PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

zlajci
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2016, 00:09

FrantoBauzek je napisao/la:Dragi prijatelji, drugovi i drugarice!

Sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, partizani cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima i drugovima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih vjernih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i na kraju ovog takmicenja nosit cemo pobjednicki pehar.

Vas

Franto
Franto, motivacijski govor :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 mar 2016, 00:09

FrantoBauzek je napisao/la:Dragi prijatelji, drugovi i drugarice!

Sutra pobjeduje nasa Sloboda. Mi smo se oduvijek za nju borili i bodrili. Ona je nasa svetinja.
Drug Tito je imao slicnih problema, cesto je bio u okruzenju sa svih strana od neprijateljskih snaga ali je izvojevao pobjedu u mnogim presudnim bitkama. Sutra je takva jedna bitka.
Mi, drugovi i drugarice, partizani cistog srca i jake volje i snage uma sa drugom Husrefom na celu i herojima i drugovima poput Zebe, Kostica, Ordage, Ahmeta uz podrsku nasih vjernih Fukara cemo izvojevati veliku pobjedu i na kraju ovog takmicenja nosit cemo pobjednicki pehar.

Vas

Franto
Emocije nisu dovoljno izrazene, šalji ga na Goli otok nek' tuca kamen. :kafa:
Simpatično mi je kako su se navijači Slobode, već kao pomirili sa porazom te savjetuju navijače FKS da se ne brinu, jer Valjić po zadatku dolazi na sutrašnju utakmicu. Sem toga, prizivaju igranje juniora jer znaju da su već ispali, a gore od zelje da izbace ove kone. Jedva čekam sutrašnji haos, biće ga uglavnom, ko god da prođe. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 00:10

DoeTz je napisao/la:
zuhdija je napisao/la:
staragarda je napisao/la: brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaa :D :D
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo :urnebes: :urnebes:
to su ti krici kozije omladine iz tuzle. malo vidjeti grad, kao na eskurziju pa se opet vratiti u ostatke komunizma i selo koje tone.
slika
dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 mar 2016, 00:11

zuhdija je napisao/la: dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada
Oke
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 mar 2016, 00:11

zuhdija je napisao/la: dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada
slika
Nad tobom sunce najljepše sja

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 00:12

pinoglavi je napisao/la:
slika
DoeTz je napisao/la:
Oke

dobro si ispo ovdje cijela tuzla jednu kozu muzla. sutra malo i ti dodji da vidis svjetla grada

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 mar 2016, 00:13

TzXHc je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Fina poruka s obzirom da je pitar pisao :P ;)
[youtube][/youtube]
Dobra stvar majke mi. Ovo treba furat, a ne neke agresive. Jedan smo mi narod, ali eto teško bez incidenata u ovoj našoj ligi. Ko da nas ima 200 miliona pa furamo tu neku mržnju.
Tako je!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2016, 00:14

Ma meni je zuhdija bas simpa.
Ono, covjek iz srca govori.

A po imenu me podsjeca na rahmetli zubara sa Irca. Dobar covjek bio, nema govora! Mislim da sam se ko mladji lozio njegovu asistenticu Ivanu. Dobra i ona bila, nema govora.
tuzlanska Sloboda

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 00:16

zlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.

A po imenu me podsjeca na rahmetli zubara sa Irca. Dobar covjek bio, nema govora! Mislim da sam se ko mladji lozio njegovu asistenticu Ivanu. Dobra i ona bila, nema govora.
salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.

ivana je macka i po inace.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2016, 00:17

zuhdija je napisao/la:
staragarda je napisao/la: brao zuhdijaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaa :D :D
svaka ti je ka njegoseva....carsijaneru stari....zuhdijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....demokratooooooooooooo :urnebes: :urnebes:
to su ti krici kozije omladine iz tuzle. malo vidjeti grad, kao na eskurziju pa se opet vratiti u ostatke komunizma i selo koje tone.
zuhdijaaaaaaaaa....monstrumeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: .....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 mar 2016, 00:17

Dobar je Zuhdija bio :thumbup:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 mar 2016, 00:18

Ma ja! Malo da vidimo taj Teheran. Kaze mi drug bio u Sarajevu prije par dana, iznenadio se kako su sve Sarajlije potamnili pravo, uhvatili bojice. Cudno mu, kaze, imaju boju ko Arapi a ponasaju se ko Sarajlije. Ne zna, u cemu kvaka.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2016, 00:19

sta je reci pravi tuzlak, voli covjek ispostovat' djevojke iz svih redova, ono, tri vjere, jedna nacija :lolno:

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 00:21

FrantoBauzek je napisao/la:Ma ja! Malo da vidimo taj Teheran. Kaze mi drug bio u Sarajevu prije par dana, iznenadio se kako su sve Sarajlije potamnili pravo, uhvatili bojice. Cudno mu, kaze, imaju boju ko Arapi a ponasaju se ko Sarajlije. Ne zna, u cemu kvaka.
od toga je sto vi radite a mi se gradimo. sta ces tako je uvijek bilo. selo radi, grad se gradi!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 mar 2016, 00:22

zuhdija je napisao/la:

salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.

Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajeva :damn:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2016, 00:22

zuhdija je napisao/la:

Tako je, Ivana macka i po!
tuzlanska Sloboda

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 00:24

FrantoBauzek je napisao/la:
zuhdija je napisao/la:

Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajeva :damn:
problem je sto se ne mozete prodati, nista tuzla nema , a pogotovo se ne moze porediti sa olimpijskim gradom. vise mozda da se poredi sa nekim selom u beninu.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 mar 2016, 00:29

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Simpatično mi je kako su se navijači Slobode, već kao pomirili sa porazom te savjetuju navijače FKS da se ne brinu, jer Valjić po zadatku dolazi na sutrašnju utakmicu. Sem toga, prizivaju igranje juniora jer znaju da su već ispali, a gore od zelje da izbace ove kone. Jedva čekam sutrašnji haos, biće ga uglavnom, ko god da prođe. :kafa:

Diverzija, normalno da ćemo ih lupit. :kafa:
Samo da kasap ne dobije nogu poslije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 mar 2016, 00:30

FrantoBauzek je napisao/la:
zuhdija je napisao/la:

problem je sto se ne mozete prodati, nista tuzla nema , a pogotovo se ne moze porediti sa olimpijskim gradom. vise mozda da se poredi sa nekim selom u beninu.[/quote]

Nema problema. Imamo karakter. Vi nemate karakter, a imat cete problema.
Ima li klempo u Sa? Ili se sklanja ko i alkohol zadnjih godina?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2016, 00:30

Chinaglia je napisao/la:

sta je reci pravi tuzlak, voli covjek ispostovat' djevojke iz svih redova, ono, tri vjere, jedna nacija :lolno:
Ma onako. Nisam ja od tog :think:
:zviz:
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []