A ja se sjetio, reko je.bo sebe nije valjda skinuo onoliku kvotu, i razmisljam kud i ja budala ne uplatiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:zaboraviopinoglavi je napisao/la: @najgora_bagra jel odigra duplu pobjedu?sad idemo protiv zelje iz 2 u 1
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
-
argentarium80
- Kontakt:
Mogao bi sad Zeljo biti problem na oba fronta...Nikad jaci Zeljo !
mal osmo se ispuhali ali sad moramo dalje maksimalno ozbiljno! SAMIR MERZIC JE POVRIJEDIO PREPONE I PITANJE JE KOLIKO CE BITI OUT
kako cemo skrpiti odbranu protiv Zelje pojma nemam
ostali smo bez cetiri stopera 
Sloboda Tuzla
Prema najavljenom sutra nas očekuju još ljepše vijesti nego što je bila ova pobjeda danas. Odmorite se momci, slijedi cirkus 
ma samo nekako da prezivimo Zeljkana, ali sta je, tu je, moramo kako znamo i umijemofukaratz je napisao/la:mal osmo se ispuhali ali sad moramo dalje maksimalno ozbiljno! SAMIR MERZIC JE POVRIJEDIO PREPONE I PITANJE JE KOLIKO CE BITI OUTkako cemo skrpiti odbranu protiv Zelje pojma nemam
ostali smo bez cetiri stopera
dobra stvar je sto se vec za naredno kolo vracaju Kostic i Mehmedagic, a za Merzica da se nadamo da ce se sto prije vratit', jer je Skahic out do kraja sezone
Cestitam na velikoj pobjedi, ali ne znam sta treba da se desi da ponovite ono kao protiv nas u federalnoj , niste na nivou navijacki gledano , lp
SN96
Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro 
ma sta ti znasAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Ako ti tako kazes onda okAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ja ipak vjerujem da će Mehmedagić bit spreman za Želju. Kako bi sad i Moranjkić fino legao.
Ako je neko propustio:
[youtube][/youtube]
Ako je neko propustio:
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Opasna ti ova chingiliChinaglia je napisao/la:ma sta ti znasAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Nad tobom sunce najljepše sja
druze, de malo, nemoj citirat' najdrazu, ispostuj jebgafukara87 je napisao/la:Ako ti tako kazes onda okAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Meni tako rečeno, pa vidjet ćemo je l' istina.
opasna, a tek sto je lijepapinoglavi je napisao/la:Opasna ti ova chingiliChinaglia je napisao/la:ma sta ti znasAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Slijepa* cim tebe voliChinaglia je napisao/la: opasna, a tek sto je lijepa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Tužit ću te za klevetu Doe 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
@Aerials da ti nisi mozda snimala ovaj docek ? 
Nisam 
DoeTz je napisao/la:Slijepa* cim tebe voliChinaglia je napisao/la: opasna, a tek sto je lijepa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.