FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 15 mar 2016, 14:18

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:O čemu su u Vogošći pričali simpatizeri Sarajeva i Huref Musemić

Dolazak FK Sloboda na revanš meč u Sarajevo izazvao je veliko zanimanje kod navijača bordo tima.

Kako brojimo sate do početka utakmice, tenzije, one koje su širile negativni naboj, kao da su srećom splasnule. Za to su se pobrinuli Husref Musemić i Mirsad Dedić, šef stručnog štaba Slobode i trener specijalista na klupi Tuzlaka.

Saznajemo da su pojedini simpatizeri FK Sarajevo, sinoć, a i danas tokom dana posjetili tabor Slobode u Vogošći. Svi su oni čestitali Musemiću na korektnom držanju, tokom nemilih scena na Tušnju. Također izrazili su želju da se Musemić vrati kući i vodi svoj najdraži klub.

Naglašenija posjeta simpatizera i navijača Sarajevo, pomalo je zbunila ljude u FK Sloboda. Naravno, naišla je na pozitivne reakcije kod Tuzlaka. Među posjetiocima bili su neki bivši igrači Sarajeva, te čelnici kluba, a neki i sada vrlo utjecajni "aktivisti" u bordo taboru.

- Niko nije zadovoljan rezultatima i sadašnjim trenerom. Nije grijeh što smo posjetili čovjeka koji je pola života proveo u FK Sarajevo. Mi volimo svoj klub, kao što i Musemić voli Sarajevo, ali on je profesionalac i svoj posao radi vrlo korektno, što mu služi na čast. Takav je bio dok je vodio Sarajevo do šampionske titule. Ljudima poput Musemića mjesto je na Koševu - rekao nam je jedan od navijača koji je s prijateljima bio na kafi s Musemićem i Dedićem.

JESU JADNI MAJKO MILA :urnebes: inace SPORTAVAZ je ovo objavio

:urnebes: :urnebes: koji jadovi majko mila. Oni ba dosli da moel Husrefa da ih pusti i da se vrati. Pa nije covjek smole paso da to uradi.
joj jadnika krv ti jbm, kako provincijski klub. Dzaba im i novci i sponzori i veliki grad i baza navijaca i sve kad su provincija sa karakterom i ovim uvlakusama i kuknjavama bivsem treneru.

"Husrefe sefe, nemoj nas nakantat tebi je ovdje mejsto" kme kme kme :plac: :plac: :plac:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 mar 2016, 15:20

2 autobusa i 1 kombi otislo u Sarajevo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 mar 2016, 15:38

valjda nije neko trolanje :problem:

[youtube][/youtube]

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 mar 2016, 15:43

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:valjda nije neko trolanje :problem:

[youtube][/youtube]
Nije trolanje al je fejk, za svaku moguću utakmicu ćeš naći uvijek ovako nešto, i postave ti link da ideš na neku stranicu, a to su one tipa adf.ly, da im samo klikneš na taj link i na tome zarađuju. Nema streama nigdje nemojte džaba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 15 mar 2016, 15:45

wobly92 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:valjda nije neko trolanje :problem:

[youtube][/youtube]
Nije trolanje al je fejk, za svaku moguću utakmicu ćeš naći uvijek ovako nešto, i postave ti link da ideš na neku stranicu, a to su one tipa adf.ly, da im samo klikneš na taj link i na tome zarađuju. Nema streama nigdje nemojte džaba.
znaci ljudi ce na ovom milion zaradit :mrgreen:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 mar 2016, 15:50

joj da hoce bit bilo kakav prenos mamu im pitarsku, ajebem i firmu ovu kad ne mozes otic na utakmicu zbog posla, a i njima u savezu mater sto je radnim danom :evil:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 mar 2016, 15:50

Haha pa neće baš, jedan klik je otprilike 0,01 $, a zna i varirat, zavisi ja mislim i odakle su klikovi, može se i više dobit.
Glupo što nema barem ni radio prijenosa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 mar 2016, 15:54

wobly92 je napisao/la:Haha pa neće baš, jedan klik je otprilike 0,01 $, a zna i varirat, zavisi ja mislim i odakle su klikovi, može se i više dobit.
Glupo što nema barem ni radio prijenosa.

