FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E sad lagano,put putuje Latifaga,vakat je
je.bem te Slobodo 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
cuj NSBiH pokrenuo istragu u vezi onog kmecavca i njegovih bizarnih tvrdnji za koje nema ama bas nijedan dokaz.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Molim vas, samo se natovarite NJIMA DUŠMANIMA na kosti i pravite im pritisak, našima barem danas halalite sve greške, bez dobacivanja i sl. Sjever će svakako svoje odraditi.Osttribine je napisao/la:E dosta zezancije, vrijeme je za tribinu ISTOK koja ce danas biti u svom elementu
IGRAJ BORDO BIJELI !!!

-
- Kontakt:
ima li makar prenos na nekom radiu
- DrustveniParazit
- Kontakt:
FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Barbarić, Am. Bekić i Harba.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
Bit će propuha.
Ovi iz uzle cast izuzetcima su nesnosni , na svim Sarajevo temama su i kukaju optuzuju ko da ko Dinamo vladamo 10 godina . Cak ni Hajdukovci ne kukaju ovoliko, a tamo je stanje stvarno strasno
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Lik hladno osta pri formaciji 4-4-2DrustveniParazit je napisao/la:FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Barbarić, Am. Bekić i Harba.

Valjda izadje na dobro
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nije tacan sastav,upravo su na zagrijavanju naši,Dzemo počinje, Amer Bekic neigra.ostalo je već napisano.Promijenio je formaciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel zvanicno?DrustveniParazit je napisao/la:FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Barbarić, Am. Bekić i Harba.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nije to ni 442 za 442 trebas imat spiceve koji se vracaju i stiscu bekove moras imat dva sjajna defanzivna vezna i sjajnog fantazistu na sredini , cak i tada je prevazidjena . Pogledajte malo bolje i to vise izgleda ko 424 vecinu vremenaesprit24 je napisao/la:Lik hladno osta pri formaciji 4-4-2DrustveniParazit je napisao/la:FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Barbarić, Am. Bekić i Harba.
Valjda izadje na dobro
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Došlo je do promjene u sastavu Sarajeva. U pitanju je najvjerovatnije greška delegata.Memara je napisao/la:Jel zvanicno?DrustveniParazit je napisao/la:FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Barbarić, Am. Bekić i Harba.
FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Berberović, Barbarić i Harba.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- zlatniljiljan
- Kontakt:
nije to tacan sastav,dzemica igra umjesto ameraMemara je napisao/la:Jel zvanicno?DrustveniParazit je napisao/la:FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Emerson, Al. Bekić, Benko, Barbarić, Am. Bekić i Harba.
KONACNO NORMALAN SASTAV!! Sad bar jedno 20% vise vjerujem u pobjedu!
4-5-1
4-5-1
-
- Kontakt:
Ješić čita forum, podlego pritisku. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
4231 sa Dzemicom 
Dresovi su bordo, sorcevi bijeli.

Dresovi su bordo, sorcevi bijeli.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Naprijed Dulja-Benko-Harba. E nek sam i ovo doceko.
A prenosa nema, sta sad covjek da radi

A prenosa nema, sta sad covjek da radi

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, HordasFks, jurisicduska, Serha i 63 gosta.