FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 16 mar 2016, 00:53

pa čekajte malo ako je rečeno da će Mehmedagić odsustvovati 15 dana, on se povrijedio u utakmici protiv sarajeva na Tušnju.
od tada je prošlo 7 dana a do utakmice sa seljom ima još 5 dana. Dakle možda ga mognu pogurat na inekcije ili će čovjek stisnuti zube
pa u paru sa Saletom ili sa Merzićem ako ovaj nije ozbiljno povrijeđen. :hmmmmm:

Kako je Sale danas igrao ? Ako može neko ko je bio na utakmici
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 mar 2016, 00:54

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Aerials da ti nisi mozda snimala ovaj docek ? :mrgreen:
De skupljaj za Europu, izgleda da ce nam svaka tekma gostovanje bit :lolno:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 00:56

DoeTz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Aerials da ti nisi mozda snimala ovaj docek ? :mrgreen:
Dobro si me napomenuo. VADITE PASOSEEEEEEEEEEEEEEE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 mar 2016, 00:59

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Dobro si me napomenuo. VADITE PASOSEEEEEEEEEEEEEEE
Stvarno nema potrebe :mrgreen: :hmmmm:
Ehhh da bi izvuci koga iz Austrije da dreamer ili kako vec i ja segecimo po Becu :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 00:59

Nismo primili gol, haman da je dobar bio :) Zaigraće Hare akobogda.

Od jednog profesora, i veoma dobrog čovjeka:
Teško je, izgleda, na papir staviti, šta tuzlanska Sloboda znači Tuzlacima. Kako duboko i posebno ta povezanost teče kroz vene. Bilo da je to finale ratnog kantonalnog kupa iz 1994-te protiv tojšićke "Sloge" na stadionu okupanom granatama, dueli protiv kojekavih "Podgrmeča" po drugim ligama, ili derbiji i dominacija nad velikim "Sarajevom" na najvećoj sportskoj sceni, pravi Tuzlak je uvijek živio za svoj voljeni klub i davao mu svu svoje srce. Jer nama je, valjda, "Sloboda", simbol svega onoga plemenitog i beskrajno odanog što spava u nama. Simbol boljih vremena što ostadoše iza nama i onih budućih, koje nestrpljivo čekamo i sanjamo, u zajedništvu i drugarstvu. Moj grad nije prljava i divlja komunistička provincija, kako bi neki voljeli da nas vide. Mi smo samo ostali zajedno, ratovali zajedno, i u bolu i sreći, živjeli i umirali zajedno...E sada ćemo, dragi moji Tuzlaci, malo i da pobjeđujemo zajedno!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 00:59

Mortus je napisao/la:
Nije bas puno posla imao, sto je islo u 16 od ubacaja sve je Piric pohvatao. Mislim da je 1 ispao kada se lopta kotrljala u nasem sesnaestercu a niko od igraca Sarajeva je nije pospremio u gol, cak nisam ni siguran da je to on. Sto je najbitnije nisam osjetio neku nervozu kada je kod njega lopta, kao sto sam je imao kada je usao ono poluvrijeme protiv Borca na Tusnju. Sve u svemu mozemo reci odlicno jer je stvarno imao odlicnih startova, trebala mu je ova utakmica i imam puno povjerenje u njega da ce na svojem Tusnju i pred prepunim tribinama dati sve od sebe protiv Zelje ukoliko istrci na teren.
@wobly prejak tekst, jel ima neko onaj epski o svoj boli koju smo prozivjeli navijajuci za Slobodu? :D
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 mar 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 16 mar 2016, 01:00

Mramic je napisao/la:Cestitam na velikoj pobjedi, ali ne znam sta treba da se desi da ponovite ono kao protiv nas u federalnoj , niste na nivou navijacki gledano , lp
Hvala na cestitkama, a ovo oko posjete si u pravu nije to na nivou na kojem bi trebalo bit ne znam sta je razlog pa da je posjeta slabija nego kad smo ulazili u premijer ligu. Mislim da ce se to popravit u narednim utakmicima s obzirom na rezulatate sad ce bit puno gotov svaku utakmicu ;) :thumbup:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2016, 01:05

