Evander je napisao/la:THEC je napisao/la:Evander je napisao/la:
Ima li on garant ikakav da ce ikad vratiti ulozeno i da li polaze prava na billo sta?
Mislim baar pravno.
On je pare dao, pa ti to nazovi kako god zelis.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
pa koje pare ba ? - jel to hoces da kazes da on od Cardiffa ima nesto ? - da Abramovic ima od Chelsea i slicni ? - pa oni cim udju u taj biznis na gubitku su al **** se Tanu, do prije neku godinu niko nije imao pojma ko je a sad milioni znaju za njega i van njegove zemlje, cisti marketinski potezi, a iz Sarajeva marke ne mora izvuci nece ni osjetiti tu investiciju jer svakako nikad nece uloziti neku ozbiljnu lovu u igracki kadar, malo akademija i to je to, a opet to nama moze mnogo biti da se upravlja klubom kako treba, pa do prije neku godinu da nam je neko rekao eto vratim vase dugove i vi od nule krenite, pa svak ziv bi to prihvatio, druga je stvar sto su sad ovi usraali sve
Itekako on ima koristi od Cardifa.
Malo ga hebe sto su ispali iz lige.
Znas koja itakmica fonosi najvise para?
Ne, nije finale lige prvaka.
Ona za ullazak u Premier Ligu.
TV prava i ostali sponzori. Ogromne pare se vrte u Engleskoj oko fudbala.
Nemoj mijesati Abramovica, seika iz citya i Tana. Njihova ullaganja nisu niti priblizna.
Oni su dosli u Englesku da se kyrce, Tan je dosao da zaradi.
Ja Tana razumijem i ne krivim ga ni za sta.
Poslovan covjek koji povlaci poslovne poteze dobre za njega.
To sto ne zna sva fudbalska pravila, nije toliko ni bitno
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Tan I nema potrebe da se razumuje u fudbalska pravila.Eto razumuje se Seik iz PSG-a.Pa ljudi u Francuskoj uzese sve.
Nije Tan kriv sto mi sa Jajalom,Dupovcem,Vuletom,Cimijem,Stojcevom,Velkoskim,ne znamo uzeti titulu.
Briga me za Tana da ne ispadne da ga sad branim,ali sve dok u tom sportskom aspektu ne dovedemo sportiste,fudbalera,ni Tan nam nece pomoci.