PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ne znam kako ih ne brine sto je jos zimski dio prvenstva?
Gdje je budzet yebo vas 20.000KM. Jel se kinez cuo sa puncem?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Imaju li dokaze,koliko vidim niko javno nije izasao sa tom pricom,osim vas koji lupate na sve strane,od kada je Azmir ponizio klosara..High je napisao/la:Prvo nam objasni kako su tuzlanski evnusi ponovo došli do Premijer lige? Mogu se javiti i navijači ostalih klubova koji su tad igrali u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, valjda se postidiš.![]()
Koja ste vi šega od kluba. Vijek taslačenja.
Imate pare i sve..a jos uvijek morate placat.sudijama i drugim ekipama..ee jada od kluba..to mozete.i bez Tana
Jel spremio Dinokio 20 milja i jel pokrenuo tuzbu?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Šta ti smatraš kao dokaz? Tebi je, vjerovatno, dokaz za divljanje naših igrača u vašoj svlačionici natpis na portalu i novinama. Uozbilji se. U ovoj Ligi svi su kurve, riječ je o nijansama. Ne možete vi glumiti parametar za poštenje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Iskandzijat ce nas pitari ko Zuhdija tepih.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
HAHAHAHA PLAČEMsolinas je napisao/la:Iskandzijat ce nas pitari ko Zuhdija tepih.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Iskandzijat ce nas pitari ko Zuhdija tepih.
- Konigsblau
- Kontakt:
- maroonGiant
- Kontakt:
Nema, kupili!Konigsblau je napisao/la:Ima li prijenos igdje danas?
[youtube][/youtube]
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
kupili smo zajednice mjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesnemaroonGiant je napisao/la:Nema, kupili!Konigsblau je napisao/la:Ima li prijenos igdje danas?
Raja skidajte veš sa štrikova stizu fukare
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Okupili se i cekaju azmira sa tamicemFormat je napisao/la:Raja skidajte veš sa štrikova stizu fukare
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
Pocesljaj brkove i glavu zabij Lutvi u pakas.samoplavi je napisao/la:Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
Da i vas ne zakace "ispitivanja" i izjave oko zastavica i vodovodnih cjevi i kljuceva sa privjeskom.
Mi smo dokazali svoju nevinost.solinas je napisao/la:Pocesljaj brkove i glavu zabij Lutvi u pakas.samoplavi je napisao/la:Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
Da i vas ne zakace "ispitivanja" i izjave oko zastavica i vodovodnih cjevi i kljuceva sa privjeskom.
Zato vas i prati glas" postenjacina" jos iz juge.samoplavi je napisao/la:Mi smo dokazali svoju nevinost.solinas je napisao/la:Pocesljaj brkove i glavu zabij Lutvi u pakas.samoplavi je napisao/la:Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
Dokazanih "postenjacina".
Osudjenih.
Nemoj da ti Luju na vrat natovarim 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja ba, a ovi fini i posteni iz sarajeva ne pisu nista... jadna majkoirfo je napisao/la:Bas tesko covjeku navijat za ovaku finu pricu Slobodinu ove sezone, kad vidis sta pisu ovi tuzlaci
- amazon
- Kontakt:
Jao debilske pjesme hahahahahahahahaha
Pitari su rodjeni za sege i sale matere mi
Pitari su rodjeni za sege i sale matere mi
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Stavite mu brnjicu, dok nije počeo i o tome kako je Sloboda ušla u PLBiH. Hoće ovaj svašta izlajati..solinas je napisao/la:Pocesljaj brkove i glavu zabij Lutvi u pakas.samoplavi je napisao/la:Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.