Danas mi neko rece da ce biti Mamela i RTV 7 opet. Ali nije 100% to... :thumbup:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 15 mar 2016, 16:02

Bice na youtube live stream

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 15 mar 2016, 16:08

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 mar 2016, 16:10

Još je rano za Želju, ali sad sam čuo info da je Azmir obećao igračima 50.000 KM za pobjedu protiv Želje. Ima se može se.
Mes Que Un Club

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 mar 2016, 16:10

tinaslafkr je napisao/la:

Sad covjek gore iznad objasnio za ove linkove :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 mar 2016, 16:13

hule_barca je napisao/la:Još je rano za Želju, ali sad sam čuo info da je Azmir obećao igračima 50.000 KM za pobjedu protiv Želje. Ima se može se.
Prolazak u polufinale kupa igracima ce donijeti premiju preko 20 000 km.
A za to sad od tebe cujem.
Od koga si cuo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 mar 2016, 16:15

solinas je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Još je rano za Želju, ali sad sam čuo info da je Azmir obećao igračima 50.000 KM za pobjedu protiv Želje. Ima se može se.
Prolazak u polufinale kupa igracima ce donijeti premiju preko 20 000 km.
A za to sad od tebe cujem.
Od koga si cuo.
Ma to je meni više "rekla kazala", ali tako se valjda priča, ovaj jaran mi je dosad imao dobre info. Ti ćeš to opet provjeriti bolje, mada kad skontamo da je Željo sigurno utakmica sezone, ispod 30k ne vjerujem da će biti.
Mes Que Un Club

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 15 mar 2016, 16:23

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prije svega da postanemo stabilan klub, da svaka godina ovakva bude. Da Tusanj dobije istok, da reflektori prorade ( mislim da mi je zadnja pod sijalicom bila protiv Celika s onom bakljadom :mrgreen: ). Kao sto Mramor rece, ovi momci sve zasluzuju i da ni od titule, ni europe ni kupa nista ne bude, ne smije ni jedna ruzna rijec biti upucena njima.

u Premieru 18.9 KM kvota na pobjeda gosta u oba poluvremena, odo se obogatit :rol:

Eto jedna ti je zelja ispunjena :)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... ima/187639

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 mar 2016, 16:24

Antifriz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prije svega da postanemo stabilan klub, da svaka godina ovakva bude. Da Tusanj dobije istok, da reflektori prorade ( mislim da mi je zadnja pod sijalicom bila protiv Celika s onom bakljadom :mrgreen: ). Kao sto Mramor rece, ovi momci sve zasluzuju i da ni od titule, ni europe ni kupa nista ne bude, ne smije ni jedna ruzna rijec biti upucena njima.

u Premieru 18.9 KM kvota na pobjeda gosta u oba poluvremena, odo se obogatit :rol:

Eto jedna ti je zelja ispunjena :)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... ima/187639
Opaaaaaaaa :njanjanja: :njanjanja:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 mar 2016, 16:25

Pa tooooooooooo, trebo sam napisat jos da dam uslov mozda bi se i to ispunilo :mrgreen:

Sutra svi na Tusanj, palimo reflektore :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2016, 16:26

REFLEKTORI... HVALA TI BOŽE.... Sutra probno paljenje

Sretno igračima i braci na tribinama lavora večeras
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 mar 2016, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 mar 2016, 16:27

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 mar 2016, 16:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa tooooooooooo, trebo sam napisat jos da dam uslov mozda bi se i to ispunilo :mrgreen:

Sutra svi na Tusanj, palimo reflektore :rol:
Meni se to ne bi ispunilo taman do Mekke pješke da odem... :lol: :lol: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.