Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Nemoj pretjerivat, ovo mu je tek treći gol iz penala ove sezone, od 27Pogba je napisao/la:Nije tajna da su u milosti sudija dobar dio sezone. Higuain je u velikoj mjeri kroz sezonu imao priliku popraviti svoju egzekuciju s kreča.
Po jedan penal su još zabili Insigne i Hamšik...
Sjeti se Ibrahimovićevih 10 penala iz sezone 2011/12
Stefano Colantuono non è più l'allenatore dell'Udinese. Al suo posto è atteso Gigi De Canio
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
INDIMENTICABILE !!!!!!

- L'Avvocato
- Kontakt:
Nisi dugo Chini
Što bi rekli rimljani i er capettano je tu da sliku uljepša
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:Nisi dugo Chini![]()

svim srcem uz Bayern München, naprijed Bayern, puni do vrha, fudbal da im se ogadi 
Teško će večeras do prolaza Juventus, uzdam se u onu "da su Talijani lijek za Švabe" al' daBogda...
Samo da ne bude nekog deranja guzova.
Samo da ne bude nekog deranja guzova.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Morata večeras igra samo za tvoju dušuChinaglia je napisao/la:svim srcem uz Bayern München, naprijed Bayern, puni do vrha, fudbal da im se ogadi
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Alen Škoro
- Kontakt:
luzeri rutinski ispadose
jednom luzeri, uvijek luzeri
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne seri hljeba ti. Nekad si bio interesantan sad si samo dosadan pa bi mogo u filter.
Sta reci nakon ovako nepravednog ispadanja. Kad je meni krivo ovako mogu mislit kako je juventinima. Bolja ekipa Juve bio ali na ovakvom nivou takmicenja protiv ovakvog Bayerna oni promaseni ziceri su se obili o glavu. Šteta baš velika šteta ali Juve ima mladu ekipu dobre igrače i vrhunskog trenera. Otišao Pirlo, Vidal, Tevez itd. ovi tek došli a dogodine će biti i jači. Bayern nafaka živa a Guardiola najveća prevara u modernom fudbalu neka se zahvali panju Cuardadu na promašaju i dobrim vilama. Švabo je to ne predaju se oni lako.
Sta reci nakon ovako nepravednog ispadanja. Kad je meni krivo ovako mogu mislit kako je juventinima. Bolja ekipa Juve bio ali na ovakvom nivou takmicenja protiv ovakvog Bayerna oni promaseni ziceri su se obili o glavu. Šteta baš velika šteta ali Juve ima mladu ekipu dobre igrače i vrhunskog trenera. Otišao Pirlo, Vidal, Tevez itd. ovi tek došli a dogodine će biti i jači. Bayern nafaka živa a Guardiola najveća prevara u modernom fudbalu neka se zahvali panju Cuardadu na promašaju i dobrim vilama. Švabo je to ne predaju se oni lako.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- L'Avvocato
- Kontakt:
_forzamilan_ je napisao/la:Ne seri hljeba ti. Nekad si bio interesantan sad si samo dosadan pa bi mogo u filter.
Eto kad je i meni dosadio, sve je jasno
★★★
mozda sam dosadan, ali to ne mijenja cinjenicu da su luzeri
neka me demantuju, ako imaju argumente ..
neka me demantuju, ako imaju argumente ..
+1_forzamilan_ je napisao/la:Ne seri hljeba ti. Nekad si bio interesantan sad si samo dosadan pa bi mogo u filter.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Zasluzen prolaz Bayerna. Ne mozes 90% vremena u dvomecu provesti u svom sesnaestercu i reci da si nezasluzeno ispao.
Kao da su svi zaboravili prvo poluvrijeme u Torinu kad su odigrali kao totalni amateri.
Respect za vecerasnju utakmicu, timska igra, borba.....Bayern prakticki bez sanse sve do gola Lewandowskog.
Ali ako hoces da se guras u drustvo sa velikanima mora se malo i rizikovati a ne samo braniti i cekati greska protivnika.
Kao da su svi zaboravili prvo poluvrijeme u Torinu kad su odigrali kao totalni amateri.
Respect za vecerasnju utakmicu, timska igra, borba.....Bayern prakticki bez sanse sve do gola Lewandowskog.
Ali ako hoces da se guras u drustvo sa velikanima mora se malo i rizikovati a ne samo braniti i cekati greska protivnika.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Smatraj da imam ban, naravno zbog tvojih najmiljih !Chinaglia je napisao/la:luzeri rutinski ispadose
Max Allegri
ne budi levat, izbrisi to, pa se preko PP javi, ako ima nesto tako da napises
Bayo ispoštovo
prolaz na idealan nacin
Bogami nado si se ti ovdje prolazu i dodatnom koeficijentu, vise je interu ovdje igrala pobjedaHuska je napisao/la:Bayo ispoštovoprolaz na idealan nacin
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.