arelinho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

arelinho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel ovo solinas?joker90 je napisao/la:Morto ne odgovaraj, ovo samo hoce da ti vide novi avatar na ovoj temi.Evo zahvalit cu vam ja u njegovo ime.
Dohakaše ti ovi, vidim.joker90 je napisao/la:Morto ne odgovaraj, ovo samo hoce da ti vide novi avatar na ovoj temi.Evo zahvalit cu vam ja u njegovo ime.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=97040joker90 je napisao/la:Morto ne odgovaraj, ovo samo hoce da ti vide novi avatar na ovoj temi.Evo zahvalit cu vam ja u njegovo ime.
Mucki si provokator, nema sta. Hvala ti opet sto mi na avatar nisi stavio Jesica, Bulica ili nesto slicno, ovaj srp i cekic fino izgledaju.pinoglavi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=97040joker90 je napisao/la:Morto ne odgovaraj, ovo samo hoce da ti vide novi avatar na ovoj temi.Evo zahvalit cu vam ja u njegovo ime.
Bujrum brate naš!
Lijep avatar nema šta, dobar izbor grba, i meni je ovaj grb najljepši
Ti imas poziv, Rule HZ , Mortem a ima onaj jedan vas sto se kladio samnom pa se usutio sada nece da se javi. Morto sretan rodjendan javi sejoker90 je napisao/la:Mucki si provokator, nema sta. Hvala ti opet sto mi na avatar nisi stavio Jesica, Bulica ili nesto slicno, ovaj srp i cekic fino izgledaju.pinoglavi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=97040joker90 je napisao/la:Morto ne odgovaraj, ovo samo hoce da ti vide novi avatar na ovoj temi.Evo zahvalit cu vam ja u njegovo ime.
Bujrum brate naš!
Lijep avatar nema šta, dobar izbor grba, i meni je ovaj grb najljepšiOcekujem da me pozoves u Tuzlu ako budete slavili titulu, da vam pokazem ako sta bude nejasno, jer imam iskustva sa tim proslavama, vi ne.
Ma čuj Ješić, Bulić... svi su oni, kao i mi, prolazni, Sloboda je vječna! Već smo doveli Zebu i Husrefa jer znaju kako osvojiti titulu, bit će mi drago pozvati novog navijača Slobode da slavi sa nama i naravno da nam pomogneš sa savjetima!joker90 je napisao/la: Mucki si provokator, nema sta. Hvala ti opet sto mi na avatar nisi stavio Jesica, Bulica ili nesto slicno, ovaj srp i cekic fino izgledaju.Ocekujem da me pozoves u Tuzlu ako budete slavili titulu, da vam pokazem ako sta bude nejasno, jer imam iskustva sa tim proslavama, vi ne.
Hajde, avatar i potpis u trajanju od 2 sedmice.wobly92 je napisao/la:Javio se na temi Sarajeva, ja kontam @NKMramor, reko vidi ga piše im tamo dobiće ban džaba
Čim aco skonta furku i da ih ne banuje, krenut ću ih prijavljivati na temi Sarajeva, onako sebi za ćejfwobly92 je napisao/la:Javio se na temi Sarajeva, ja kontam @NKMramor, reko vidi ga piše im tamo dobiće ban džaba
hahahah, isto sam pomislio kada sam vidiowobly92 je napisao/la:Javio se na temi Sarajeva, ja kontam @NKMramor, reko vidi ga piše im tamo dobiće ban džaba
Jesi samouvjeren, još prvi nudiš.PipiDugaCarapa je napisao/la:Hajde, avatar i potpis u trajanju od 2 sedmice.wobly92 je napisao/la:Javio se na temi Sarajeva, ja kontam @NKMramor, reko vidi ga piše im tamo dobiće ban džaba
Kec tebi, dvica meni, remi ništa..
Moze, tebe ne mogu zaboravit kao ovog pitaraMuhamedTM je napisao/la:Barem sam mislio da ce pitari ako nista umoriti ove ali jok , uzese ih ko beba sisu. Ljudi 5 komada u 2 tekme wtf.
Osveta za kone, evo 2 sedmice ko hoce od Tuzlaka u avatar samo. Potpis jok.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevo19461987, supervizor i 17 gostiju.