Franto, motivacijski govorFrantoBauzek je napisao/la:Dragi prijatelji, drugovi i drugarice!
Sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, partizani cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima i drugovima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih vjernih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i na kraju ovog takmicenja nosit cemo pobjednicki pehar.
Vas
Franto
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
tuzlanska Sloboda
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Emocije nisu dovoljno izrazene, šalji ga na Goli otok nek' tuca kamen.FrantoBauzek je napisao/la:Dragi prijatelji, drugovi i drugarice!
Sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, partizani cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima i drugovima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih vjernih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i na kraju ovog takmicenja nosit cemo pobjednicki pehar.
Vas
Franto
Simpatično mi je kako su se navijači Slobode, već kao pomirili sa porazom te savjetuju navijače FKS da se ne brinu, jer Valjić po zadatku dolazi na sutrašnju utakmicu. Sem toga, prizivaju igranje juniora jer znaju da su već ispali, a gore od zelje da izbace ove kone. Jedva čekam sutrašnji haos, biće ga uglavnom, ko god da prođe.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla gradaDoeTz je napisao/la:zuhdija je napisao/la:to su ti krici kozije omladine iz tuzle. malo vidjeti grad, kao na eskurziju pa se opet vratiti u ostatke komunizma i selo koje tone.staragarda je napisao/la: brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo![]()
Okezuhdija je napisao/la: dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
zuhdija je napisao/la: dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada

Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:zuhdija je napisao/la: dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada
DoeTz je napisao/la:Okezuhdija je napisao/la: dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada
dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada
- JohnCleese
- Kontakt:
Tako je!!!TzXHc je napisao/la:Dobra stvar majke mi. Ovo treba furat, a ne neke agresive. Jedan smo mi narod, ali eto teško bez incidenata u ovoj našoj ligi. Ko da nas ima 200 miliona pa furamo tu neku mržnju.JohnCleese je napisao/la:Fina poruka s obzirom da je pitar pisao![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma meni je zuhdija bas simpa.
Ono, covjek iz srca govori.
A po imenu me podsjeca na rahmetli zubara sa Irca. Dobar covjek bio, nema govora! Mislim da sam se ko mladji lozio njegovu asistenticu Ivanu. Dobra i ona bila, nema govora.
A po imenu me podsjeca na rahmetli zubara sa Irca. Dobar covjek bio, nema govora! Mislim da sam se ko mladji lozio njegovu asistenticu Ivanu. Dobra i ona bila, nema govora.
tuzlanska Sloboda
salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.zlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
ivana je macka i po inace.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zuhdijaaaaaaaaa....monstrumeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuhdija je napisao/la:to su ti krici kozije omladine iz tuzle. malo vidjeti grad, kao na eskurziju pa se opet vratiti u ostatke komunizma i selo koje tone.staragarda je napisao/la: brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dobar je Zuhdija biozlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FrantoBauzek
Ma ja! Malo da vidimo taj Teheran. Kaze mi drug bio u Sarajevu prije par dana, iznenadio se kako su sve Sarajlije potamnili pravo, uhvatili bojice. Cudno mu, kaze, imaju boju ko Arapi a ponasaju se ko Sarajlije. Ne zna, u cemu kvaka.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
sta je reci pravi tuzlak, voli covjek ispostovat' djevojke iz svih redova, ono, tri vjere, jedna nacijazlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
od toga je sto vi radite a mi se gradimo. sta ces tako je uvijek bilo. selo radi, grad se gradi!FrantoBauzek je napisao/la:Ma ja! Malo da vidimo taj Teheran. Kaze mi drug bio u Sarajevu prije par dana, iznenadio se kako su sve Sarajlije potamnili pravo, uhvatili bojice. Cudno mu, kaze, imaju boju ko Arapi a ponasaju se ko Sarajlije. Ne zna, u cemu kvaka.
- FrantoBauzek
Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajevazuhdija je napisao/la:salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.zlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Tako je, Ivana macka i po!zuhdija je napisao/la:salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.zlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
tuzlanska Sloboda
problem je sto se ne mozete prodati, nista tuzla nema , a pogotovo se ne moze porediti sa olimpijskim gradom. vise mozda da se poredi sa nekim selom u beninu.FrantoBauzek je napisao/la:Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajevazuhdija je napisao/la:salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.zlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Simpatično mi je kako su se navijači Slobode, već kao pomirili sa porazom te savjetuju navijače FKS da se ne brinu, jer Valjić po zadatku dolazi na sutrašnju utakmicu. Sem toga, prizivaju igranje juniora jer znaju da su već ispali, a gore od zelje da izbace ove kone. Jedva čekam sutrašnji haos, biće ga uglavnom, ko god da prođe.
Diverzija, normalno da ćemo ih lupit.
Samo da kasap ne dobije nogu poslije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
problem je sto se ne mozete prodati, nista tuzla nema , a pogotovo se ne moze porediti sa olimpijskim gradom. vise mozda da se poredi sa nekim selom u beninu.[/quote]FrantoBauzek je napisao/la:Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajevazuhdija je napisao/la:
salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.
Nema problema. Imamo karakter. Vi nemate karakter, a imat cete problema.
Ima li klempo u Sa? Ili se sklanja ko i alkohol zadnjih godina?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ma onako. Nisam ja od togChinaglia je napisao/la:sta je reci pravi tuzlak, voli covjek ispostovat' djevojke iz svih redova, ono, tri vjere, jedna nacijazlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.