U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
igrao sam i bio jako dobar 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
a to pametnjakovicu imenjak ostavi molim te za nekog drugog!
Onda bi trebao da razumijes neke osnovne stvari, pioniri nemaju kvalifikacije, pa onda ti igraci dodju u akdetsku selekciju i valaj to uigrati, a igraci u tim godinama su skloni oscilacijama u igri. Sakib je pozvao sve najbolje sto imamo, nije imao mnogo vremena da to sve uigra, plasirali smo se u Elitni krug i to je uspjeh sigurno, juniori nisu uspjeli ni plasirati se u Elitni krug. Momci su putovali jedan dan, spavali po aerodromima i onda u prvoj utakmici onako neodmorni i zbog vremenske razlike jos savladaju motivisanog domacina. Da izgube od Rusiej i Italije treba biti ponosan na te momkeedinjo-bih je napisao/la:igrao sam i bio jako dobar
Opstanak moramo izboriti
-
edinjo-bih
- Kontakt:
pa jesili ti svjestan sta pises? jeli kontas da sam ja to isto napisao, tj da igraju super i da sam kritikovao one koji ekipu i selektora blate? ziv i zdrav bio i procitaj (do kraja) sta sam ja napisao.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
PS: onaj plavi u prvom redu sto sjedi u ZE meni isto izgleda kao hadzic (ako nije izvinjavam se) a kad sam god (tj 3-4 puta) do sad gledao kadetsku reprezentaicju pod palicom malkocevica (prvo generacija Husic, demirovic, mustedanagic, Mustafic, gavric, Bajic,...) oni su igrali bas lijep fudbal! stvarnoje to po mom ukusu bilo. brza igra, bez puno petljanja i pretjeranog driblanja itd. i iako su izgubili protiv ukrajine napr. meni su igrali bas dominantno i lijepo (znam na kraju se broji samo rezultat).
edinjo-bih je napisao/la:PS: onaj plavi u prvom redu sto sjedi u ZE meni isto izgleda kao hadzic (ako nije izvinjavam se) a kad sam god (tj 3-4 puta) do sad gledao kadetsku reprezentaicju pod palicom malkocevica (prvo generacija Husic, demirovic, mustedanagic, Mustafic, gavric, Bajic,...) oni su igrali bas lijep fudbal! stvarnoje to po mom ukusu bilo. brza igra, bez puno petljanja i pretjeranog driblanja itd. i iako su izgubili protiv ukrajine napr. meni su igrali bas dominantno i lijepo (znam na kraju se broji samo rezultat).
Opstanak moramo izboriti
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mogao si slobodno i koju rijec napisati
Ispricavam se, dijelimo isto misljenje oko selekcije, kad igramo slejdecu utakmicu?edinjo-bih je napisao/la:mogao si slobodno i koju rijec napisati
Opstanak moramo izboriti
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Nikakav problem, sutra aBd
Igra se u cetvrtak strucnjaci
Hadzic mora igrati sljedecu tekmu u prvoj!!!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Na poslu sam pa nisam stigao da jos jednom potvrdim na uefa-inoj stranici. Sry
Koji Hadzic?BA1997 je napisao/la:Hadzic mora igrati sljedecu tekmu u prvoj!!!
Opstanak moramo izboriti
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Po meni danas b. Hadzic nije nesto super odigrao, ali vise mislim da je mozda bio povrijedjen pa nije dovoljno (tjelesno) spreman, nego da je los... A iskren da buden onaj snimak golova ovog drugog hadzica me isto nije odusevio.
Neka prekosutra aBd obadvojica zabiju i mene demantuju
Neka prekosutra aBd obadvojica zabiju i mene demantuju
Da igra za tvoj klub vjerovatno bi bio u rangu suareza jel tako
U reprezentaciji Nedim Hadzic je pokazao jedno veliko ništa... u 4 utakmice 0 golova... a tomas dadic je dao 5 golova u 8 utakmica... i to je ono sto treba biti relevantno kod izbora igraca... istina danas je dadic bio bas truba, jos plus je dobio i ultra bezveze crveni karton... zbog kojeg smo mogli popušiti foru... ali hele nejse nece igrati sljedecu... pa cemo vidjeti n. hadzica, ili mozda ce igrati hadzic iz bayerna cenrralnog napadaca, a mehuljic krilo... sto je lo meni bolja opcija...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Strucnjak da ti dam neke podatke,svaki poziv u repku treba zasluziti igrama u svom klubu.b.hadzic 15 utakmica 7 golova,dadic 18 utakmica 0 golova,meholjic 17 utakmica 10 golova,klaric 16 utakmica 13 golova,n.hadzic 16 utakmica 28 golova ja mislim da ces sad neke stvari shvatiti a ako ne onda pod hitno mjenjaj dilera
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Ako si mislio gore na mene, ja nenavijam ni za jedan klub ni u BiH ni bilo gdje drugo, samo za nasu reprezentaciju 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
I prestani da budas tako umisljen, nazivas ovdje svakog ko ima drukcije misljenje sarkasticno sa strucnjak, ili prestani sa tim ili mi zaobidji komentare!
Samo vam iznosim relevantne podatke ako niste znali ovo i svako ima pravo da iznosi svoje misljenje ali sa argumentima,ako se nalazis u ovome tvoj problem nije moj a ako ne onda ok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.