FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
E sad ću podsjetnik da stavim za sutra, da vidim hoće l' raditi 
- hule_barca
- Kontakt:
Čudo i ovi iz stadiona rade šta drugo osim qrčobolje. Svakako velike vijesti, očekujem protiv Širokog prvu tekmu u 'prime time-u' 
Mes Que Un Club
NKMramor je napisao/la:Meni se to ne bi ispunilo taman do Mekke pješke da odem...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa tooooooooooo, trebo sam napisat jos da dam uslov mozda bi se i to ispunilo![]()
Sutra svi na Tusanj, palimo reflektore![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
@DoeTz sta si odigro ? 
Palili su reflektore i prosle godine, samo ne znam sta im je tad falilo pa sad uradjeno.
Palili su reflektore i prosle godine, samo ne znam sta im je tad falilo pa sad uradjeno.
Nisam nista, stedimNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@DoeTz sta si odigro ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Znaci sutra oko 19h u Batvi redukcija, sklopke iskacu, ulica osvijetljena samo reflektorima.Antifriz je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prije svega da postanemo stabilan klub, da svaka godina ovakva bude. Da Tusanj dobije istok, da reflektori prorade ( mislim da mi je zadnja pod sijalicom bila protiv Celika s onom bakljadom). Kao sto Mramor rece, ovi momci sve zasluzuju i da ni od titule, ni europe ni kupa nista ne bude, ne smije ni jedna ruzna rijec biti upucena njima.
u Premieru 18.9 KM kvota na pobjeda gosta u oba poluvremena, odo se obogatit
Eto jedna ti je zelja ispunjena
http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... ima/187639
A vala, svaki put me zelja mine cim pomislim na reflektore na Tusnju i one tekme i atmosferu, krcat istok, bakljadu... ne znam samo koliko je realno ocekivati promjenu termina, npr. protiv Sirokog, da igramo pod reflektorima gdje bi sigurno bilo 7000 ljudi minimalno, dal bi Savez nam izasao u susret, ovisno ko ce nas prenositi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
imal gdje na tv-u tekma ???
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Sport Klub 1eldo je napisao/la:imal gdje na tv-u tekma ???
Evo vam vase ekipe na okupu i kako to izgleda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jos sat vremena.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
kazu Ješić kasapin vec spakovao kofere večeras u 20h ima let za Beograd ahahahahahahahhahha
Joooj kad im ga Krpic uvaliii opet!!!
Bit ce drama slusat povike sa istoka najruznijeg stadiona u BiH
Joooj kad im ga Krpic uvaliii opet!!!
Bit ce drama slusat povike sa istoka najruznijeg stadiona u BiH
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Famozni PUNAC je ni manje ni više nego ono g o v n o što nas je zavilo u crno za vrijeme svog predsjedavanja i koje sada sjedi u Uo divova a nas naravno tuži za pola miliona maraka... GOSPODIN IZ GRAČANICE... davud zahirovic.... Klicu mu j e b e m
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav gospodin, kurcina moja... J*** ga u usta seljackastaragarda je napisao/la:Famozni PUNAC je ni manje ni više nego ono g o v n o što nas je zavilo u crno za vrijeme svog predsjedavanja i koje sada sjedi u Uo divova a nas naravno tuži za pola miliona maraka... GOSPODIN IZ GRAČANICE... davud zahirovic.... Klicu mu j e b e m
Ajjjjstaragarda je napisao/la:Famozni PUNAC je ni manje ni više nego ono g o v n o što nas je zavilo u crno za vrijeme svog predsjedavanja i koje sada sjedi u Uo divova a nas naravno tuži za pola miliona maraka... GOSPODIN IZ GRAČANICE... davud zahirovic.... Klicu mu j e b e m
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Cuj Davud. Taman kad kontas nema te sta iznenadit ono izleti Davud padobranac.
Tekstualni prijenos ima na drugom sportu, ako neko nije vidio 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma bice i ovdjeAerials je napisao/la:Tekstualni prijenos ima na drugom sportu, ako neko nije vidio
-
dino_tuzla
- Kontakt:
https://wwwyoutube.com/watch?v=KGn-1Xq3Ehostaragarda je napisao/la:Famozni PUNAC je ni manje ni više nego ono g o v n o što nas je zavilo u crno za vrijeme svog predsjedavanja i koje sada sjedi u Uo divova a nas naravno tuži za pola miliona maraka... GOSPODIN IZ GRAČANICE... davud zahirovic.... Klicu mu j e b e m
. . što se tiče reflektora, šteta što nije se moglo realizovati sa Sarajevom . Moglo je povući još koju hiljadu ljudi .. . kad smo kod stadiona, faraon jučer spomenu da će gradnja prvog dijela projekta istočne tribine početi do kraja ove godine. Mada je ovo manje više poznato, al eto . . da li zbog izbora ili ne, samo nek više počne. . . . danas sam bio kod stadiona i trava mi nije loša, tako da možemo očekivati ljepšu igru sa Seljom .. . .samo da ih mlatnemo . .
. .. . a kodnom imenu "punac" jeebem sve po spisku . .
. .. . a kodnom imenu "punac" jeebem sve po spisku . .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HOCEMO POBJEDU!!!
0-2.
0-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.