Fuuuujjj pizdurineee, uletit na teren ko protiv Širokog one godine, al ovaj put šutat i stručni štab i igrače, mamu li vam bezobraznu!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Seljak ti je tata došljoDalabu je napisao/la:Fuujjj gurbeti jedni, šta smo mi dočekali da nas ovaj seljački klub hladno trehne iz zajebancije, ne sjećaju se ni oni kad su zadnji put pobijedili na Koševu, mnogi se nisu ni rodili kad je to bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
Fuuuujjj pizdurineee, uletit na teren ko ptoriv Širokog one godine, al ovaj put šutat i stručni štab i igrače, mamu li vam bezobraznu!!!
A postoji i veoma mala mogućnost da je Sloboda bolja od Divova... Ali sumnjam da je to, gdje će to biti.Fudo je napisao/la:Da se nisu Selimovic i Azmir dogovorili, da FKS pusti ovu tekmu, a da Azmir izmisli nesto, tako da ispadne da se ipak nije "placalo" za navedene tekme? Ovo Smrdi..
Cim vas neko rasturi to odmah sumnjivo, nastimano, smrdi, nije sve kako treba, bla bla bla.Fudo je napisao/la:Da se nisu Selimovic i Azmir dogovorili, da FKS pusti ovu tekmu, a da Azmir izmisli nesto, tako da ispadne da se ipak nije "placalo" za navedene tekme? Ovo Smrdi..
Seljačino ne spominji oca, seljačino usta te yebemmHankMoody je napisao/la:Seljak ti je tata došljoDalabu je napisao/la:Fuujjj gurbeti jedni, šta smo mi dočekali da nas ovaj seljački klub hladno trehne iz zajebancije, ne sjećaju se ni oni kad su zadnji put pobijedili na Koševu, mnogi se nisu ni rodili kad je to bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
Fuuuujjj pizdurineee, uletit na teren ko ptoriv Širokog one godine, al ovaj put šutat i stručni štab i igrače, mamu li vam bezobraznu!!!
Normalno da postoji i ta mala mogucnost, Sloboda koja na kosevu nije pobjedila 100 godina, bas sad da pobjedi.reLo je napisao/la:A postoji i veoma mala mogućnost da je Sloboda bolja od Divova... Ali sumnjam da je to, gdje će to biti.Fudo je napisao/la:Da se nisu Selimovic i Azmir dogovorili, da FKS pusti ovu tekmu, a da Azmir izmisli nesto, tako da ispadne da se ipak nije "placalo" za navedene tekme? Ovo Smrdi..
To uleti slobodno kada budeš na Koševu. Ljudima čestitati, u 2 utakmice su nas prešli k'o plitak potok i gledat u svoju avliju.Dalabu je napisao/la:Fuuuujjj pizdurineee, uletit na teren ko protiv Širokog one godine, al ovaj put šutat i stručni štab i igrače, mamu li vam bezobraznu!!!
ja sam malo stariji pa se sjecam dobro kako smo vas qaraliDalabu je napisao/la:Fuujjj gurbeti jedni, šta smo mi dočekali da nas ovaj seljački klub hladno trehne iz zajebancije, ne sjećaju se ni oni kad su zadnji put pobijedili na Koševu, mnogi se nisu ni rodili kad je to bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
Fuuuujjj pizdurineee, uletit na teren ko protiv Širokog one godine, al ovaj put šutat i stručni štab i igrače, mamu li vam bezobraznu!!!
**** i došljo.Dalabu je napisao/la:Seljačino ne spominji oca, seljačino usta te yebemmHankMoody je napisao/la:Seljak ti je tata došljoDalabu je napisao/la:Fuujjj gurbeti jedni, šta smo mi dočekali da nas ovaj seljački klub hladno trehne iz zajebancije, ne sjećaju se ni oni kad su zadnji put pobijedili na Koševu, mnogi se nisu ni rodili kad je to bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
kako će sad kad je cijeli MUP na stadionuDenchiNL je napisao/la:sad se uleće na teren HZ ne po selima
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bvsic, EastMadness, Fouzi1, HariTz, Hrammm1921, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, Seipronto i 110 gostiju.