Mortus je napisao/la:pa čekajte malo ako je rečeno da će Mehmedagić odsustvovati 15 dana, on se povrijedio u utakmici protiv sarajeva na Tušnju.
od tada je prošlo 7 dana a do utakmice sa seljom ima još 5 dana. Dakle možda ga mognu pogurat na inekcije ili će čovjek stisnuti zube
pa u paru sa Saletom ili sa Merzićem ako ovaj nije ozbiljno povrijeđen. :hmmmmm:

Mehmedagic ne igra 100% protiv Zelje ,tek za 10 dana se vraca :!: Merzic syebao prepone isto ne igra protiv Zelje :!: s igracima sam licno pricao :!: samo smo na Saletu ostali :!:
Sloboda Tuzla

constantine
Kontakt:

Post Postao/la constantine » 16 mar 2016, 01:08

_dreamer_ je napisao/la:Ne bih da budem partybreaker, ali nadam se da ce ih Husref dovesti u red i da ne padnemo u euforiju, jos PUNO posla je pred nama, mada u ovoj situaciji evropa izgleda kao zicer, a titula se uzmirisala ko lepina pred iftar.
Pogledaj samo slavlje igraca u svlacionici i sve ti je jasno, Husref stoji u cosku i posmatra ih. Oni sutra ujutro imaju trening dok kao sto jesic rece pitari imaju slobodno zbog shoka. Nema zajebancije idemo dalje i nismo dzaba tu gdje jesmo. Nadam se da ce Haris biti spreman za nedjelju inace bez 4 stopera ce biti problema sa Zeljom, nadat se samo da cemo postici gol vise!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 16 mar 2016, 01:45

Bio danas na Kosevu, dobri ste bili, al po meni je vise Sarajevo bilo lose, pogotovo je publika sa istoka uzela na zub vlastite igrace, odmah od 3. minute su im poceli zvizdati pomalo (inace danas bilo prisutno min10 hiljada ljudi, za mene iznenadjenje) i tacno se vidjelo da Sarajevo igra pod velikim pritiskom, nisu licili ni na sta..

Vas Piric je odlican golman, veoma siguran, a ona scena kod vracanja lopte kad je zavrsila u korneru, nije on kriv... Zeba vam je vodja na terenu i sampionski timovi moraju imati vodju na terenu, mada se ja nadam da mi mozemo uzeti titulu..ako je mi ne budemo mogli uzeti, uzmite je vi... nama ce svakako dodjeliti proslogodisnju :)

Sto se tice navijaca Sarajeva, prema vama su bili vise nego korektni, i to vam trebaju svi prenijeti koji su bili da znate... u vise navrata aplauz, ceste ovacije Husrefu, cak jedan manji dio tribina i Zebi je aplaudiro..
Tako da znate, kad vas mlatnemo usred Tuzle, nemojte se stiditi, pocastite nas aplauzom :)
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 01:59

da odgovorim tebi, ali i onom momku sto navija za Sarajevo, a isto je napisao

nije problem aplaudirat' rivalu, bio on iz Sarajeva, Zenice, Banja Luke, Mostara, nego aplauz treba zasluzit', a ako vi mislite da se aplauz zasluzi samom pobjedom, onda se ne mogu slozit' s vama ;) Sloboda je pregazila Sarajevo, urinirala po njemu, izdominirala i zbog toga su nasi igraci dobili aplauz, ne zbog same pobjede! na jedan nacin, taj aplauz je i cin nemoci, frustracije navijaca Sarajeva, u fazonu, ocitali su nam lekciju!

sjecam se sezone kada je Modrica bila prvak, tada su nas nabili na Tusnju 1-4 ili 0-4, ne znam tacno, Jelic zabio hattrick, ako se ne varam, tada su dobili aplauze, iz istog razloga sto sam gore naveo! u prethodnim sezonama, slavili su i Sarajevo, a i Zeljkan na Tusnju, ali niti jednom to nije bila lekcija, uriniranje, devastiranje, osim sezone kada smo ispali, ali tada to i nije bio neki izazov, ako cemo biti iskreni, jer da jeste, ne bi Sloboda ispala iz lige

ako nas nekada u buducnosti Sarajevo i Zeljkan nabiju na Tusnju, a da Sloboda ima ajmo reci u najmanju ruku, ok ekipu, dobit' ce aplauz, a do tada, pobjeda sama po sebi ne zasluzuje aplauz i ne vidim zasto bi ga neko dobio

kada su u pitanju igraci, to je druga prica, kada igrac odigra dobro, neovisno o rezultatu, dobit' ce aplauz!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2016, 02:00

IvanOsim je napisao/la:Bio danas na Kosevu, dobri ste bili, al po meni je vise Sarajevo bilo lose, pogotovo je publika sa istoka uzela na zub vlastite igrace, odmah od 3. minute su im poceli zvizdati pomalo (inace danas bilo prisutno min10 hiljada ljudi, za mene iznenadjenje) i tacno se vidjelo da Sarajevo igra pod velikim pritiskom, nisu licili ni na sta..

