Džabe šalješ, levatima nije stalo do fudbala nego do priče koliko je Neymar potrošio na toalet papir.DANTES je napisao/la:Ja sam poslao mejl. Navalite i vi ostali
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: $: RE: Re: Champions League 2015/16
Adriana je glavna tamo za mnoge stvari.let3 je napisao/la:Cuj 99,9% Barca prošla, a ostalo još 90 minuta igrenek' Arsenal zabije prvi gol i eto otvorene utakmice.
Uostalom, ne znam šta se žalite na OBN-ov izbor, kad je culesica Adriana tamo glavna za te stvari
Ma usrala je stvar UEFA kada su stavili ovaj dvomec isti dan a veceras dosada...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
if you now what i meanGunner4 je napisao/la:Adriana je glavna tamo za mnoge stvari.let3 je napisao/la:Cuj 99,9% Barca prošla, a ostalo još 90 minuta igrenek' Arsenal zabije prvi gol i eto otvorene utakmice.
Uostalom, ne znam šta se žalite na OBN-ov izbor, kad je culesica Adriana tamo glavna za te stvari
Ma usrala je stvar UEFA kada su stavili ovaj dvomec isti dan a veceras dosada...
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Karlo je napisao/la:if you now what i meanGunner4 je napisao/la:Adriana je glavna tamo za mnoge stvari.let3 je napisao/la:Cuj 99,9% Barca prošla, a ostalo još 90 minuta igrenek' Arsenal zabije prvi gol i eto otvorene utakmice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Nabijem jelet3 je napisao/la:Cuj 99,9% Barca prošla, a ostalo još 90 minuta igrenek' Arsenal zabije prvi gol i eto otvorene utakmice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gunner4 je napisao/la:Adriana je glavna tamo za mnoge stvari.let3 je napisao/la:Cuj 99,9% Barca prošla, a ostalo još 90 minuta igrenek' Arsenal zabije prvi gol i eto otvorene utakmice.
I tata bi sineDANTES je napisao/la:Nabijem jelet3 je napisao/la:Cuj 99,9% Barca prošla, a ostalo još 90 minuta igrenek' Arsenal zabije prvi gol i eto otvorene utakmice.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- L'Avvocato
- Kontakt:
Maskote klubova u sportskom centru Bayerna (u Säbener Straße naravno). Snijeg pada od juče i najavljene su padavine i za sutra. Moguća susnježica i temperatura oko -2 u večernjem terminu.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- hule_barca
- Kontakt:
Čovjek lijepo rekao: "kada je Messi na 100%", a protiv Bayerna to sigurno nije bio kada je haman pa nezaliječen igrao.Karlo je napisao/la:jbg.mozda on ne zna ali je jup i tek kako znao zaustaviti mehsiaRajaz je napisao/la:Ancelottijev anti-Messi plan
''Kada je na 100% Messija je nemoguće zaustaviti''.
Hvala budućem treneru Bayerna što je potvrdio teze nas katalonaca ovdje :kava![]()
,mozda mu sapne caku
![]()
Mes Que Un Club
A nije ti smetalo kad su prenosili Partizan-Bate umjesto Valensija-Monako ????DANTES je napisao/la:Moramo probati. Zarad sporta. Nema predaje borba ne stajemessilla je napisao/la:facepalm:DANTES je napisao/la:Ja sam poslao mejl. Navalite i vi ostali
A sad ozbiljno. Mislim da oni ne mogu tek tako kurcati uefu i dan prije promijeniti prijenos. Mada sumnjam da bi promijenili da ste ih i prošle srijede zatrpali mejlovima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ziku Pogba se sliko s nekim medvjedom.
Bolje sto je Arsenal na Obn-u,tako cemo moc gledat Bayern-Juventus na Areni i to bez da moramo slusat Adisa i Sašu.
Bolje sto je Arsenal na Obn-u,tako cemo moc gledat Bayern-Juventus na Areni i to bez da moramo slusat Adisa i Sašu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
HRT 2 takodjer prenosi Bayern-Juve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Taj meč je bio rezultatski neizvjestan i bio je zanimljivMokes je napisao/la: A nije ti smetalo kad su prenosili Partizan-Bate umjesto Valensija-Monako ????
Ko si ti bio prije? Na forumu
Stvarno su kreteni.Saurman je napisao/la:
Džabe šalješ, levatima nije stalo do fudbala nego do priče koliko je Neymar potrošio na toalet papir.
Ipak ne dam se ja. Poslao sam sa svih svojih mejlova i sestru sam natjerao da i ona šalje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- majestic24
- Kontakt:
Atletico Madrid - PSV

Manchester City - Dynamo

Manchester City - Dynamo

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Neizvjestan ? Pa sve je vec bilo rijeseno u prvoj utakmici. Znalo se da Partizan ne moze da da 3 gola Bateu za prolaz, a znalo se da ce zbog kriminalne odbrane barem 1 primiti. A tad si branio OBN. Karma je cudna stvarDANTES je napisao/la:Taj meč je bio rezultatski neizvjestan i bio je zanimljivMokes je napisao/la: A nije ti smetalo kad su prenosili Partizan-Bate umjesto Valensija-Monako ????
Ko si ti bio prije? Na forumu
Ovo mi je prvi i jedini nick, a uglavnom sam samo citao, a tek odnedavno poceo pisati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MysticAladin
- Kontakt:
Uvijek bih kući uzeo 0-0 i uopšte se ne bih iznenadio kad bi PSV večeras prošao dalje. Kakva bi to navala na njih bila u 1/4 finalu 
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- MysticAladin
- Kontakt:
Arena BIH prenosi Bayern - Juve. Ima na pregledu programa na oficijelnoj stranici, već su stavili
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Bgm mogao bi Atleti imat' ozbiljnih problema ovdje.Pogba je napisao/la:Odličan PSV, nadamo se upsetu.
Odlična bi tekma bila kada bi PSV poveo. Ovako će vjerujem Atletico pritiskati u nastavku i doći do jednog gola koji će biti dovoljan. A Holanđani baš igraju fudbal.mandraX je napisao/la:Bgm mogao bi Atleti imat' ozbiljnih problema ovdje.Pogba je napisao/la:Odličan PSV, nadamo se upsetu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.