relativno novi. Ljudi snimaju gotovo sve fudbalske utakmnice koje se igraju na tlu drzave, od kadetske, juniorske lige, kup utakmnica do zenske fudbalske lige i prijateljskih tekmi zenske fudbalske reprezentacije...
Tesko to brate, to bi značilo preko mobitela vjerovatno eventualno laptopa, a opet to zahtijeva dobru upload brzinu a sumnjam da na koševu postoji takva.Mortus je napisao/la:pa ja na to i mislim, ali da to radi neko iz publike, sa mjesta gdje budu fukare, dakle nesto amaterskiCoraco je napisao/la:To ti dođe isto kao i lajv prijenos, znači ne može. Utakmica se snima od strane saveza, e sad da li će biti dostupna online to je druga stvar.Mortus je napisao/la:PS NIKO MI NE ODGOVORI DA LI JE UOPŠTE MOGUĆE DA SE SNIMA UTAKMICA I UPOREDO UL sa nekim recimo razuminim zaostatkom (kašnjenjem) 10-15 ili 20 minuta ????
Uz to, kakva bi to kvaliteta bila snimati iz mraka sa zadnjih redova sjevera, bez onog stativa za kameru itd
znači nemoguće
Enversport
.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Enversport.
Ljudi nema streama ako ne bude na TV-u. Ne stoji vam ni prica da nece Sarajevo da pusti prenos zbog ovog ili onog razloga, jer ni mi nismo pustili. Njihova je domaca utakmica, imaju pravo da ne dozvole tv prenos i gotovo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Tesko to brate, to bi značilo preko mobitela vjerovatno eventualno laptopa, a opet to zahtijeva dobru upload brzinu a sumnjam da na koševu postoji takva.
Uz to, kakva bi to kvaliteta bila snimati iz mraka sa zadnjih redova sjevera, bez onog stativa za kameru itd
znači nemoguće[/quote]
jbg onda i zadnja nada za prenosom je otisla.
Dajte onda vi kojiidete sutra javljajte se ovdje povremeno da znamo na čemu smo
a ne bi iblo loše ni Mamelu poslati tamo pa da opet imam i taj radio prenos
znači nemoguće[/quote]
jbg onda i zadnja nada za prenosom je otisla.
Dajte onda vi kojiidete sutra javljajte se ovdje povremeno da znamo na čemu smo
a ne bi iblo loše ni Mamelu poslati tamo pa da opet imam i taj radio prenos
neka Azmir snima s iPhoneom
- FrantoBauzek
Dragi prijatelji, drugovi i drugarice!
sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i krajem ove sezone nosit cemo pobjednicki pehar.
Vas
Franto
sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i krajem ove sezone nosit cemo pobjednicki pehar.
Vas
Franto
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Šaljite Mamelu, nafakali je čo'ek 
mi toliko prozivamo Valjića, a pazite sad ove zavjere:
Valjić sutra nama pomaže da izbacimo sarajeva iz kupa, i mi u 1/2 dobijamo Radnika (stima nam se baraz da olaksaju seljovcima) i prolazimo u finale gdje igramo sa Seljom (kojem ce suidije pomoci da izbace Sirokog).
pošto smo prvaci Seljo ide u Evropu (bez obzira na ishod rezultata u finalu), jer tesko da ce je izborit kroz ligu.
sarajevo ispada iz kupa, jer tesko da ce napraviti ista ako prodje u polufinale ili finale, jer ga ne moze osvojiti i nesigurna im je Evropa kroz kup (jer moraju nekako obje sarajevske ekipe igrati euro takmicenja)
sarajevo ce pokusati ugrabiti 3 poziciju kroz ligu (citaj nastelit ce im se), a Seljo ce svu snagu usmjeriti na kup, nekon sto ih mi otresemo na Tusnju, jer tad gube sve sanse da kroz ligu budu barem 3.
U svemu ovome moglo bi se desiti da Siroki ostane bez Evrope i budu kolateralna steta, ali otom potom. Ili sarajevo ili Siroki ove godine ostaju bez Evrope
hahah malo me ponijelo ovo kalkulisanje
Valjić sutra nama pomaže da izbacimo sarajeva iz kupa, i mi u 1/2 dobijamo Radnika (stima nam se baraz da olaksaju seljovcima) i prolazimo u finale gdje igramo sa Seljom (kojem ce suidije pomoci da izbace Sirokog).
pošto smo prvaci Seljo ide u Evropu (bez obzira na ishod rezultata u finalu), jer tesko da ce je izborit kroz ligu.
sarajevo ispada iz kupa, jer tesko da ce napraviti ista ako prodje u polufinale ili finale, jer ga ne moze osvojiti i nesigurna im je Evropa kroz kup (jer moraju nekako obje sarajevske ekipe igrati euro takmicenja)
sarajevo ce pokusati ugrabiti 3 poziciju kroz ligu (citaj nastelit ce im se), a Seljo ce svu snagu usmjeriti na kup, nekon sto ih mi otresemo na Tusnju, jer tad gube sve sanse da kroz ligu budu barem 3.
U svemu ovome moglo bi se desiti da Siroki ostane bez Evrope i budu kolateralna steta, ali otom potom. Ili sarajevo ili Siroki ove godine ostaju bez Evrope
hahah malo me ponijelo ovo kalkulisanje
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 14 mar 2016, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.