FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 01:00

bordobijeli je napisao/la:al ljudi sta cemo ako Tan kaze da je zadovoljan radom uprave ,odnosno da je zadovoljan radom kluba :crazy: :crazy: :crazy: :?: :?: :?: :?:
Pa oni svakako sami jedino i mogu otići naravno kazem pošto imaju njegovu podrsku.Oni ako odluče da odu nemoze im Tan narediti da ostanu.A njega boli k.uac realno,prodati će se Dulja sad on je namirio svoje.Na njima je mogul trpiti pritisak i mirne duše raditi kao do sada.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 mar 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 01:01

bordobijeli je napisao/la:al ljudi sta cemo ako Tan kaze da je zadovoljan radom uprave ,odnosno da je zadovoljan radom kluba :crazy: :crazy: :crazy: :?: :?: :?: :?:
pa logicno je da mi njih ne mozemo otjerati normalnim putem,nemamo nikakvu ulogu u klubu ali postoje neki drugi nacini na koji se to moze,Sarajevo je jedna velika mahala u kojoj se svasta moze, toga su i u upravi svjesni, pa i sami su bili na ovoj strani kad se tjerala ona bivsa uprava tako da kad (a desit ce se kad tad) ovi sami ponude neopozive ostavke Tanu nista drugo ne preostaje nego da nadje druge ljude
Pyro is not a crime !

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 16 mar 2016, 01:03

hilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
+10000 Dino i onaj Elvir K. bukvalno su se kleli u Ibrakovica i zbog njega nam je ukaljao ime svetinje,a na to sve Dino suti onom kamiondziji u emisiji uživo
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 mar 2016, 01:05

Stalni odlasci/dolasci trenera i igraca,nepotizam i nestrucnost u akademiji,sumnjivi menadzeri lesinare oko kluba,afera 'punac'...itd.,sve su ovo (a ima ih jos da se ne ponavljamo) argumenti da se neke promjene moraju desiti u vrhu kluba. Kako i na koji nacin,ko ce zamijeniti one koji odu...stvarno ne znam,ali da se nesto mora desiti,MORA.
I jos nesto,evo pominjemo kako stalno mijenjamo trenere,pa ajmo se realno zapitati ko je od ovih trenerskih imena koja su prodefilovala kroz klub unazad dvije i po godine zaista vrijedno trenersko ime? Sve neki treneri-pocetnici (jarni,kodro) ili treneri-amateri (uscuplic) ili treneri-selioci/ublehasi (jesic). Dakle fula za fulom...
Hocu da kazem lahko cemo se mi rijesiti Jesica,i treba ga se rijesiti,ali dok se gore pobrojano ne rijesi bice jos i Jesica i Krampara i 'punaca'!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2016, 01:09

Vidim rasporedili se Svjedoci po tribinama... Samo videozapis ako imate kao dokaz za vaše tvrdnje može me uvjeriti da ste u pravu.
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 01:10

E uporan si haveru, svaka ti cast na tome...
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 01:10

zagorski je napisao/la:Stalni odlasci/dolasci trenera i igraca,nepotizam i nestrucnost u akademiji,sumnjivi menadzeri lesinare oko kluba,afera 'punac'...itd.,sve su ovo (a ima ih jos da se ne ponavljamo) argumenti da se neke promjene moraju desiti u vrhu kluba. Kako i na koji nacin,ko ce zamijeniti one koji odu...stvarno ne znam,ali da se nesto mora desiti,MORA.
I jos nesto,evo pominjemo kako stalno mijenjamo trenere,pa ajmo se realno zapitati ko je od ovih trenerskih imena koja su prodefilovala kroz klub unazad dvije i po godine zaista vrijedno trenersko ime? Sve neki treneri-pocetnici (jarni,kodro) ili treneri-amateri (uscuplic) ili treneri-selioci/ublehasi (jesic). Dakle fula za fulom...
Hocu da kazem lahko cemo se mi rijesiti Jesica,i treba ga se rijesiti,ali dok se gore pobrojano ne rijesi bice jos i Jesica i Krampara i 'punaca'!
ali ne mozemo mi kriviti njih jer su pocetnici, neko je njih doveo, od toliko trenera na dunjaluku neko je izabirao bas te u tome je sva poenta, naravno ne znaci da treba na silu trpiti nekog trenera ako vidis da ne ide i da ne zna, kao recimo evo Jesica, ali ne mogu samo oni odgovarati, u tome je fol
Pyro is not a crime !

