EK?DrustveniParazit je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno jer igrac ne moze kroz godine da sazrije niti da udje u formu. S noge na nogu su isli mnogi igraci iz kluba pa se pokaza da ipak znaju igrati. Sto li? Dovoljno je pogledati i koliko nam bivsih igraca zabija golove i raduju se kao ludi zbog toga. Sto li?RollMan je napisao/la:Koji bolan igrač Shishaman ? De nemoj me zayebavat . Zavija klub u crno iz dana u dan , protiv Rudara se vuče ko prebijena mačka otresa ga neki Jakupović ima 16 godina dijete . On ne može ništa dobro donijet , samo gore i gore i hajde s noge na nogu iz kluba .
Reci cu ti ja sto: takvi kao ti vrse pritisak na igrace i neko ko je tako mlad normalno da ce imati svezane noge i da ce ga biti strah igrati. Zasto? Zato sto se igracima prijeti, psuje itd. Sumnjam da bi tebi bilo lako na poslu da ti svaki sat neko psuje majku. Neke stvari treba skontati.
Ja volim ovaj klub, ali toliko je negativnosti oko kluba da je to cudo jedno. Igraci koji uspiju u ovom klubu su **** heroji, jer im je rat svaku **** tekmu, prije i poslije tekme, a i igraci su samo ljudi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Da hoce ovo jednom pustiti na poluvremenu, da debeli crkne od mukeedRed je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
AdiFKS je napisao/la:EK?DrustveniParazit je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
Emir Kusturica (Nemanja Kusturica)
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Neki igraci imaju preko 100 ligaskih tekmi,i daleko su od "fudbalskih balavaca"(prije bih rekao da su starosjedioci ove nam lige) kojim treba dati fore i istrpiti ih... 
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da se olako ovo sve prihvatilo.. Ali neću da se srkletim do tekme.pitic je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fsbih-ot ... oci/187606
Samo Saraj'vo.
Aaaaa Ćane brat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa sta i ako bude i treba ?DrustveniParazit je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
- adriano_leite
- Kontakt:
Mozes imati i hiljadu tekmi u nogama brate, ali kad je neko protiv tebe, to jednostavno djeluje psiholoski na tebe.socrates je napisao/la:Neki igraci imaju preko 100 ligaskih tekmi,i daleko su od "fudbalskih balavaca"(prije bih rekao da su starosjedioci ove nam lige) kojim treba dati fore i istrpiti ih...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ništa, sjeti se kolko se prašine diglo kad se digla parola za Vuka.Bordo46 je napisao/la:pa sta i ako bude i treba ?DrustveniParazit je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HahahahahahBordo46 je napisao/la:pa sta i ako bude i treba ?DrustveniParazit je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Tom logikom Ronaldo, Diego Costa i slični koji od početka karijere su imali "neke protiv sebe" ne bi dobacili ni do međuopštinske lige u svojim rodnim mjestima. Čuj utiče na njega psihološki pa ne može duela uzeti, dozovi se ba.adriano_leite je napisao/la:Mozes imati i hiljadu tekmi u nogama brate, ali kad je neko protiv tebe, to jednostavno djeluje psiholoski na tebe.socrates je napisao/la:Neki igraci imaju preko 100 ligaskih tekmi,i daleko su od "fudbalskih balavaca"(prije bih rekao da su starosjedioci ove nam lige) kojim treba dati fore i istrpiti ih...
Samo Saraj'vo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dozvan sam je braca, vidjeces ga kad ode iz lige, samo polakoPitarBordo je napisao/la:Tom logikom Ronaldo, Diego Costa i slični koji od početka karijere su imali "neke protiv sebe" ne bi dobacili ni do međuopštinske lige u svojim rodnim mjestima. Čuj utiče na njega psihološki pa ne može duela uzeti, dozovi se ba.adriano_leite je napisao/la:Mozes imati i hiljadu tekmi u nogama brate, ali kad je neko protiv tebe, to jednostavno djeluje psiholoski na tebe.socrates je napisao/la:Neki igraci imaju preko 100 ligaskih tekmi,i daleko su od "fudbalskih balavaca"(prije bih rekao da su starosjedioci ove nam lige) kojim treba dati fore i istrpiti ih...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Istok ce danas sav bijes da istrese na posoljene papke.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne možemo mi čekati nekog 200 utakmica da pokaže šta (ne)zna , posudba u Travnik pa tamo gubi duele sa sa juniorima Rudara i Čelika koji imaju 2 seniorske utakmice i 46 kila s krevetom i koji prave od tebe levata hej momčino sa 150 utakmica u svetom dresu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ucini nesto stoo nikada nisii,
jos jednog veznjaka u protokol zapisiii,
zbog naaasss zbog naaass samooo zboggg nasss.
Ucini nesto sto nikada ne biii,
oprosti Rustemu oprosti i Dzemiii,
Zbog naas zbog naasss, samo zbogg nasss.

jos jednog veznjaka u protokol zapisiii,
zbog naaasss zbog naaass samooo zboggg nasss.
Ucini nesto sto nikada ne biii,
oprosti Rustemu oprosti i Dzemiii,
Zbog naas zbog naasss, samo zbogg nasss.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa neka ide, davno smo ustanovili da ovdje više nije upotrebljiv, ne vidim šta je problem?adriano_leite je napisao/la:Dozvan sam je braca, vidjeces ga kad ode iz lige, samo polakoPitarBordo je napisao/la:Tom logikom Ronaldo, Diego Costa i slični koji od početka karijere su imali "neke protiv sebe" ne bi dobacili ni do međuopštinske lige u svojim rodnim mjestima. Čuj utiče na njega psihološki pa ne može duela uzeti, dozovi se ba.adriano_leite je napisao/la: Mozes imati i hiljadu tekmi u nogama brate, ali kad je neko protiv tebe, to jednostavno djeluje psiholoski na tebe..
Samo Saraj'vo.
Sviraj ga Valjicuuuuuuuuuu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ovaj danasnji sastav da je pocinjao do sada,imali bi sigurno veci broj bodova na kontu.
Gazi !!!
Gazi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.