Hahahaahahhahaha.Cita forumEvolution87 je napisao/la:Eo nam samketa sa hanumom u argeliniju dojki snjuru
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvata zmajeve.Evolution87 je napisao/la:Eo nam samketa sa hanumom u argeliniju dojki snjuru
Edit: A dojki šnjuru, pročitah da ne dojki. Bra'o Samke
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 15 mar 2016, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zagrijava se, match day 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- Burberry46
- Kontakt:
Nije ni cudo sto je propao, nikad on nece biti ozbiljan igracEvolution87 je napisao/la:Eo nam samketa sa hanumom u argeliniju dojki snjuru
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 15 mar 2016, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Da nam je malo manje "prijatelja" poput Bulica, bila bi raja mirnija. A krampar i kramparovci nam ne bi vadili zivce!Zukanovic je napisao/la:Ja samo gledam na FKS i radim za FKS. Bulic i Jesic su prijatelji bili prije sarajeva nista vise.
Ziv i zdrav bio, mani se insajderskih, sve je pocelo da nervira raju a pogotovo takozvani shatro insajderi!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Znači da je ispao iz 18 igrača i da.može danas bacati selfi sa hanumom po zapadu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel to ako Bog da Radovac ispao iz 18 ? Ako jest nadam se da će se nastavit taj trend do sudnjeg dana .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
RollMan je napisao/la:Jel to ako Bog da Radovac ispao iz 18 ? Ako jest nadam se da će se nastavit taj trend do sudnjeg dana .
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Naše je da se nadamo najboljem , a to je da shishaman nikad više ne zaigra za FKS ..
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
TUZLANSKI LAZOVI!
[youtube][/youtube]
Reko' da pogledam snimak prije vecerasnje utakmice da vidim koliko je "jaka" ta' prvoplasirana Sloboda! LJUDI NISTA ONI BOLJI NISU, NISTA! Meni ovdje na forumu Tuzlaci lazu danima preko pp da su nas "pojeli"! Jako glupe golove smo primili! Bezveze pogotov onaj prvi! Sudija korektno odradio svoj posao i Husref kao i Zeba su trebali dobiti crveni zbog stalnog napadanja i psovanja! Da su toliko dobri i dominantni kako kazu za sebe, nebi ovdje danima toliko kukali i zalili se! Strah ih je! Placipi.cke evo vec 3 dana kukaju na Valjica i traze alibi za poraz! Azmireeee, j.ebem li ti mitomansku majku kroz tromajku! Fuj majku li ti j.ebem onu seljacku i lazljivu! Primitivac!!
Braco svi na Kosevo i da j.ebemo ovu gamad napacenu!
[youtube][/youtube]
Reko' da pogledam snimak prije vecerasnje utakmice da vidim koliko je "jaka" ta' prvoplasirana Sloboda! LJUDI NISTA ONI BOLJI NISU, NISTA! Meni ovdje na forumu Tuzlaci lazu danima preko pp da su nas "pojeli"! Jako glupe golove smo primili! Bezveze pogotov onaj prvi! Sudija korektno odradio svoj posao i Husref kao i Zeba su trebali dobiti crveni zbog stalnog napadanja i psovanja! Da su toliko dobri i dominantni kako kazu za sebe, nebi ovdje danima toliko kukali i zalili se! Strah ih je! Placipi.cke evo vec 3 dana kukaju na Valjica i traze alibi za poraz! Azmireeee, j.ebem li ti mitomansku majku kroz tromajku! Fuj majku li ti j.ebem onu seljacku i lazljivu! Primitivac!!
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 15 mar 2016, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
- PitarBordo
- Kontakt:
Ćane bogotac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!edRed je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.
- adriano_leite
- Kontakt:
"Navijac" koji zeli lose igracu "kluba kojeg voli" i jest samo "navijac". Nonsense je da navijac ne zeli najbolje nekom igracu iz svoje ekipe.
Sve se vise cita ovakvih stvari za Samira, uz to idu i postovi o tome svi na Kosevo. Nije ni cudo sto nas nema po 10.000 svaku tekmu, jer svi na Kosevo i jest samo slogan na forumu. Sudeci po koristenju slogana, ja ocekujem svaku tekmu po cenera ali jok...
Sve se vise cita ovakvih stvari za Samira, uz to idu i postovi o tome svi na Kosevo. Nije ni cudo sto nas nema po 10.000 svaku tekmu, jer svi na Kosevo i jest samo slogan na forumu. Sudeci po koristenju slogana, ja ocekujem svaku tekmu po cenera ali jok...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mogu li i jaMemara je napisao/la:TUZLANSKI LAZOVI!
[youtube][/youtube]
Reko' da pogledam snimak prije vecerasnje utakmice da vidim koliko je "jaka" ta' prvoplasirana Sloboda! LJUDI NISTA ONI BOLJI NISU, NISTA! Meni ovdje na forumu Tuzlaci lazu danima preko pp da su nas "pojeli"! Jako glupe golove smo primili! Bezveze pogotov onaj prvi! Sudija korektno odradio svoj posao i Husref kao i Zeba su trebali dobiti crveni zbog stalnog napadanja i psovanja! Da su toliko dobri i dominantni kako kazu za sebe, nebi ovdje danima toliko kukali i zalili se! Strah ih je! Placipi.cke evo vec 3 dana kukaju na Valjica i traze alibi za poraz! Azmireeee, j.ebem li ti mitomansku majku kroz tromajku! Fuj majku li ti j.ebem onu seljacku i lazljivu! Primitivac!!![]()
U tom grmu lezi zec bracikaadriano_leite je napisao/la:"Navijac" koji zeli lose igracu "kluba kojeg voli" i jest samo "navijac". Nonsense je da navijac ne zeli najbolje nekom igracu iz svoje ekipe.
edRed je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji bolan igrač Shishaman ? De nemoj me zayebavat . Zavija klub u crno iz dana u dan , protiv Rudara se vuče ko prebijena mačka otresa ga neki Jakupović ima 16 godina dijete . On ne može ništa dobro donijet , samo gore i gore i hajde s noge na nogu iz kluba .
- DrustveniParazit
- Kontakt:
edRed je napisao/la:[youtube][/youtube]
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: avanti003, DoktorXabaras, Proximic, TETRAPAK i 69 gostiju.