Intervju sa Amarom Osimom, I dio :OTIŠLI BUČAN, BEKRIĆ I ŠIMIĆ... STIŽE GANČEV...Admiral_TM87 je napisao/la:Evo na izvoru najava intervjua sa Amarom, sutra ce se moci pogledati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Barney Stinson
- Kontakt:
Koliko je vec igraca otislo u vas, svaki dan procitam po nekoga??!!
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Pa ovo je smijesno ba, svi oce da okaljaju rad i igrace nase kluba. Svima smo boljka jedna velika. Naslov na portalu je u najmanju ruku smijesan. U svakom smislu pokusavaju da ocrne klub. Pa sta ako se rasadamo.
Znam sigurno jednu stvar, a to je da cemo slijedece sezone biti jaci i bolji. Za sve ostalu tu su Manijaci
Znam sigurno jednu stvar, a to je da cemo slijedece sezone biti jaci i bolji. Za sve ostalu tu su Manijaci
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- bistrikboy
- Kontakt:
Otisla su 4-ica od kojih su dvojica standardni,za jednog su vec nasli zamjenu...Barney Stinson je napisao/la:Koliko je vec igraca otislo u vas, svaki dan procitam po nekoga??!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Iskreno, pravo mi je zao...mirzza je napisao/la:Na hajr moj Seyo, pa da se proda kapiten
Za dvojicu...karic gancevbistrikboy je napisao/la: Otisla su 4-ica od kojih su dvojica standardni,za jednog su vec nasli zamjenu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ono sto covjeka buni je sto se svaki dan, po ko zna koliko puta, spomenu ta cetvorica igraca pa to izgleda da ih je vec 10-ak otislo ..bistrikboy je napisao/la:Otisla su 4-ica od kojih su dvojica standardni,za jednog su vec nasli zamjenu...Barney Stinson je napisao/la:Koliko je vec igraca otislo u vas, svaki dan procitam po nekoga??!!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Eno na jednom drugom portalu opet izaslo nesto o BucanuStole iz Bora je napisao/la:Ono sto covjeka buni je sto se svaki dan, po ko zna koliko puta, spomenu ta cetvorica igraca pa to izgleda da ih je vec 10-ak otislo ..bistrikboy je napisao/la:Otisla su 4-ica od kojih su dvojica standardni,za jednog su vec nasli zamjenu...Barney Stinson je napisao/la:Koliko je vec igraca otislo u vas, svaki dan procitam po nekoga??!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eto vidis, jos jedan igrac ode ..bistrikboy je napisao/la:Eno na jednom drugom portalu opet izaslo nesto o BucanuStole iz Bora je napisao/la:Ono sto covjeka buni je sto se svaki dan, po ko zna koliko puta, spomenu ta cetvorica igraca pa to izgleda da ih je vec 10-ak otislo ..
AMAR OSIM
Raja kakav je taj Karić znam da ste hvalili onog golmanaiz Rudara,ali kakav je Karić
Nisam znao da Šehiću ističe ugovor u decembru onda ga treba prodati samo daj bože za finu lovu.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Barney Stinson
- Kontakt:
Hehe ja kad god uđem netko ode a samo bacim oko pa ne procitam, vjerojatno isti idu pa se vracaju
... A jbga steta i za tu cetvoricu, vidilo se da su klapa bila, steta... Pa ce sad ponovo morati praviti klapu, ato je bitno isto koliko su i sami igraci kvalitetni... A eto uglavnom sretno u CL...
19 - ђ - 11
Zapravo nam treba dva tri ciljana pojacanja...Gancev i Karic su vec tu i te pozicije su vec solidno zatvorene...najvaznije je da se kvalitetno zakrpi Bekricev nedostatak,da li Osmanagicem,Zebom ili nekim trecim...eventualno lijevi bocni,eventualno stoper(ako vec ne,onda opet aktivirati Kerlu,iako bi ga ja vratio u selo odakle je i dosao,ali bi podrzao klub ukoliko se tako odluce),i eventualno napadac,samo ako je onaj pravi i ako se moze gdje nafatati takav,ne po svaku cijenu,sve sto nam treba je zdrav Mesanovic i ozbiljan,daleko ozbiljniji Rovcanin...znaci dva do tri ciljana pojacanja i opet imamo ok ekipu,mislim da to nasa uprava moze srediti bez problema...naravno,ako se ne nastavi jos rasipati nas kadar,valjda je to too sto se tice odlazaka,bar sto se tice bitnih igraca...uzecemo neku lovu za Bekrica i eventualno Sehica i to je dobar prihod da mozemo nastaviti uzlaznom putanjomStole iz Bora je napisao/la:Ono sto covjeka buni je sto se svaki dan, po ko zna koliko puta, spomenu ta cetvorica igraca pa to izgleda da ih je vec 10-ak otislo ..bistrikboy je napisao/la:Otisla su 4-ica od kojih su dvojica standardni,za jednog su vec nasli zamjenu...Barney Stinson je napisao/la:Koliko je vec igraca otislo u vas, svaki dan procitam po nekoga??!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Eno na izvoru ima intervju sa Osimom. Prica o pojacanjima i ostalim stvarima.
Samo nekondam ono na početku sa onim malcemsuntu jeu je napisao/la:Eno na izvoru ima intervju sa Osimom. Prica o pojacanjima i ostalim stvarima.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ono sto mene najvise nervira oko pregovora sa igracima su potpisi ugovora 1 + 1 godina...to je nikakvo rjesenje za klub...cinjenica je da se na taj nacin i klub obezbjedjuje u slucaju da igrac ne zadovolji,ali je u drugom slucaju jako opasno ukoliko taj igrac bude odlican i potom zeli napustiti klub,nadam se samo da postoje neke pametne klauzule u takvim ugovorima...nikako mi nije jasno da nismo u stanju uzeti igraca bar na dvije fiksne sezone,to me nekako frustrira 
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Frisak info sa orga:
Bekric definitivno potpisao!
AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Lakse se diseStole iz Bora je napisao/la:Frisak info sa orga:
@hamo
Amar je na neozbiljno pitanje dao neozbiljan odgovor
@boccacio
Otprilike isto razmisljamo,mislim da ce se naci veoma brzo rjesenja za ove sto su otisli i da cemo uci u novu sezonu u najmanju ruku jednako jaki ako ne i jaci
Zeza ih Amar zna on da se to listom navija za Zvezdu (ima li ijedan seljak u Bosni da za njih ne navija) i Partizan, a ovi "domaći" su im samo reda radi.Hamo je napisao/la:Samo nekondam ono na početku sa onim malcemsuntu jeu je napisao/la:Eno na izvoru ima intervju sa Osimom. Prica o pojacanjima i ostalim stvarima.Zar mali za Borac navija,a pita Amara autogram...jeli istina ono za Bekrića da ćemo dobiti onolike pare ili je ono njegova neslana šala...
Meni je bitno da je Amar raspoložen. Otišlo je što je moralo svakako otići. Ide nova femka
a sta je sa koridomčamac je napisao/la: (ima li ijedan seljak u Bosni da za njih ne navija)
dobro oni su samo u kantonu
nema se sta bit iznenadjeno ..
logicno je da nas napustaju ponajbolji iz prostog razloga jer svi kontaju da u evropi ne mozemo nista , a pitanje je hocemo li bit prvaci i iduce godine .. zato sretno Seha !
logicno je da nas napustaju ponajbolji iz prostog razloga jer svi kontaju da u evropi ne mozemo nista , a pitanje je hocemo li bit prvaci i iduce godine .. zato sretno Seha !
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Zato uzet duplu sljedeće godine i nek im bude krivo i ući još u grupnu fazu LP-a
; dobro pretjerujem al et 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.