FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene je stid! Pa nas bi veceras Drina iz Zvornika silovala! Pa mi gola ne mozemo dati koliko nam je realizacija losa!!
Ajd sto sno izgubili, al sto sam se smrzoo 
Usput, nasa drzava je puna mladih i sposobnoh ljudi, samo treba pruziti nekome sansu.
Ublehe neka odu dok nas nisu unistili ko KK bosnu.
Ovo ispada e ko da je neko planski odlucio da unisti FKS. I sad da neko dodjebumjesto Jesica, ko ce mu na sredini igrati?
Tuzno je sve ovo..
Koliko su se prepali pokazuje i veliki broj specijalaca..
Usput, nasa drzava je puna mladih i sposobnoh ljudi, samo treba pruziti nekome sansu.
Ublehe neka odu dok nas nisu unistili ko KK bosnu.
Ovo ispada e ko da je neko planski odlucio da unisti FKS. I sad da neko dodjebumjesto Jesica, ko ce mu na sredini igrati?
Tuzno je sve ovo..
Koliko su se prepali pokazuje i veliki broj specijalaca..
Sarkazam ba 
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Onaj ćelo kao da je došao na termin kako igra, pa jbt i Stojčev se zajebavao većinu vremena na terenu ali je makar znao spremiti taj jedan gol, uposliti majstorski Benku ili sl. ali ovaj APSOLUTNO NIŠTA ne pokazuje što bi ga izvdvojilo...onako bi vjerujem bilo koji Akademac mogao odigrati! 
- PitarBordo
- Kontakt:
Stvarno mi je žao ljudi koji su ovdje i u gradu me prozivali za "smrada" i protivnika kluba jer sam pričao ono što je sada valjda svima jasno. Sloboda je u jednom trenutku 3 minute držala loptu, pas za pasom, mi nismo mogli ni u aut da izbijemo.
Stvarno me je sramota, iako sam očekivao ovo, objektivno.
Samo Saraj'vo.
Prodajom Velkoskog I Barbarica smo uzeli 1 mil km,a nemamo igraca sredine terena.Za pola ovih para smo trebali uzeti 2 super pojacanja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako su neki zaslijepljeni i neralni, ja nisam. Ako neki ne vide neke stvari, ja vidim. Ako nemaju damu da javno iznesu misljenje, ja imam. Ako zele da pisu da bi im drugi likovali i hvalili ih, ja ne zelim.SiouxLukavac je napisao/la:Evandera ljudi prave budalom, ismijavaju, misle da je lud a čovjek realan, dobro vidi i nije glup.
Prvo sam govorio sve najgore o Uscuplici. Svi su me napadali.
Kasnije ti isti su najvise vrijedjali Uscupllica.
Prvi sam poceo ukazivati na greske uprave. Proglasise me neprijateljem.
Evo i ranije nego sam mislio da ce, vecina je protiv Dine i kompanije.
Za godinu dana ce svi protiv Tana pricati i kako je greska istorijska bila sto su nam prodali klub.
Zapamti sta sam ti rekao.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
I za kraj: ONI TI GA PUŠE LEONE!!!! LEONE!!!! LEONE!!!!!
U jednom trenutku naši svi stoje, SVI, samo vidiš Benku ganja loptu negdje na 30 metara od našeg gola.
U jednom trenutku naši svi stoje, SVI, samo vidiš Benku ganja loptu negdje na 30 metara od našeg gola.
Samo Saraj'vo.
E tako ti je to paša moj. Sinoc lik pise 'kako je lijepo kad na temi nema evandera,pitarabordo,zagorskog itd.'PitarBordo je napisao/la:Pa ti mene napade jučer da ja tjeram nekog i rušim Sarajevo? A ja nikog tjerao nisam, a šta je ovo sad? A? Bilo lijepo jučer vrijeđati? A sad glasniji od mene?Pitar6785 je napisao/la:Jesic ako je imalo normalan treba da podnese ostavku. Husrefa ostavit u Sarajevu.
Ova ekipa slobode je sranje sledece sezone nece bit ni medu prvi 6.
JESICU ODLAZI
Valjda kontaju da smo mi dusmani kluba kada kazemo i primjetimo neke stvari i to sto smo govorili bilo je iz ciste ljubavi i brige za klub.
A sad ce takvi da najvise pljuju ovde.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prvo ja da ti se izvinem jer ti nisam vjerovao pa i pricao kontra tebi... I tebi i evanderu i jokeru. Sad je sve jasno kao dan.PitarBordo je napisao/la:Stvarno mi je žao ljudi koji su ovdje i u gradu me prozivali za "smrada" i protivnika kluba jer sam pričao ono što je sada valjda svima jasno. Sloboda je u jednom trenutku 3 minute držala loptu, pas za pasom, mi nismo mogli ni u aut da izbijemo.
Ako ne daju ostavku neka se pripreme na rat!
A njih ako nema ko naslijedit nek tan posalje malezijce, sigurno ce bolje radit od ovih ekonomista!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hajde sada ne budite p.ickice cestitajte ljudima.