Vas Piric je odlican golman, veoma siguran, a ona scena kod vracanja lopte kad je zavrsila u korneru, nije on kriv... Zeba vam je vodja na terenu i sampionski timovi moraju imati vodju na terenu, mada se ja nadam da mi mozemo uzeti titulu..ako je mi ne budemo mogli uzeti, uzmite je vi... nama ce svakako dodjeliti proslogodisnju :)

Sto se tice navijaca Sarajeva, prema vama su bili vise nego korektni, i to vam trebaju svi prenijeti koji su bili da znate... u vise navrata aplauz, ceste ovacije Husrefu, cak jedan manji dio tribina i Zebi je aplaudiro..
Tako da znate, kad vas mlatnemo usred Tuzle, nemojte se stiditi, pocastite nas aplauzom :)
hajd ti stari moj se lagano presaltaj na opste diskusije pa tamo opleti o pitarima i tom svom timu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2016, 02:30

Svaka čast Slobodo, svaka čast Tuzlo i najviše svaka čast Azmiru, dobro je čovjek govorio evropska Sloboda aBd. nadam se da će i biti pa da i mi imamo predstavnika u LP želim vam svu sreću u narednom periodu :clap: :clap: :clap:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 03:00

ali me raduje cinjenica je Husref od samog pocetka naredio ofanzivu, svjestan da moramo zabit' gol

da smo tako igrali u prvoj tekmi na Kosevu, ili u Banjoj Luci :roll: al' ajde znaj, u PL je bitan svaki bod, mozda nam taj bod iz BL donese titulu, mozda smo osvojili jedan, a ne izgubili dva boda

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 16 mar 2016, 06:26

Ljudi Husic treniro sa juniorima jucer i 100% je nas igrac :bih:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 mar 2016, 07:44

Suljo20002 je napisao/la:Ljudi Husic treniro sa juniorima jucer i 100% je nas igrac :bih:
Zar ga tako tretiraju :lol: Husrefeee :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Scorpio10
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio10 » 16 mar 2016, 08:06

Od ranog jutra osjecaj srece i ponosa koji ti podari voljeni klub, neprocjenjivo! Idemo jakooo

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 mar 2016, 08:26

Cestitke na velikoj pobjedi, jedno pitanje, kakva vam je situacija sa povrijedjenim igracima, na koga ne mozete racunati u utakmici protiv Zelje? poz
Volim te Zeljo!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 mar 2016, 08:50

zlatandr je napisao/la:Cestitke na velikoj pobjedi, jedno pitanje, kakva vam je situacija sa povrijedjenim igracima, na koga ne mozete racunati u utakmici protiv Zelje? poz
Fali namm cetiri stopera, tako da skrpicemo se nekako jbga :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 16 mar 2016, 09:11

Prolaz ocekivan. Vise bi nam problema ili tako da kazem tezi bi dvomec bio sa Metalegeom iz Jajca ili sa Sapnom. Ovu nejac smo popisali onako kako smo mi htjeli bez da smo ih ista pitali.
Sad nas ocekuje tezak mec. DOlazi Zeljka. Ocekujem pune tribine i aBd pobjedu od 1:0,svi zadovoljni. Igraci su sigurno puni motiva, snage i zelje za pobjedama. Malo su nas povrede pokosile ali Sale i ekipa s klupe moraju dokazati da zasluzuju ovaj dres. Bitno je da igraju srcem i daju 120% mogucnosti i niko im nece prigovoriti.
Nego niko ne komentarise zucare sa sjeverne tribine. Prijetili Skriparima, Lesinarima, Ultrasima, Fukarama i svi prozvani im dosli u grad i sta oni naprave? Tuku se izmedju sebe. Vjerovatno kupovali robu kod onog Popa pa losa roba.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.