Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBIH: 18.kolo
Podgrmec - Buducnost 1 (Domaćini se moraju čupati da bi opstali u ligi dok Budućnosti ne trebaju bodovi)
Jedinstvo - GOSK 1 (Teško je igrati protiv GOŠK-a kad se potpuno zatvore ali mislim da u Bihaću nema bod(ov)a)
Rudar Kakanj - Capljina 1x (Prednost domaći teren)
Radnicki - Gorazde 1x (Moramo ovo dobiti kako bi bili još puno bliže opstanku, Goražde se sigurno neće potpuno zatvoriti kao GOŠK tako da su bodovi mogući)
Sloga - Bratstvo 1X (Bratstvo ima kvalitetne igrače pogotovo za gostujuće terene i kontranapade pa zato stoji ovaj X uz 1, a 1 je zbog toga što je Džindo trener i veliki imperativ pobjede domaćih koji ako misle da mogu kojim čudom ostati u ovoj ligi moraju pobijediti Bratstvo)
Branitelj - Orasje 1x (Slično kao ova utakmica iznad samo što je Branitelj kvalitetniji od Sloge, a Orašje se ne bori nizašta)
Bosna - Novi Travnik 1 (Kvalitet + domaći teren i šalju Novi u 3. ligu)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x (Teška utakmica, derbi prvenstva. Obje ekipe su kvalitetne, Zvijezdi prednost zbog domaćeg terena, nijanse će odlučivati)
Jedinstvo - GOSK 1 (Teško je igrati protiv GOŠK-a kad se potpuno zatvore ali mislim da u Bihaću nema bod(ov)a)
Rudar Kakanj - Capljina 1x (Prednost domaći teren)
Radnicki - Gorazde 1x (Moramo ovo dobiti kako bi bili još puno bliže opstanku, Goražde se sigurno neće potpuno zatvoriti kao GOŠK tako da su bodovi mogući)
Sloga - Bratstvo 1X (Bratstvo ima kvalitetne igrače pogotovo za gostujuće terene i kontranapade pa zato stoji ovaj X uz 1, a 1 je zbog toga što je Džindo trener i veliki imperativ pobjede domaćih koji ako misle da mogu kojim čudom ostati u ovoj ligi moraju pobijediti Bratstvo)
Branitelj - Orasje 1x (Slično kao ova utakmica iznad samo što je Branitelj kvalitetniji od Sloge, a Orašje se ne bori nizašta)
Bosna - Novi Travnik 1 (Kvalitet + domaći teren i šalju Novi u 3. ligu)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x (Teška utakmica, derbi prvenstva. Obje ekipe su kvalitetne, Zvijezdi prednost zbog domaćeg terena, nijanse će odlučivati)
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Da i ja malo virnem u Prvu ligu FBiH. Dođe derbi, a?
Sretno Zvijezdi, ipak su mi draži od ovih. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Podgrmec - Buducnost 1(Domacima gori pod nogama pobjeda pod moranje)
Jedinstvo - GOSK 1(Do vrha natrpati najmrzi klub u cijeloj drzavi)
Rudar Kakanj - Capljina 1(Kvalitet na stranic domacina)
Radnicki - Gorazde 1(Radnicki u grcevitoj borbi za opstanak i ne bi smjeli prosipat bodove na domacem terenu)
Sloga - Bratstvo 1(Bratstvo u Bihacu pokazalo da dosta lose igraju na strani,i ocekujem pobjedu domacina)
Branitelj - Orasje 2(Zicer kola)
Bosna - Novi Travnik 1(Bosni trebaju bodovi spava,dok je po meni Novi Travnik vec sigurni putnik u nizi rang)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x(I ako mislim da ce doci cisti x jer bi sa tim najvise profitiralo Orasje,ali u svakom slucaju vise im odgovara pobjeda Zvijezde nego Jajcana)
Jedinstvo - GOSK 1(Do vrha natrpati najmrzi klub u cijeloj drzavi)
Rudar Kakanj - Capljina 1(Kvalitet na stranic domacina)
Radnicki - Gorazde 1(Radnicki u grcevitoj borbi za opstanak i ne bi smjeli prosipat bodove na domacem terenu)
Sloga - Bratstvo 1(Bratstvo u Bihacu pokazalo da dosta lose igraju na strani,i ocekujem pobjedu domacina)
Branitelj - Orasje 2(Zicer kola)
Bosna - Novi Travnik 1(Bosni trebaju bodovi spava,dok je po meni Novi Travnik vec sigurni putnik u nizi rang)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x(I ako mislim da ce doci cisti x jer bi sa tim najvise profitiralo Orasje,ali u svakom slucaju vise im odgovara pobjeda Zvijezde nego Jajcana)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hvala drug,mada su ovi metalci dobra ekipa ja ipak očekujem pobjedu Zvijezde...High je napisao/la:Da i ja malo virnem u Prvu ligu FBiH. Dođe derbi, a?Sretno Zvijezdi, ipak su mi draži od ovih.
Podgrmec - Buducnost X (podgrmec mora pobjediti,ipak buducnost kvalitetna ekipa,tvrda utakmica)
Jedinstvo - GOSK 1 ( jedinstvo takodje se mora cupati,a i pobjedite ovaj vjestacki i lopovski klub)
Rudar Kakanj - Capljina 1 (domaci teren,rudar kvalitetnija ekipa)
Radnicki - Gorazde X (kuci uvijek prosipamo bodove,napada nemamo..cak se i bojim poraza..)
Sloga - Bratstvo 2 (sloga losa,komsije ovo trebaju dobiti)
Branitelj - Orasje 1 (neki predosjecaj
)
Bosna - Novi Travnik 1 (domaci teren)
Zvijezda - Metalleghe-BSI X ( obje ekipe dobre,nerijeseno najrealnije)
Jedinstvo - GOSK 1 ( jedinstvo takodje se mora cupati,a i pobjedite ovaj vjestacki i lopovski klub)
Rudar Kakanj - Capljina 1 (domaci teren,rudar kvalitetnija ekipa)
Radnicki - Gorazde X (kuci uvijek prosipamo bodove,napada nemamo..cak se i bojim poraza..)
Sloga - Bratstvo 2 (sloga losa,komsije ovo trebaju dobiti)
Branitelj - Orasje 1 (neki predosjecaj