Toliko stvari imam napisati, ali necu, jer mogu nesto zaboraviti...
Od mene je bojkot sve dok celavi taldzija ne ode iz kluba
Od mene je bojkot sve dok celavi taldzija ne ode iz kluba
M.Delac 2
Brinu me porazi ali mislim da dominiramo .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
hvala upravi i Jesicu sto su nam omogucili da do kraja sezone bez nerviranja pratimo Sarajevo jer se necemo boriti ni za sta, trebala nam je ovakva sezona da malo dodjemo sebi, ne moze se svaki put trofej ganjati, pa jel 
Pyro is not a crime !
E BRACO PO BOJI, POSTO NIKAD NISMO NAUCILI KAKO SE TO PISA PO SIROTINJI, IMALI SMO TO PRILIKU VIDJETI U ZADNJIH 6 DANA.
TO SE ZOVE PISANJE PO SIROTINJI
U SVAKOM SEGMENTU SU NAS LJUDI HLADNO POPISALI A MI IM SE NA KRAJU ZAHVALIMO NA SVEMU TOME
TO SE ZOVE PISANJE PO SIROTINJI
U SVAKOM SEGMENTU SU NAS LJUDI HLADNO POPISALI A MI IM SE NA KRAJU ZAHVALIMO NA SVEMU TOME
Vratite Kodru nek mu zamjena bude Hurtić , a skaut Pašić.-
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Ako su neki zaslijepljeni i neralni, ja nisam. Ako neki ne vide neke stvari, ja vidim. Ako nemaju damu da javno iznesu misljenje, ja imam. Ako zele da pisu da bi im drugi likovali i hvalili ih, ja ne zelim.SiouxLukavac je napisao/la:Evandera ljudi prave budalom, ismijavaju, misle da je lud a čovjek realan, dobro vidi i nije glup.
Prvo sam govorio sve najgore o Uscuplici. Svi su me napadali.
Kasnije ti isti su najvise vrijedjali Uscupllica.
Prvi sam poceo ukazivati na greske uprave. Proglasise me neprijateljem.
Evo i ranije nego sam mislio da ce, vecina je protiv Dine i kompanije.
Za godinu dana ce svi protiv Tana pricati i kako je greska istorijska bila sto su nam prodali klub.
Zapamti sta sam ti rekao.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kako cu se kajati sto nas je preuzeo milijarder,pa to samo kod nas ima.
Bar nemamo dugove,imamo neku buducnost.
Sredice se i taj sportski segment klubu.
Da nije Tana sad bi bankrotirali.
Sve se slazem,ali ne trebamo pretjerivati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 mar 2016, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Uzeo je tan ne sarajevo, da su se prodali za 10 mil nikakve koristi jer on daje onoliko koliko hoce za pojačanje ne koliko zaradi. I da se nije niko prodao njemu je ko nista dati par miliona svake god za pojačanje. Skoro je ponovio da mu je sarajevo samo za proizvodnju i prodaju igrača.amypitar je napisao/la:Prodajom Velkoskog I Barbarica smo uzeli 1 mil km,a nemamo igraca sredine terena.Za pola ovih para smo trebali uzeti 2 super pojacanja.
NIkada necu napisati JESICU odlazi prije nego napisem:
DINO I KUSTURICA I KANTARDZICU (i ostali) ODLAZITE.
Zasto
JER STE POLETILI Z APARAMA I UZIMATE NA SVE STRANEEE A ZABORAVILI STE NA NAS, NA KLUB
jER STE POTPISIVALI SVAKI UGOVOR, ODOBRAVALI SVAKI UGOVOR I SVE ZNATE STA SE DESAVA!!!!
DINO I KUSTURICA I KANTARDZICU (i ostali) ODLAZITE.
Zasto
JER STE POLETILI Z APARAMA I UZIMATE NA SVE STRANEEE A ZABORAVILI STE NA NAS, NA KLUB
jER STE POTPISIVALI SVAKI UGOVOR, ODOBRAVALI SVAKI UGOVOR I SVE ZNATE STA SE DESAVA!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
nijeclub21 je napisao/la:Uzeo je tan ne sarajevo, da su se prodali za 10 mil nikakve koristi jer on daje onoliko koliko hoce za pojačanje ne koliko zaradi. I da se nije niko prodao njemu je ko nista dati par miliona svake god za pojačanje. Skoro je ponovio da mu je sarajevo samo za proizvodnju i prodaju igrača.amypitar je napisao/la:Prodajom Velkoskog I Barbarica smo uzeli 1 mil km,a nemamo igraca sredine terena.Za pola ovih para smo trebali uzeti 2 super pojacanja.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: b00t, boki86, Fouzi1, GrbavicaHrammm, Jadnimi, johntravolta123, misstianopenaldo, MrPink, OsmanhodzicBuco, Pitar6785, Rule_hz, skoJaa, tuitamo i 120 gostiju.