Mortus je napisao/la:mi toliko prozivamo Valjića, a pazite sad ove zavjere:
Valjić sutra nama pomaže da izbacimo sarajeva iz kupa, i mi u 1/2 dobijamo Radnika (stima nam se baraz da olaksaju seljovcima) i prolazimo u finale gdje igramo sa Seljom (kojem ce suidije pomoci da izbace Sirokog).
pošto smo prvaci Seljo ide u Evropu (bez obzira na ishod rezultata u finalu), jer tesko da ce je izborit kroz ligu.
sarajevo ispada iz kupa, jer tesko da ce napraviti ista ako prodje u polufinale ili finale, jer ga ne moze osvojiti i nesigurna im je Evropa kroz kup (jer moraju nekako obje sarajevske ekipe igrati euro takmicenja)
sarajevo ce pokusati ugrabiti 3 poziciju kroz ligu (citaj nastelit ce im se), a Seljo ce svu snagu usmjeriti na kup, nekon sto ih mi otresemo na Tusnju, jer tad gube sve sanse da kroz ligu budu barem 3.
U svemu ovome moglo bi se desiti da Siroki ostane bez Evrope i budu kolateralna steta, ali otom potom. Ili sarajevo ili Siroki ove godine ostaju bez Evrope
hahah malo me ponijelo ovo kalkulisanje

Kakvi umovi ordiniraju na temi slobode

,
Svi smo se udruzili protiv slobode i sarajevsko-skutorski lobi i savez citav i ne mozemo im nista

Zadnja izmjena:
irfo, dana/u 14 mar 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."