Bosna - Novi Travnik 1 (domaci teren)
Zvijezda - Metalleghe-BSI X ( obje ekipe dobre,nerijeseno najrealnije)
Podgrmec - Buducnost 2 Rudari na kvalitet Trumića ikompanije ovo dobijaju
Jedinstvo - GOSK 1 Lagana pobjeda uz Silu Nebesku
Rudar Kakanj - Capljina 1 Gosti nisu mogli dobit slabašni Radničkih u Kaknju nemaju šta tražit
Radnicki - Gorazde 2 Trasirat put Indijancima za sjever,,,,
Sloga - Bratstvo 2 u hendikepu,,,ova ekipa ima da gazi...
Branitelj - Orasje X Domaćin bolji ali men in black...
Bosna - Novi Travnik X nema favorita
Zvijezda - Metalleghe-BSI X........gosti malo kvalitetniji,,,
Rudar Kakanj - Capljina 1 Gosti nisu mogli dobit slabašni Radničkih u Kaknju nemaju šta tražit
Re: Prva liga FBIH: 17.kolo
Mi vas u 29 kolu ispratimo u drugu ligu,,,načelnik ne zaboravlja i ne oprašta,,,,samolukavac je napisao/la:Kakav lik, pa vi kad dodjete u Lukavac u 29 kolu a nama bude trebala pobjeda vi cete samo ovo da uraditenacelnik je napisao/la:Vi ste sigurni putnici u vlaku za sjever...Brigada89 je napisao/la:idemo za nacelnika prognozera jedan veliki![]()
a načelnik ne ostaje nikom duzan,,,,

Nacelnik o trenutnoj situaciji u carsiji:
"trava losa i nikakva"
Jazavac, poklopij se i ne brukaj se vise...
"trava losa i nikakva"