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 16 mar 2016, 01:11

Ma lozi nas lik. Nemoguce da je ozbiljan.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 mar 2016, 01:12

molotovljev je napisao/la:Vidim rasporedili se Svjedoci po tribinama... Samo videozapis ako imate kao dokaz za vaše tvrdnje može me uvjeriti da ste u pravu.
Šta ima koji vrag tebe neko da uvjerava da li smo upravu il nismo, pa nije sudnica, ti imas svoju teoriju u koju samo ti vjerujes, a nas 5-6 ovde ostalih budale i neka ti bude tako. Who cares
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 16 mar 2016, 01:18

Nego i za ove sto prizivaju Puzigacu! Nek se nose gdje ne treba ili nek ga vode sebi u krevet!
Svako ko je direktno radio protiv kluba a Puzigaca znamo da jeste, nije dobrodosao ni na tribine Koseva a ne u klub!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 16 mar 2016, 01:28

Nisam navijac Sarajeva pa mislim da mogu onako hladne glave i objektivno iznijeti neke stvari bez onoga "da komsiji crkne krava"

Nisam gledao tekmu ali na osnovu komentara i po tekstualnom prenosu Sloboda zasluzeno uzela. Realno po pocetku lahko je to moglo otici i u drugom smjeru pa bi sve bilo kao super a ustvari je daleko od toga i samo prolongiranje nekih stvari pa mozda i bolje da nije. Sarajevo je do prvog gola dobro igrala, kad je gol pao to je bilo to.

Nasa liga je specificna hajde nazovimo je seljacka kako neki kazu, nije daleko od toga. Ova liga je razlog zasto Jarni nije uspio, zasto Kodro nije uspio, Jesic pa i Guardiola nebi uspio. Za ovu ligu odgovaraju treneri koji su dugo tu, koji znaju kako igratti po dobrom terenu, kako po oranici, kako po kisi, kako po suncu, koji se sve to prosli 1000x, ala Musemic, Odovic itd. Ja sam poprilicno siguran da Jesic nece dobiti otkaz iz 100 nekih razloga ali sta sad to znaci. Svaka naredna tekma noge ce da drhte od moguceg kiksa, posjeta vec protiv Slavije ce biti oko 2k, stvari su vec nizbrdo krenule i potreban je neki sok u klubu pa makar to bila i promjena trenera. Ali Sarajevo nece dovesti trenera tipe Petrovica iz Radinka, vec ce opet traziti nekog "sminkera" daa se zamazu oci navijacima iako bi Petrovic sigurno bio bolje rjesenje jer opet kazem on je tip trenera koji zna kako treba u ovoj ligi se postaviti i igrati.

Navijacima apetiti porasli nakon zadnje dvije godine, i oni dobrim dijelom krivi za neke stvari. Traze se juniori u klubu a neki igraci tipa Kadusica se ne mogu istrpiti ni polusezonu. Po meni ne dirati Dinu, koliko god ga ja licno ne volim. Ne iz razloga sto je on nesto uradio posebno vec sto je covjek koji voli Sarajevo i sto cete bez obzira na pare i sve tesko koga boljeg naci za to. Tjeranje Ibrakovica je vec bila prava stvar i to je dovoljno za pocetak.

Od duple krune se doslo do situacije da je i Europa upitna, isto bodova kao Radnik i Siroki a Zeljo dise za vratom. I koliko god ispadanje iz kupa bila losa stvar toliko vam je i dobra, ne samo zbog rasterecenog rasporeda i odmora sredinom sedmice vec i da se prestanu zatvarati oci pred problemima koji su ocigledni. Tekma protiv Slavija je super vazna a sve je samo ne sigurna 3 boda. Komsije sretno do derbija pa nek bolji pobijedi tamo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2016, 01:31

poraz je tezak i bolan ,ali mene vise brine stanje u klubu ,odnosno kakve ambicije ima Tan . sta zeli on od FKS ? koliko je spreman ulagati ? da li je spreman na rizik da ulozi 10 miliona pa da nesto napravimo u europi ili ce ovako po 1-2 miliona ulagati pa prodati 3-4 igraca i to vracati i nesto zaraditi .

