Može možezlajci je napisao/la:Ma pustite to, nego mozemo li ocekivati cvijeca sutra za goste
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nisam vas pitaowobly92 je napisao/la:Može možezlajci je napisao/la:Ma pustite to, nego mozemo li ocekivati cvijeca sutra za goste
Pustim vas mjesecima da se prepucavate i ne diram vas. Dajte mi sada malo prostora i privatnosti
tuzlanska Sloboda
rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci

- JohnCleese
- Kontakt:
Fina poruka s obzirom da je pitar pisao
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
bas tako, tuzlanski olos, ali shvati da dolaze sutra ipak u grad. trebace nam 20 dana da ocistimo zrak od smrada balege sto donose sa sobom.rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci
- amazon
- Kontakt:
Tuzlaci su gospoda za ovo hercegovacko smece, tj covicev pijunzuhdija je napisao/la:bas tako, tuzlanski olos, ali shvati da dolaze sutra ipak u grad. trebace nam 20 dana da ocistimo zrak od smrada balege sto donose sa sobom.rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Bolja nego ona Frenkijeva Nek pucaju stakla na busu uznak dobrodošlice.JohnCleese je napisao/la:Fina poruka s obzirom da je pitar pisao![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nemoj da ste takvi....trnokopu smeta neartikulisano glasanje i ja ga razumijem...valja po citav dan one gange slusat ...valja to izdrzatSkver je napisao/la:rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sto jarane? jesi li ti taj aldin?amazon je napisao/la:Tuzlaci su gospoda za ovo hercegovacko smece, tj covicev pijunzuhdija je napisao/la:bas tako, tuzlanski olos, ali shvati da dolaze sutra ipak u grad. trebace nam 20 dana da ocistimo zrak od smrada balege sto donose sa sobom.rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci
Je.bo vas Mehmedalija Covic, hocel mi tko za cvijece odgovorit 
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tako je zuhdijaaaaaaaaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaazuhdija je napisao/la:bas tako, tuzlanski olos, ali shvati da dolaze sutra ipak u grad. trebace nam 20 dana da ocistimo zrak od smrada balege sto donose sa sobom.rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci
to su ti krici sa sela, posljednji ostaci usranog komunizma.staragarda je napisao/la:tako je zuhdijaaaaaaaaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaazuhdija je napisao/la:bas tako, tuzlanski olos, ali shvati da dolaze sutra ipak u grad. trebace nam 20 dana da ocistimo zrak od smrada balege sto donose sa sobom.rigotina je napisao/la:Bože dragi, svaki put se neugodno iznenadim na ovo neartikulirano glasanje tuzlanskih primata. Čim jedan počne ostali se nadovežu. Kakva ste vi neodgojena stoka to je čudo jedno. Treba vas danonoćno mučit magarci![]()
...urbana gerilo
- JohnCleese
- Kontakt:
[youtube][/youtube]High je napisao/la:Bolja nego ona Frenkijeva Nek pucaju stakla na busu uznak dobrodošlice.JohnCleese je napisao/la:Fina poruka s obzirom da je pitar pisao![]()
![]()
[youtube][/youtube]
...prvi komentar...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
"Komunizam" ti je napravio ceste, zgrade, stadione, mostove, dvorane.....sta su to ovi tvoji bivsi robijasi napravili.....moj Zuhdija.zuhdija je napisao/la:to su ti krici sa sela, posljednji ostaci usranog komunizma.
jeste napravio i onda ti koji su pravili i rasli u doba komunizma prije 20 i nesto vise godina rusili. ili ces mi reci da su demokrate pucale i rusile, palile, silovale, ubijale itd? moj Skver.Skver je napisao/la:"Komunizam" ti je napravio ceste, zgrade, stadione, mostove, dvorane.....sta su to ovi tvoji bivsi robijasi napravili.....moj Zuhdija.zuhdija je napisao/la:to su ti krici sa sela, posljednji ostaci usranog komunizma.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaazuhdija je napisao/la:jeste napravio i onda ti koji su pravili i rasli u doba komunizma prije 20 i nesto vise godina rusili. ili ces mi reci da su demokrate pucale i rusile, palile, silovale, ubijale itd? moj Skver.Skver je napisao/la:"Komunizam" ti je napravio ceste, zgrade, stadione, mostove, dvorane.....sta su to ovi tvoji bivsi robijasi napravili.....moj Zuhdija.zuhdija je napisao/la:to su ti krici sa sela, posljednji ostaci usranog komunizma.
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 mar 2016, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra stvar majke mi. Ovo treba furat, a ne neke agresive. Jedan smo mi narod, ali eto teško bez incidenata u ovoj našoj ligi. Ko da nas ima 200 miliona pa furamo tu neku mržnju.JohnCleese je napisao/la:Fina poruka s obzirom da je pitar pisao![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- FrantoBauzek
Dragi prijatelji, drugovi i drugarice!
Sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, partizani cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima i drugovima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih vjernih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i na kraju ovog takmicenja nosit cemo pobjednicki pehar.
Vas
Franto
Sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, partizani cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima i drugovima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih vjernih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i na kraju ovog takmicenja nosit cemo pobjednicki pehar.
Vas
Franto
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
to su ti krici kozije omladine iz tuzle. malo vidjeti grad, kao na eskurziju pa se opet vratiti u ostatke komunizma i selo koje tone.staragarda je napisao/la: brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo![]()
zuhdija je napisao/la:to su ti krici kozije omladine iz tuzle. malo vidjeti grad, kao na eskurziju pa se opet vratiti u ostatke komunizma i selo koje tone.staragarda je napisao/la: brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.