FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nama ni Ronaldinho ne bi bio upotrebljiv da je rodjen kojim slucajem ovdje. Zato nam je upotrebljivo sve preko granica. Bice Samir nekom upotrebljiv, a to ce vrijeme pokazati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Evolution87
- Kontakt:
Kako nam je sladje rukom iz ofsajda ili iz nepostojeceg penala?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pod A) nema šanse da ode u jaču ligu od PLBiH jer je i ovdje živi prosjek .
Pod B) ako nekim čudom ode u jaču ligu brzo će uvidjet kakvog su bezmudana doveli i brzo će završit na tribinama gdje odavno treba biti u našem klubu
Pod C) kada ode u neki klub gdje se znaju neki principi i kada vide u kolikoj mjeri vodi nesportski život brzo će dobit papire.
Pod B) ako nekim čudom ode u jaču ligu brzo će uvidjet kakvog su bezmudana doveli i brzo će završit na tribinama gdje odavno treba biti u našem klubu
Pod C) kada ode u neki klub gdje se znaju neki principi i kada vide u kolikoj mjeri vodi nesportski život brzo će dobit papire.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- trunks1946
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije istina da nam niko "naš" nije upotrebljiv, samo što treba imati mozak, a ne sa 19 umisliti da ti je pašaluk cijelom trasom trojke. Kad si ponizan i kad radiš na sebi i boriš se, ako imaš predispozicije neće ti niko stati u kraj. To što većina "naših" odraste učena da će biti neki idol još sa 20 godina, to je krivica nekih drugih instanci, a navijača.adriano_leite je napisao/la:Nama ni Ronaldinho ne bi bio upotrebljiv da je rodjen kojim slucajem ovdje. Zato nam je upotrebljivo sve preko granica. Bice Samir nekom upotrebljiv, a to ce vrijeme pokazati.
U ostalom navedi mi jednog profesionalnog sportistu koji želi da se izdigne i pokaže raskoš talenta, da dudla šlauf na dan kad njegova ekipa igra. Bez obzira bio u 18 ili ne.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Za 1:1 u 94+ iz nepostojećeg penala, a onda odmah slijedeći napad iz ofsajda rukom za 2:1...Evolution87 je napisao/la:Kako nam je sladje rukom iz ofsajda ili iz nepostojeceg penala?
Samo Saraj'vo.
Evolution87 je napisao/la:Kako nam je sladje rukom iz ofsajda ili iz nepostojeceg penala?
Meni je svejedno ali posto je rekao da ce nam svirati penal ja bi volio vise penal
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jel to znas sastav ak moze u ppmiky_hz je napisao/la:Ovaj danasnji sastav da je pocinjao do sada,imali bi sigurno veci broj bodova na kontu.
Gazi !!!
Samo Sarajevo
Cuj u ppkanarinac je napisao/la:Jel to znas sastav ak moze u ppmiky_hz je napisao/la:Ovaj danasnji sastav da je pocinjao do sada,imali bi sigurno veci broj bodova na kontu.
Gazi !!!
Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Al. Bekic,Rustemovic,Berberovic,Emerson,Duljevic,Harba,Benko.Tako raja price mada ne vjerujem da ce odustati od 4-4-2
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Napisao si ga ti care vec.To je to sve si ubo
Mozda jos jedna zamjena bude na onom mjestu gdje sam i ja sugerisao ali ne onako kako sam ja mislio i kritikovao.
Odustao je on od 4-2-4.Nema vise udario je glavom od zid,nemoze naprijed vise.Ma kolko god tvrdoglav bio,utice ovaj pritisak na njega i istom je podlegao.
Odustao je on od 4-2-4.Nema vise udario je glavom od zid,nemoze naprijed vise.Ma kolko god tvrdoglav bio,utice ovaj pritisak na njega i istom je podlegao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vrijeme kao da je proljeceeee, Boze jesi li nam se to smilovao vec jednom
LET'S GO SARAJ'VO
LET'S GO SARAJ'VO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Noc je na nasoj strani, ne znaju oni igrati pod reflektorima 
Danas sa penalom prolazimo dalje pa neka sisica sutra plaće pred tužiocima saveza kako je punac uzeo 20 milja.
Rez:
1 - 0
Rez:
1 - 0
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svega mi jutro se probudio u 6, kontam se spremit za faksa, ma bjezi ba imam preceg posla, odspavam fino da budem odmoran za danas.
Veceras SVI NA KOSEVO!
Povedite zene, djevojke, bivse djevojke, buduce djevojke, nene, dede, dajdze, tetke, komsije, komsinice..
SVI na kosevo !!!
Veceras SVI NA KOSEVO!
Povedite zene, djevojke, bivse djevojke, buduce djevojke, nene, dede, dajdze, tetke, komsije, komsinice..
SVI na kosevo !!!
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 15 mar 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da nece biti crveni 1.60, zanimljivo, ne smije se usuditi ValjicMajkl je napisao/la:
M.Delac 2
Sinoc se u Vogosci na treningu stavili dva golfa dvice iza golova i upalili duga da udju u fazon reflektora.Lakoste je napisao/la:Noc je na nasoj strani, ne znaju oni igrati pod reflektorima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj brat ubi sa ovom pjesmom 
Aaaa vrijeme je fakin gooood, jos da se prolaz ovjeri aBda.
Sastav ocekujem slican prethodnim, 442, mozda sa Harbom na poluspicu.
Aaaa vrijeme je fakin gooood, jos da se prolaz ovjeri aBda.
Sastav ocekujem slican prethodnim, 442, mozda sa Harbom na poluspicu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dzemo za danas narucio specijalno dizajnirane kopacke:

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Solinas razgulisolinas je napisao/la:Pred sudijama u svojstvu svjedoka,ne optuzenog.pitic je napisao/la:Danas sa penalom prolazimo dalje pa neka sisica sutra plaće pred tužiocima saveza kako je punac uzeo 20 milja.
Rez:
1 - 0
Ko bi mogao zaplakati vidjecemo.
Mozda Kosevo veceras![]()
1-1.