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 16 mar 2016, 01:32

r3m1 je napisao/la:slika

BOJANEEEE, VRATI SEEEEEE!

Tek covjek vidi koliko nam znace oni auto do sesnesterca...
definitivno dici ruke od ovog dijela foruma :facepalm:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 mar 2016, 01:34

Ni Petrovic nije trenirao nikog u nasoj ligi pa eto odlicne rezultate pravi.. Ima neka veca sila za nase (ne)uspijehe sa trenerima..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2016, 01:37

edohz je napisao/la:
r3m1 je napisao/la:slika

BOJANEEEE, VRATI SEEEEEE!

Tek covjek vidi koliko nam znace oni auto do sesnesterca...
definitivno dici ruke od ovog dijela foruma :facepalm:
Otjerali ste sve sto je dobro bilo, pa se sad gusite u cezaru i emersonu a boli vas to priznati (bez uvrede, ali recite da li griješim? ) :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 01:41

Nije problem sto je Puzigaca otisao, neka je zbog milion nekih stvari, problem je sto nismo doveli adekvatnu zamjenu. Ista stvar je i sa Stojcevom, Cimijem, Krletom itd. Otisli su, a na te pozicije nismo doveli ni podjednake igrace, a da ne kazem bolje. Samo nazadujemo, sto pokazuje tabela najbolje, a to sto neki nece to da vide, jbg.
Bahati, bahati Željkan!
1946

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 mar 2016, 01:41

Karacic ili Petrovic.
Samo nemojte nekih eksperimenata taman da je Zidan u pitanju.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2016, 01:43

Zastone je napisao/la:Ni Petrovic nije trenirao nikog u nasoj ligi pa eto odlicne rezultate pravi.. Ima neka veca sila za nase (ne)uspijehe sa trenerima..
Petrovic je došao u radnik izborili se za opstanak ,sam kaze prvo sam poslozio odbranu ,pa je iducu sezonu u sredini zavrsio a sad je u vrhu i kaze još nije poslozio skroz ekipu ,to znaci 2 i pol sezone i još mu treba vremena da sve poslozi . mi bi ga nakon dva poraza nakosevu nabili nogom

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 mar 2016, 01:43

joker90 je napisao/la:Nije problem sto je Puzigaca otisao, neka je zbog milion nekih stvari, problem je sto nismo doveli adekvatnu zamjenu. Ista stvar je i sa Stojcevom, Cimijem, Krletom itd. Otisli su, a na te pozicije nismo doveli ni podjednake igrace, a da ne kazem bolje. Samo nazadujemo, sto pokazuje tabela najbolje, a to sto neki nece to da vide, jbg.
:thumbup:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 mar 2016, 01:50

bordobijeli je napisao/la:
Zastone je napisao/la:Ni Petrovic nije trenirao nikog u nasoj ligi pa eto odlicne rezultate pravi.. Ima neka veca sila za nase (ne)uspijehe sa trenerima..
Petrovic je došao u radnik izborili se za opstanak ,sam kaze prvo sam poslozio odbranu ,pa je iducu sezonu u sredini zavrsio a sad je u vrhu i kaze još nije poslozio skroz ekipu ,to znaci 2 i pol sezone i još mu treba vremena da sve poslozi . mi bi ga nakon dva poraza nakosevu nabili nogom
Sve vrijeme ja to i pisem da mi nismo spremni istrpiti nikog , nijednog trenera na dunjaluku.. Pricamo Husref sa onom ekipom bio drugi ovo ono a upravo smo ga mi navijaci otjerali a uprava podlegla pritisku i onda je isto uprava kriva i za Kodru i tako ce cini mi se godinama praksa biti ****.. zelja za rezultatom je prevelika steta bi bila da sjebe sve ovo pozitivno do sada..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi, rimljanin90, Rule_hz i 60 gostiju.