FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
e sad kokice piva i odo citat sta kazu divovi 
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i prolasku u 1/2 KUP-a BiH. Vasi igraci su aplauzom ispraceni sa Koseva.
Sretno vam u nastavku!
Sretno vam u nastavku!
Ajmo na dočekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, mora se organizovat!
Trebali su poslat juniore, bili bi bara bara al izdržali bi bez primljenog haman. Odmorit prvotimce
Kako jake 4 utakmice u kratkom roku ljudi dragi, i recite sad nešto loše za kondicionog trenera...
Samo se nadam da Merzić nije ozbiljnije povrijeđen, i da će Mehmedagić ipak bit spreman za Želju.
Malo se naslađivat sad pitarima jer su nas toliko provocirali i omalovažavali ovih dana, zaslužili smo.
Okrenut se Želji, ide brzo i ta utakmica, to je pravi test, za ovo smo se prevarili izgleda.
Trebali su poslat juniore, bili bi bara bara al izdržali bi bez primljenog haman. Odmorit prvotimce
Kako jake 4 utakmice u kratkom roku ljudi dragi, i recite sad nešto loše za kondicionog trenera...
Samo se nadam da Merzić nije ozbiljnije povrijeđen, i da će Mehmedagić ipak bit spreman za Želju.
Malo se naslađivat sad pitarima jer su nas toliko provocirali i omalovažavali ovih dana, zaslužili smo.
Okrenut se Želji, ide brzo i ta utakmica, to je pravi test, za ovo smo se prevarili izgleda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kad dolaze treba ih docekati kako i zasluzuju heroji nasi

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
AUUU POGODIII ME U SRCEE YEBO TI SEBEEEGifron je napisao/la:A kada se, a kada se, opet vratimo![]()
![]()
![]()
![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Suljo20002
- Kontakt:
SVAKA CAST

Fulio si rezultatNYKnicks Fan je napisao/la:Jel moguce ovo ljudi moji?
Sto bi reko ciro a onaj Ahmetovic odgovarace mi vjerujte
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
zagorski je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi i prolasku u 1/2 KUP-a BiH. Vasi igraci su aplauzom ispraceni sa Koseva.
Sretno vam u nastavku!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 ja stavio. Pogodio sam dvicu na kladionici al fulo vise zutih jbgsolinas je napisao/la:Fulio si rezultatNYKnicks Fan je napisao/la:Jel moguce ovo ljudi moji?![]()
Sto bi reko ciro a onaj Ahmetovic odgovarace mi vjerujte![]()
Bravo, bravo, bravo. Komsije cestitke na pobjedi, pozdrav iz Gracanice i vidimo se na Tusnju za vikend akoBogda!
Niko, niko samo Sloboda!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Niko, niko samo Sloboda!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
-
Sloboda1919
- Kontakt:
komedija hahahhahaa
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
NE PRIMAJTE CESTITKE OD OVIH PITARSKIH PICKETINA...CAST MORTEMU I JOS PAR MOMAKA.....NEMA STA NISU PISALI, NEMA KAKO NAS NISU NAZIVALI KAKVE BLJUVOTINE DA TI SE ZIVOT ZGADI...U USTA IM SE P O S E R E M A SAD NEKE LAFO CESTITKE KAD SMO IH RASTAVILI NA PROSTE FAKTORE I TO NA NJIHOVOM BUNJISTU....
NISTA CESTITKE,PARE VRATITE P I C K E JEDNE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Čestitke simpatizerima, navijačima, upravi, treneru i igračima FK SLOBODA TUZLA!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:NE PRIMAJTE CESTITKE OD OVIH PITARSKIH PICKETINA...CAST MORTEMU I JOS PAR MOMAKA.....NEMA STA NISU PISALI, NEMA KAKO NAS NISU NAZIVALI KAKVE BLJUVOTINE DA TI SE ZIVOT ZGADI...U USTA IM SE P O S E R E M A SAD NEKE LAFO CESTITKE KAD SMO IH RASTAVILI NA PROSTE FAKTORE I TO NA NJIHOVOM BUNJISTU....
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.