FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreća njihova pa još nije kalendarski proljeće
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Od ovakve slobode je sramota izgubit.
Jesicu ODLAZI
Jesicu ODLAZI
Nek mi jos samo neko napise da Musemic nije dobar trener za Sarajevo, pa Huss bi od ovoga Sarajeva napravio silu eto lik nam doveo Slobodu da nas kara u sred Sarajeva, zalicemi mi za njim jos dugo
Javi se Javi se...gdje si sad..ko da se lijeci???Fudo je napisao/la:Ok vidjecemo ko ce trebati na lijecenje nakon 4 odigrana kola..sirry ono za srbin i bugarin tu sam pretjerao..svetastrana je napisao/la:Tesko da ce iko doci . Ovo je bilo TO, za ovaj prelazni.
Fudo , dobro ti je reko ...fakat se lijeci , krajne vrijeme ti je
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sinoc su mnogi prozivali nas koji kritikujemo upravu i Jesica... Evo ja sad njih prozivam da mi objasne razlog zbog kojeg Jesic, odnosno Uprava zasluzuju podrsku. JEL VAM OVO OD VECERAS DOVOLJNO DA PROMIJENITE MISLJENJE? Ili za vas I dalje važi ona "Sve dok je ovaca nece falit' vune" ? HA @molotovljev ljud'no šta ti misliš, ostali, neko?
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Yebem li ti majku ubleho!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
jebote , ibrak nas je kostao , dino , kadusic , cezar , emerson jesic , pa ljudi ko laze da je kadusic dobar ?? kome bolan ??? ne znam sta se zeli postici sa ovim guranjem neki igraca a jos se mi sami lazemo da je neka nada ....
Dovedite trenera Radnika ili bivseg trenera Celika Borisa Pavica. Garantiram da bi bili u vrhu bez poraza !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Pare buraz, pare.HeraklitMracni je napisao/la:jebote , ibrak nas je kostao , dino , kadusic , cezar , emerson jesic , pa ljudi ko laze da je kadusic dobar ?? kome bolan ??? ne znam sta se zeli postici sa ovim guranjem neki igraca a jos se mi sami lazemo da je neka nada ....
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mi ga otjeramo i gledaj sta nam pocini lik.Dzaba kad smo debili.ronaldo99 je napisao/la:Nek mi jos samo neko napise da Musemic nije dobar trener za Sarajevo, pa Huss bi od ovoga Sarajeva napravio silu eto lik nam doveo Slobodu da nas kara u sred Sarajeva, zalicemi mi za njim jos dugo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
I da dobi nas Sloboda prvi put na Kosevu u zadnjih 16 godina eto dokaza ko nas vodi sa klupe
Ja Bogami djecu na polivremenu poslao kuci,ipak je ovo za +18

Jesic ako je imalo normalan treba da podnese ostavku. Husrefa ostavit u Sarajevu.
Ova ekipa slobode je sranje sledece sezone nece bit ni medu prvi 6.
JESICU ODLAZI
JESICU ODLAZI
Sta hocete pi,ke,odmarao Jesic igrace za Slaviju!!!
Moralno bi bilo da Jesic podnese ostavku nakon ovoga, ali ne treba samo Jesic da ide vec i cijela uprava. Mnogo toga mutnog je urađeno. Hvala ima svima na dvije titule (kako su osvojene to necu da govorim) ali ovo vise nema smisla....
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta će nama Pirić, imamo mi i bolje.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Hahahha dobarehoraje je napisao/la:Sta hocete pi,ke,odmarao Jesic igrace za Slaviju!!!
Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga
I niko nece otic , nestace sa medija sad , to je nas mentalitet . uvali guzicu . Kapa dole onom Harunu iz KSBiH on je napustio poziciju iako je imo rezultate da Nurkic nema izgovore vise.a ovi malo da imaju obraza odma bi pred kamere da se izvine za pa ovo su kolosaln e greske . Od sampionske ekipe kojoj je falilo par kvalitetnih igraca za grupe , mi smo sad pet koraka unazad napravili
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Na čemu si? Onda smo mi 1 liga FBiH, sredina tabele.Pitar6785 je napisao/la:Jesic ako je imalo normalan treba da podnese ostavku. Husrefa ostavit u Sarajevu.
JESICU ODLAZI
Bitno je omalovažavati druge, koji nas guze na po Koševa.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, iliyaa8, mosarajvosa83, MSOZ101, nedimmmm1337, Rule_hz, samoFKS i 105 gostiju.