Podgrmec - Buducnost x ( nevjerujem da ce se mnogo ekipa naigrati tamo )
Jedinstvo - GOSK 1 ( Biscani su na pravom putu ka ostanku )
Rudar Kakanj - Capljina 1 ( Rudari su domacini )
Radnicki - Gorazde x ( los teren , realizacija nula, pa tako i ocekujem rezultat 0-0)
Sloga - Bratstvo 1 ( Iako bih volio da ih komsije dobiju , tesko jer nemaju muda )
Branitelj - Orasje 2 ( Prica se Mostarci zele u nizi rang )
Bosna - Novi Travnik 1 ( Bosna kvalitetnija ekipa , sigurno)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x ( ne vidim da ih Jajcani mogu dobiti )
Jedinstvo - GOSK 1 ( Biscani su na pravom putu ka ostanku )
Rudar Kakanj - Capljina 1 ( Rudari su domacini )
Radnicki - Gorazde x ( los teren , realizacija nula, pa tako i ocekujem rezultat 0-0)
Sloga - Bratstvo 1 ( Iako bih volio da ih komsije dobiju , tesko jer nemaju muda )
Branitelj - Orasje 2 ( Prica se Mostarci zele u nizi rang )
Bosna - Novi Travnik 1 ( Bosna kvalitetnija ekipa , sigurno)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x ( ne vidim da ih Jajcani mogu dobiti )
Obecali su da ce mu mjenjati terapijusodaacm je napisao/la:Nacelnik o trenutnoj situaciji u carsiji:
"trava losa i nikakva"
![]()

zamisli tek kakva mu je situacija kuci kuknjava kuknjava
al neka ga ba neka se provaljuje volio bi i on da je nesto ineko da odlucuje o necemu , ali...
@ samolukavac
Neces valjda da nasjedas na provokacije covjeka koji bi volio vise
nego ista da se ova 2 kluba ne postuju medusobno

Mjenjati ce mu se terapija ima traume a u blizoj familiji
ima problema sa ukucanima oko nekog konaka u Lukavcu

Pozz Lukavcu iz Gracanice

Pa niko nije glup da padne na ovakvu vrstu postova koji su toliko debilni da odavno nisam vidio ovako nesto mozda jos od pocetka ove sezone kada je drugi ,nas i vas komsija ,bio izuzetno aktivan i pisao besmislice kao i ovaj danas. Pozz za jedinu pravu carsiju na kantonu, naravno uz Puracicjasminka je napisao/la:Obecali su da ce mu mjenjati terapijusodaacm je napisao/la:Nacelnik o trenutnoj situaciji u carsiji:
"trava losa i nikakva"
![]()
Jazavac, poklopij se i ne brukaj se vise...vec sesti put za redom
![]()
zamisli tek kakva mu je situacija kuci kuknjava kuknjava
al neka ga ba neka se provaljuje volio bi i on da je nesto ineko da odlucuje o necemu , ali...
@ samolukavac
Neces valjda da nasjedas na provokacije covjeka koji bi volio vise
nego ista da se ova 2 kluba ne postuju medusobno![]()
Mjenjati ce mu se terapija ima traume a u blizoj familiji
ima problema sa ukucanima oko nekog konaka u Lukavcu![]()
![]()
![]()
![]()
Pozz Lukavcu iz Gracanice

Vi ste pogriješili i sad vam valja platit,,,sodaacm je napisao/la:Nacelnik o trenutnoj situaciji u carsiji:
"trava losa i nikakva"
![]()

Ima ono "glup", "gluplji", "najgluplji" ali u ovom slucaju ide "glup", "gluplji", "nacelnik"

