FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
necemo proci al ih treba drzati u grcu bar do 85. minute

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj brateMortus je napisao/la:mi toliko prozivamo Valjića, a pazite sad ove zavjere:
Valjić sutra nama pomaže da izbacimo sarajeva iz kupa, i mi u 1/2 dobijamo Radnika (stima nam se baraz da olaksaju seljovcima) i prolazimo u finale gdje igramo sa Seljom (kojem ce suidije pomoci da izbace Sirokog).
pošto smo prvaci Seljo ide u Evropu (bez obzira na ishod rezultata u finalu), jer tesko da ce je izborit kroz ligu.
sarajevo ispada iz kupa, jer tesko da ce napraviti ista ako prodje u polufinale ili finale, jer ga ne moze osvojiti i nesigurna im je Evropa kroz kup
sarajevo ce pokusati ugrabiti 3 poziciju kroz ligu (citaj nastelit ce im se), a Seljo ce svu snagu usmjeriti na kup, nekon sto ih mi otresemo na Tusnju, jer tad gube sve sanse da kroz ligu budu barem 3.
U svemu ovome moglo bi se desiti da Siroki ostane bez Evrope i budu kolateralna steta, ali otom potom. Ili sarajevo ili Siroki ove godine ostaju bez Evrope![]()
hahah malo me ponijelo ovo kalkulisanje
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Punac zvao Azmira
samo ruzno stoji ovo i love you
da hoce bit bronhi situacija i u sarajevuAerials je napisao/la:Šaljite Mamelu, nafakali je čo'ek
Jojj tačno cirkus... Šetam gradom, slušam prijenos, kad' reče ono za statistiku i bikini oplak'o sam.fukare987 je napisao/la:da hoce bit bronhi situacija i u sarajevuAerials je napisao/la:Šaljite Mamelu, nafakali je čo'ek
NKMramor je napisao/la:Jojj tačno cirkus... Šetam gradom, slušam prijenos, kad' reče ono za statistiku i bikini oplak'o sam.fukare987 je napisao/la:da hoce bit bronhi situacija i u sarajevuAerials je napisao/la:Šaljite Mamelu, nafakali je čo'ek![]()
i na kraju kad rece hvala sabahudinu topalbecirevicu pardon vugdalicu
druze, nemoj citirat' najdrazu, ne bih ni ja djevojku koja se tebi svidjafukare987 je napisao/la:da hoce bit bronhi situacija i u sarajevuAerials je napisao/la:Šaljite Mamelu, nafakali je čo'ek
Pola Bosne ga čekaloZodiac je napisao/la:Enversport.
Nego raduje ova vijest što je Azmir reko da su momci odlučili da odu odigrat, boriće se sigurno imaju motiva itekako, a i inata.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Chinaglia je napisao/la: druze, nemoj citirat' najdrazu, ne bih ni ja djevojku koja se tebi svidja
izvini brate do mene, mahinalno sam
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 sutra
ne treba ban, samo ispostuj drugafukare987 je napisao/la:izvini brate do mene, mahinalno samChinaglia je napisao/la: druze, nemoj citirat' najdrazu, ne bih ni ja djevojku koja se tebi svidjaadministracija jel moze ban na par dana
- JohnCleese
- Kontakt:
pa neko će garant snimat, a sad da li postoji opcija da se istovremeno ili sa blagim kasnjenjem to UL nije mi poznato ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:[quote="Mortus"Ma moze City tv davati live stream kad vec snimaju. Mozda ih dosad nikad niko nije ni pitao, jer su relativno novi. Ljudi snimaju gotovo sve fudbalske utakmnice koje se igraju na tlu drzave, od kadetske, juniorske lige, kup utakmnica do zenske fudbalske lige i prijateljskih tekmi zenske fudbalske reprezentacije...
Da li bi sta predsjednik Azmir mogao uradit po pitanju prenosa ipak je on autoritet, covjek mozda nije ni upucen da nema jer on ce svakako biti u prvim redovima na Kosevu ?
jbg ili stream neki ilegalno
treba zvat onog sto je Dzumhura prenosio
ENVER radi samo za podrucje Australije
Uzdam se u Senada, kad ih je suocio pred kamerama i potpalio, red je da iste kamere unese i na stadion
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
U prvih 30min dati 2 gola i onda uvesti Salihovica i Lakicevica da igraju. Protiv koga ce dobiti priliku ako nece protiv Sarajeva? Nekome je ovo najvaznija utakmica sezone, nama laksa provjera poslije teskog gostovanja u Vitezu rekao bih.NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 sutra
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma natrpat ih, i cao. Okrenuti se suboti i Seljipinoglavi je napisao/la:U prvih 30min dati 2 gola i onda uvesti Salihovica i Lakicevica da igraju. Protiv koga ce dobiti priliku ako nece protiv Sarajeva? Nekome je ovo najvaznija utakmica sezone, nama laksa provjera poslije teskog gostovanja u Vitezu rekao bih.NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 sutra
Sutra pogađaju: Krpić i Zeba.
NY prognoza za prvu tekmu je bila poprilično dobra kad si pis'o ovako, uzdamo se u tvoje prognoze i sutra 
a ti Chinaglia smiri se, pusti ljude nek' pričaju sa mnom/citiraju me

a ti Chinaglia smiri se, pusti ljude nek' pričaju sa mnom/citiraju me
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 99%Aerials je napisao/la:NY prognoza za prvu tekmu je bila poprilično dobra kad si pis'o ovako, uzdamo se u tvoje prognoze i sutra
a ti Chinaglia smiri se, pusti ljude nek' pričaju sa mnom/citiraju me![]()
Ovaj 1% je za 1:1. Uglavnom prolazimo.
Nemoj opet, imat' će pitari noćne more.NYKnicks Fan je napisao/la:Ma natrpat ih, i cao. Okrenuti se suboti i Seljipinoglavi je napisao/la:U prvih 30min dati 2 gola i onda uvesti Salihovica i Lakicevica da igraju. Protiv koga ce dobiti priliku ako nece protiv Sarajeva? Nekome je ovo najvaznija utakmica sezone, nama laksa provjera poslije teskog gostovanja u Vitezu rekao bih.NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 sutra![]()
Sutra pogađaju: Krpić i Zeba.
P.s. Ordagić ga zabija sutra umjesto Zebe 
Nesto mi vas puno citira Mameline rijeci sa prenosa
Internet navijaci!
Internet navijaci!
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
DIVOUBICENYKnicks Fan je napisao/la:0-2 sutra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.