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Uzmi duplu dozu terapije....i nemoj da zaboravis plave tablete,,,tih uzmi 4 kom.nacelnik je napisao/la:Podgrmec - Buducnost 2 Rudari na kvalitet Trumića ikompanije ovo dobijaju
Podgrmec - Buducnost 2 (gosti daleko bolja ekipa)
Jedinstvo - GOSK X (dvije podjednake ekipe,tvrda utakmica)
Rudar Kakanj - Capljina 1 (dobra utakmica sa dosta golova,domaći teren prednost Rudaru)
Radnicki - Gorazde X (loša utakmica,loš teren,komšije umorne od KUP-a( 0-0 ) mada bi volio da komšije pobjede i izbore opstanak)
Sloga - Bratstvo 2 (navijački
Bratstvo bolje ali trener je očajan.DŽINDO ODLAZI ZAUVJEK
)
Branitelj - Orasje 2 (TEORIJA ZAVJERE
)
Bosna - Novi Travnik 1 (zicer kola)
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1x (derbi,poslije ove utakmice bit će sve jasnije)
Rudar Kakanj - Capljina 1 (dobra utakmica sa dosta golova,domaći teren prednost Rudaru)
Radnicki - Gorazde X (loša utakmica,loš teren,komšije umorne od KUP-a( 0-0 ) mada bi volio da komšije pobjede i izbore opstanak)
Sloga - Bratstvo 2 (navijački

Branitelj - Orasje 2 (TEORIJA ZAVJERE

IDI DŽINDO SVEGA TI,bolje i bez trenera nego sa tobomGEC je napisao/la:Podgrmec - Buducnost 2 (gosti daleko bolja ekipa)
Sloga - Bratstvo 2 (navijačkiBratstvo bolje ali trener je očajan.DŽINDO ODLAZI ZAUVJEK
)
Branitelj - Orasje 2 (TEORIJA ZAVJERE)
Ako ništa makar sam vidio da ovaj načelnik nije pismen,pokazao je to u svojoj zadnjoj objavi ovde,i izvini što ti je Radnički trn u oku,opravdano ti je jer je trn u oku i premierligašima,fascinira me to kako jedan klub poput Radničkog koji se trenutno bori za opstanak da može prodrmati neke klubove i u PL,a 90 % u prvoj ovoj ligi
...šta mi možemo 

Meni Radnički nije trn u oku,moraš shvatit da je Bratstvo stepenicu iznad Radničkog u svakom segmentu ,igračkom ,organizacionom,,itd,,i vi ste se usudili u jednoj za vas beznačajnoj utakmici a za nas jako bitnoj da nas dobijete i izbacite iz borbe za Premijer ligu,,,sad vam slijedi kazna a to je put u drugu ligu...snosit posljedice morate ko i Gradina ,kao što su i Banovići kao što će i Zvezda ....Brigada89 je napisao/la:Ako ništa makar sam vidio da ovaj načelnik nije pismen,pokazao je to u svojoj zadnjoj objavi ovde,i izvini što ti je Radnički trn u oku,opravdano ti je jer je trn u oku i premierligašima,fascinira me to kako jedan klub poput Radničkog koji se trenutno bori za opstanak da može prodrmati neke klubove i u PL,a 90 % u prvoj ovoj ligi...šta mi možemo

- theboss_RD07
- Kontakt:
'Zvezdu' ste pravo kaznili u prvoj polusezoni. Nemojte nas ba onoliko kaznjavat..nacelnik je napisao/la:Meni Radnički nije trn u oku,moraš shvatit da je Bratstvo stepenicu iznad Radničkog u svakom segmentu ,igračkom ,organizacionom,,itd,,i vi ste se usudili u jednoj za vas beznačajnoj utakmici a za nas jako bitnoj da nas dobijete i izbacite iz borbe za Premijer ligu,,,sad vam slijedi kazna a to je put u drugu ligu...snosit posljedice morate ko i Gradina ,kao što su i Banovići kao što će i Zvezda ....Brigada89 je napisao/la:Ako ništa makar sam vidio da ovaj načelnik nije pismen,pokazao je to u svojoj zadnjoj objavi ovde,i izvini što ti je Radnički trn u oku,opravdano ti je jer je trn u oku i premierligašima,fascinira me to kako jedan klub poput Radničkog koji se trenutno bori za opstanak da može prodrmati neke klubove i u PL,a 90 % u prvoj ovoj ligi...šta mi možemo

⭐
Trenutno korisnika/ca: ASD, BosnianRahatluk, nebeskasila i 5 gostiju.